Φίλε Πιστολέρος ξέρεις πως σε εκτιμώ, και δεν έχω κανένα πρόβλημα να είσαι ο διάδοχος μου, αλλά θα προτιμούσα τον Τυφώνα για αυτή την θέση, δεδομένου πως ξέρω πως μαζί του το πρόγραμμα ανάπτυξης παικτών που είχα στήσει (και στο άκουσμα της αποχώρησης μου) ατόνησε να ζωντανέψει.
Απαντώντας στην ερώτηση σου εάν ασχολήθηκε ο συγκεκριμένος χρήστης με την εθνική μας ή ενδιαφέρθηκε σου λέω ευθαρσώς ΝΑΙ. Όταν ο
(15131689) βγήκε στην αγορά και έψαχνα απελπισμένα καλά χέρια να πέσει αφού είναι ίσως ο πιο ταλαντούχος Κύπριος που έχω δει τόσες σεζόν στο παιχνίδι ο Τυφώνας πίεσε τον γιο του να τον αγοράσει και έχει αφοσιωθεί αποκλειστικά στην ανάπτυξη του.
Ενδεικτικά τα σκιλς του:
Jump Shot: prolific Jump Range: proficient
Outside Def.: prolific Handling: strong
Driving: strong Passing: strong
Inside Shot: proficient Inside Def.: proficient
Rebounding: respectable Shot Blocking: inept
Stamina: mediocre Free Throw: strong
Όσο για την τεχνική του επάρκεια δεν έχω καμιά αμφιβολία δεδομένου του πόσου καιρού παίζει αλλά και το πέρασμα του από την εθνική Ελλάδας.
Δεδομένο πάντως πως όποιος και να επιλεγεί θα έχει την στήριξη μου όσο βέβαια μου το επιτρέπει ο χρόνος δεδομένου της γέννησης του γιου μου σύντομα.
Θέλω να προχωρήσω τώρα σε ένα προσωπικό απολογισμό για όσο καιρό ήμουν στην εθνική. Θεωρώ πως απέτυχα στο κομμάτι της κοινότητας. Προσπάθησα πολύ σε αυτό, μέχρι και διαγωνισμό έκανα για συμμετοχή στα φόρουμς όταν ήμουν τζίμης. Προφανώς δεν ήταν αρκετό και αναλαμβάνω την ευθύνη. Το αγωνιστικό κομμάτι, πιθανόν να μπορούσα να έκανα 1-2 νίκες περισσότερες, αλλά πρακτικά δεν θα άλλαζαν και πολλά. Έχουμε σοβαρή έλλειψη παικτών που μπορούν να σταθούν στο ψηλότερο επίπεδο. Πρακτικά μόνο 2, και αυτοί παίζουν στην ομάδα μου...Έτσι λοιπόν έριξα το βάρος της προσπάθειας μου στην ανάπτυξη παικτών, και όντως για ένα διάστημα είχαμε εκπληκτικά αποτελέσματα, και την δυνατότερη U21 της ιστορίας μας σαν κοινότητα.
Δυστυχώς τα παιδιά που ανέλαβαν να βοηθήσουν, τελικά ήταν φίλοι δικοί μου και όχι της Κύπρου...το κάναν για μένα...Ο λόγος λοιπόν που υποστηρίζω τον Τυφώνα είναι ακριβώς πως προσδοκώ στην ενεργοποίηση τους, εάν όχι αυτών κάποιων άλλων παιδιών αλλά και ενός μηχανισμού που υπάρχει στην Ελλάδα για ανάπτυξη στο πλευρό του. Εγώ σαν τζίμης είχα εχθρότητες με κάποιους (δεν γινόταν αλλιώς) οπότε δεν είχα την πλήρη στήριξη αυτής της ομάδας.
Κακά τα ψέματα. Όπως είμαστε να αρκούμαστε σε μερικές νίκες έκπληξη επειδή μας υποτίμησαν κάποιοι, αλλά δυνατότητες για παραπάνω δεν έχουμε. Με βάση λοιπόν αυτό το σκεπτικό και η στήριξη μου στο συγκεκριμένο άτομο, έστω και με κίνδυνο να παρεξηγηθώ με ένα φίλο...