BuzzerBeater Forums

BB Cyprus > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: akis07

This Post:
11
191481.6 in reply to 191481.5
Date: 7/27/2011 4:22:47 AM
Overall Posts Rated:
1111
Λοιπον

Καταρχην με ενα γρηγορο σκαουταρισμα του ομιλου που ετυχε η κυπρος μπορουμε να καταλαβουμε οτι Πολωνια(παγκοσμια πρωταθλητρια) Ισραηλ Ουγγαρια Βουλγαρια εχει παιχτες με μισθους που η κυπρος δεν εχει και ισως μην δει ποτε.

Πρωταρχικος στοχος ειναι η επικοινωνια με τους χρηστες για θεματα προπονησηςι ωστε να αξιοποιηθουν οι νεοι παιχτες και να αποκτησουμε ενα πληρες ροστερ .Για αυτο τον στοχο χρειαζεται υπομονη και πιστευω οτι στο τελος θα ανταμειφθει η κυπρος.

Για το αγωνιστικο κομματι ο μονος τροπος για να νικησουμε ομαδες μεγαλυτερης δυναμικοτητας απο εμας ειναι οι αγωνιστικες καταστασεις. Θα φροντισω ολοι οι παιχτες που θα αποτελουν την εθνικη ομαδα να εχουν καλες αγωννιστικες.Ετσι πιστευω θα μπορεσουμε να παρουμε την 5η θεση του ομιλου.

Τελος θα δημιουργουσα μια ομαδα 2-3 ατομων για θεματα σκαουτινγκ των αντιπαλων

Ξερω οτι ο τυφονας εχει την εμπειρια απο την εθνικη ομαδα της χωρας μας αλλα ελπιζω να μην παρετε υποψην τις κατηγοριες των ομαδων μας κτλπ γιατι δεν εχει καμαι σχεση με το μανατζαρισμα μιας εθνικης

From: Tyfonas

This Post:
22
191481.7 in reply to 191481.5
Date: 7/27/2011 11:27:56 AM
MACEDONIANS
III.3
Overall Posts Rated:
241241
Πρωταρχικος στοχος μου θα ειναι η υποδομη τις ομαδας,συνεχεια στην πολυ καλη δουλεια του JohnyB,καλη επικοινωνιακη πολιτικη με χρηστες που εχουν παιχτη/ες αυτην την στιγμη στην Εθνικη και να φερουμε κοντα στην Κυπρο οσο δινατον περισσοτερους χρηστες απο αλλες χωρες (προπονηση αξιολογων Κυπριων παιχτων).

Αγωνιστηκα θα προσπαθησω για την καλυτερη δυνατη θεση ,ειμαι τις αποψης καλυτερα να χασω ενα παιχνιδι απο το να χασω καποιο σημαντικο μελλοντικο παιχτη.

Συμφωνω απολυτα με τον Ακη για την ικανοτητα προπονητων ασχετα σε ποια κατηγορια ειναι.

This Post:
00
191481.8 in reply to 191481.7
Date: 7/27/2011 5:21:47 PM
Overall Posts Rated:
2929
Ta dedomena oson afora emena einai apla.
1. Adiazei h 8esh tou proponhth ths e8nikis kai 3afnika emfanizonte diaforei manager pou endiaferonte gia tin 8esh ayth.
H erwthsh h diki mou einai pws perimenete na labete ton psyfo ton diko mou apo tin stigmi pou oudepote prohgoumenos den dei3ate kapoio endiaferon gia tin e8niki. Pou oudepote den milisate se Kyprious managers (an e3airesoume ton Gianni) kai na tous symbouleysete gia 8emata proponisis h stratigikis, opws exoun kanei poles fores merikoi apo emas. Pou pote den exete grapsei kati sto forum gia na enisxisete to community tis Kyprou. Kai 3afnika zitate ton titlo toy proponiti apo tin stigmi pou den ton exete kerdisei.
To na eisai proponitis tis e8nikis einai to megalytero a3ioma. Den ton perneis ton titlo, ton kerdizeis.
Egw 8ymame na asxoloume me tin e8niki kai ton tropo diaxeirisis aytis apo ton kairo tou 8rylikou Steve Makis, prin ginei o Giannis proponitis. 8ymame na grafw akatapaysta sto forum. Na kanw scouting paiktes kai omades mexri kai shmera.
Pou eisastan eseis otan h e8niki itan sta pio dyskola tis bhmata.

H symbouli h diki mou stous Kyprious einai na dwsoun ton psyfo tous se kapoio pou exei idi apodei3ei tin agapi tou gia tin e8niki, pou exei idi idrwsei gia aytin.

This Post:
00
191481.9 in reply to 191481.8
Date: 7/27/2011 6:27:58 PM
Overall Posts Rated:
11
Συμφωνω σε αυτο που λες,Ναι χρειαζεται ενας ανθρωπος απο την Κυπρο που να νιαζεται για αυτην την ομαδα.Αλλα δεν νομιζω οτι ο καθε υποψηφιος δεν νοιαζεται,απο τη στιγμη που ειναι ετοιμος να αναλαβει την εθνικη,θα χρειαστει ελευθερος χρονος και σημερα για να διαθεσεις καπου τον ελευθερο σου χρονο παει να πει οτι νοιαζεσαι.Επισης δεν νομιζω να μην νοιαζονται καθως μια καλη πορεια θα τους ανοιξει εκ νεου πορτες στο μελλον και θα τους κανει καλυτερους(καλη πορεια εννοω την γενικοτερη δουλεια),αλλα σαφως ενα δικιω το εχεις

Νικος :)

This Post:
00
191481.10 in reply to 191481.8
Date: 7/28/2011 8:30:27 AM
Overall Posts Rated:
1111
Συγνωμη που στο λεω αλλα απο τις σεζον του στιβ ασχολιομουν με την εθνικη αν και μολις ειχα εγγραφει.

Παρακολουθουσα τον τροπο με τον οποιο χειριζοταν την εθνικη .

Να σε ρωτησω εγω με την σειρα μου

Το οτι δεν γραφω συχνα στα φορουμ της κυπρου επειδη κοιτουσα την εθνικη μου ομαδα σηαινει οτι δεν αγαπαω την κυπρο και οτι δεν ασχολουμαι?

Επειδη ο στιβ μακης ειναι επιτυχημενος προπονητης πρεπει να ακολουθουν ολοι τις τακτικες του?

Το οτι δεν στελνω τους κυπριους χρηστες πως να προπονουν τους παιχτες σημαινει οτι δεν εχω ιδεα απο θεματα προπονησης και στρατηγικης?

Και σου ξαναλεω μολις ειχα εγραφει στα δυσκολα βηματα της κυπρου Δεν ημουν σε θεση να συμβουλευσω ουτε να βοηθησω κανεναν. Πισστευω τωρα ομως οτι μπορω να το κανω αυτο και αυτος ειναι ο λογος της υποψηφιοτητας μου

This Post:
11
191481.11 in reply to 191481.10
Date: 7/28/2011 1:29:47 PM
Overall Posts Rated:
2929
1. Το οτι δεν γραφω συχνα στα φορουμ της κυπρου επειδη κοιτουσα την εθνικη μου ομαδα σηαινει οτι δεν αγαπαω την κυπρο και οτι δεν ασχολουμαι?

Poly pi8anwn oxi. Alla den to exeis apodei3ei, den exeis kerdisei tin empistosyni ton managers. Egw prosopika den exw emprakta gegonota gia na se psyfisw. Den se exw dei na asxolise me tin e8niki mou, den se exw akousei na milas gia tin e8niki mou paramono twra.
Anti8eta egw exw diafonisei me ton Steve kai me ton Gianni para polles fores se 8emata e8nikis. Exoume faei wres syzhthshs kai problimatismou.

2. Επειδη ο στιβ μακης ειναι επιτυχημενος προπονητης πρεπει να ακολουθουν ολοι τις τακτικες του?

Fysika kai oxi, o ka8enas exei ena sxedio kai mia stratigiki. Isws einai swsti isws einai la8os. Exeis to dikaioma na tin dokimaseis. An den petyxei apla 8a analabeis tis ey8ynes sou. Kai egw diafonousa me ton Steve kai me ton Gianni polles fores. To oti omws o Steve einai petyximenos ofeilei na se balei se skepseis oti oi me8odoi tou kapou douleyoun swsta.

3. Το οτι δεν στελνω τους κυπριους χρηστες πως να προπονουν τους παιχτες σημαινει οτι δεν εχω ιδεα απο θεματα προπονησης και στρατηγικης?

Oxi fysika. Den shmainei ayto. Gia emena shmainei oti den asxolhse gia tous Kyprious managers arketa. Den exeis idrwsei gia to community mas. Ara pws 8a pistepsw egw oti ws manager tis e8nikis 8a asxolh8eis, kai 8a tous piezeis ka8hmerina gia tin proponisi twn paiktwn tous. Den exei na kanei me 8emata stratigikis, exei na kanei me tin ypomoni kai tin epimoni pou ofeilei na dei3ei o manager tis e8nikis kata tin psyxofroro diadikasia na piezei tous managers gia tin proponisi twn paiktwn.

Ayti einai h apopsi h diki mou. Den xarizete h 8esi tou NT coach. Kerdizete.
Doulepsete mazi mas gia 2 season toulaxistw stin 8esh twn boh8wn tou Nt coach kai kerdiste tin ypopsyfiotita gia tis epomenes ekloges. Ayti einai h or8i odos gia emena.

This Post:
11
191481.12 in reply to 191481.11
Date: 7/28/2011 1:45:18 PM
Overall Posts Rated:
1111
τα καθηκοντα του προπονητη τα ξερω

Οπως εγραψα στοχος μου ειναι να αξιοποιησουμε τους νεους παιχτες

Αυτο θα γινει με την βοηθεια του προπονητη της υ21 που ειναι υπευθυνος για τα ντραφτ και εννοειται θα τον βοηθησω
Ακομη πιστευω θα εχουμε πολλη καλη επικοινωνια μαζι

Αν εχεις προσεξει το ροστερ της εθνικη σας ειναι γερασμενο δεν γινεται απο την μια στιγμη στην αλλη να δημιουργησουμε μια ομαδα .Για αυτο εβαλα καποιους στοχους

Δεν με ενδιαφερει τι εκαναν οι προηγουμενοι προπονητες. Εγω εχω βαλει καποιους στοχους και θα βαλω το 100% των δυνατοτητων μου για να το πετυχω.

Πιστευω αν ενας κυπριος χρηστης συμφωνει και θελει να πραγματοποιηθουν οι στοχοι αυτοι μπορει να με εμπιστευτει

From: JohnnyB
This Post:
11
191481.13 in reply to 191481.12
Date: 7/28/2011 3:17:11 PM
Overall Posts Rated:
344344
Φίλε Πιστολέρος ξέρεις πως σε εκτιμώ, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να είσαι ο διάδοχος μου, αλλά θα προτιμούσα τον Τυφώνα για αυτή την θέση, δεδομένου πως ξέρω πως μαζί του το πρόγραμμα ανάπτυξης παικτών που είχα στήσει (και στο άκουσμα της αποχώρησης μου) ατόνησε να ζωντανέψει.

Απαντώντας στην ερώτηση σου εάν ασχολήθηκε ο συγκεκριμένος χρήστης με την εθνική μας ή ενδιαφέρθηκε σου λέω ευθαρσώς ΝΑΙ. Όταν ο (15131689) βγήκε στην αγορά και έψαχνα απελπισμένα καλά χέρια να πέσει αφού είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος Κύπριος που έχω δει τόσες σεζόν στο παιχνίδι ο Τυφώνας πίεσε τον γιο του να τον αγοράσει και έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανάπτυξη του.

Ενδεικτικά τα σκιλς του:
Jump Shot: prolific Jump Range: proficient
Outside Def.: prolific Handling: strong
Driving: strong Passing: strong
Inside Shot: proficient Inside Def.: proficient
Rebounding: respectable Shot Blocking: inept
Stamina: mediocre Free Throw: strong

Όσο για την τεχνική του επάρκεια δεν έχω καμιά αμφιβολία δεδομένου του πόσου καιρού παίζει αλλά και το πέρασμα του από την εθνική Ελλάδας.

Δεδομένο πάντως πως όποιος και να επιλεγεί θα έχει την στήριξη μου όσο βέβαια μου το επιτρέπει ο χρόνος δεδομένου της γέννησης του γιου μου σύντομα.

Θέλω να προχωρήσω τώρα σε ένα προσωπικό απολογισμό για όσο καιρό ήμουν στην εθνική. Θεωρώ πως απέτυχα στο κομμάτι της κοινότητας. Προσπάθησα πολύ σε αυτό, μέχρι και διαγωνισμό έκανα για συμμετοχή στα φόρουμς όταν ήμουν τζίμης. Προφανώς δεν ήταν αρκετό και αναλαμβάνω την ευθύνη. Το αγωνιστικό κομμάτι, πιθανόν να μπορούσα να έκανα 1-2 νίκες περισσότερες, αλλά πρακτικά δεν θα άλλαζαν και πολλά. Έχουμε σοβαρή έλλειψη παικτών που μπορούν να σταθούν στο ψηλότερο επίπεδο. Πρακτικά μόνο 2, και αυτοί παίζουν στην ομάδα μου...Έτσι λοιπόν έριξα το βάρος της προσπάθειας μου στην ανάπτυξη παικτών, και όντως για ένα διάστημα είχαμε εκπληκτικά αποτελέσματα, και την δυνατότερη U21 της ιστορίας μας σαν κοινότητα.

Δυστυχώς τα παιδιά που ανέλαβαν να βοηθήσουν, τελικά ήταν φίλοι δικοί μου και όχι της Κύπρου...το κάναν για μένα...Ο λόγος λοιπόν που υποστηρίζω τον Τυφώνα είναι ακριβώς πως προσδοκώ στην ενεργοποίηση τους, εάν όχι αυτών κάποιων άλλων παιδιών αλλά και ενός μηχανισμού που υπάρχει στην Ελλάδα για ανάπτυξη στο πλευρό του. Εγώ σαν τζίμης είχα εχθρότητες με κάποιους (δεν γινόταν αλλιώς) οπότε δεν είχα την πλήρη στήριξη αυτής της ομάδας.

Κακά τα ψέματα. Όπως είμαστε να αρκούμαστε σε μερικές νίκες έκπληξη επειδή μας υποτίμησαν κάποιοι, αλλά δυνατότητες για παραπάνω δεν έχουμε. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό και η στήριξη μου στο συγκεκριμένο άτομο, έστω και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ με ένα φίλο...

This Post:
00
191481.14 in reply to 191481.13
Date: 7/28/2011 4:08:03 PM
Overall Posts Rated:
2929
Epi tis parousis oi nikes tis e8nikis Kyprou den einai kati pou afora to amesw mellwn. Ayto pou xreiazete h e8niki einai, opws oloi symfwnoume nea 8emelia. Neous paiktes kai panw apo ola ikanous managers me xrono kai zilo gia na bgoun ta nea talenta. O ari8mos twn nikwn kai twn ittwn den einai kati pou me afora, nooumenou oti sth8hke h omada oso kalytera mporouse.
Ayto to opoio xreiazonte oi managers einai kinitro. Kati pou ontws den prospa8hses monos Gianni alla polloi dokimasame kata kairous me diafores texnikes.
Emena den me apasxolei poios 8a einai o NT coach. Emena me apasxolei h e8niki opws me apasxolouse panta.
To poion proponiti ypostirizete kai giati einai dikaioma tou ka8e enws. Oi logoi den me aforoun.
Egw 3erw oti o Tyfwnas kai o ka8e allos ypopsifiws gia season 16 gia tin e8niki, oudepote parousiastikan sto forum. Oudepote edei3an shmeia zwhs mexri pou 3afnika akoustike h apomakrynsh sou.
Kai to gegonos oti epeise ton gio tou na agorasei ton paikth, 8a eprepe na mou leei kati?

Egw e8esa mia idea. Giati den douleyoun gia mia me 2 seasons sto plai tou neou NT coach energa, scouting, epikoinwnia me managers kai meta afou einai emprakto to endiaferwn tous na kerdisoun tin 8esh tou NT coach. Alla eimai sxedwn pepismenos pws an den eklegei kapoios tous NT coach oso grigora emfanistikan toso grigora 8a e3afanistoun. Makari na kanw la8os fysika.

This Post:
00
191481.15 in reply to 191481.14
Date: 7/28/2011 4:23:01 PM
Overall Posts Rated:
2929
Kai an to 8etoume me bash paiktes. Egw hmoun pou anakalypsa ton Kosta Smero (11512064) pou paizei stin e8niki. Egw eimai pou epeisa ton proponiti tou na ton doulepsei kai ka8e ebdomada endiaferome gia tin e3eli3i tou. Alla ayto den exei kamia shmasia. Den einai o enas paiktis.
Apo stratigikis sta paignidia oloi osoi paizoume kairo to buzzerbeater idi gnwrizoume kala tis taktikes. Ta stelexi (paiktes) pou apartizoun tin omada einai to basikotero kleidi.

Egw apla exw na eyxy8w kalh epityxia se olous tous ypopsifious, elpizw na ginei NT Coach aytos pou 8a boh8hsei perissotero tin e8niki.

This Post:
00
191481.16 in reply to 191481.15
Date: 7/28/2011 4:56:34 PM
Overall Posts Rated:
344344
Τα ζητήματα Μελή είναι ποιο πρακτικά...Δες στο μέηλ σου...

Advertisement