BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 National Team Debate Thread

U21 National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
180812.6 in reply to 180812.4
Date: 4/22/2011 5:49:50 AM
Overall Posts Rated:
7070
Ovo za SF ti nemogu odgovorit jer nisam upućen, meni su bekovi glavni :))
Inače jukic je postavio uvijek ekipu na vrijeme, trener prije njega,Riko, to nije napravio.

Evo ti Jukićeva izjava
trgaju + sam imao neposredno prije utakmice bug ... momcad nisam mogao postaviti tako da je ostala postava od prosli puta :///////////////////////////////////

Last edited by Darth Vader 24 at 4/22/2011 5:50:20 AM

This Post:
00
180812.7 in reply to 180812.5
Date: 4/22/2011 5:56:03 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
433433
Second Team:
SiSiSibenka Juniors
Čitao sam tvoj govor, i sve je to lijepo i krasno, ali nigdje nepiše što ti misliš napraviti u tekućoj sezoni, koji su tvoji ciljevi.

moji su ciljevi....da ispravim sve sto je on krivo radio...i da odmah od 18-te godine uspostavim stalni kontakt sa mvp+ potencijalima....

Ako već jukicu zamjeras SF, pravi SF se treba početi raditi odmah, znači sa 18 godina, ako nevjeruješ pitaj biru on je doktorirao na krilima ;))

pa to sam i napisao da se vec od 18,19 godine treba voditi o tome racuna...ko bi trebao imati kakvu ulogu kada dode do u-21....da se napravi plan odma kad oni imaju 18 godina, a ne sad....sad je za to kasno

Inače da se razumijemo ja nisam na ničijoj strani, ja sam ti čovjek od svih režima, kao što je Fredi Fiorentini u hajduka za sve uprave, tako sam i ja u U21 reprezentaciji za sve managere)

ja sam tu da pomognem repki....jer smatram da cu napraviti kao i sto sam napisao puno puno bolji posao nego moj prethodnik...

This Post:
00
180812.8 in reply to 180812.6
Date: 4/22/2011 6:03:48 AM
Overall Posts Rated:
3131
Aha to mi je promaklo, ali ako bolje pogledas nije njegovom greškom

This Post:
00
180812.9 in reply to 180812.7
Date: 4/22/2011 6:38:57 AM
Overall Posts Rated:
294294
moji su ciljevi....da ispravim sve sto je on krivo radio...i da odmah od 18-te godine uspostavim stalni kontakt sa mvp+ potencijalima....

za U21 repku konkuriraju igraci s minimalnim allstar potencijalom, nema potrebe njih zapostavljati i ne ostvariti kontakt s njihovim menadjerima

This Post:
00
180812.10 in reply to 180812.9
Date: 4/22/2011 7:00:44 AM
SiSiSibenka
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
433433
Second Team:
SiSiSibenka Juniors
pa normalno !!!!!!!!

naravno da mi je cilj uspostaviti kontakt sa svima allstar+ potencijalima....vec kada imaju 18 godina...i cilj mi je da bude sto vise igraca za U-21 a to se moze stalnim kontaktom sa trenerima vec od njihove 18-te godine....ove sa allstar pa do superstar potencijalom treba podrediti uspjehu mlade repke....a ove MVP uspjehu stare repke......!!!!!!!!!

jer jako je bitno da se treniraju potencijalni reprezentativci od prvog treninga od prvog tjedna.......nemoram vam govoriti da tada brze napreduju.....jer jedino tako se moze ostvariti uspjeh sa U-21 repkom....sa treningom od prvog tjedna,svaki tjedan)

ali uvijek je naglasak na mvp+ potencijalima....pri kontaktu sa trenerima)

This Post:
22
180812.11 in reply to 180812.10
Date: 4/22/2011 7:55:16 AM
Overall Posts Rated:
10361036
slažem se sa ibrakadabrom!
a ako jukić opet dobije izbore, onda se slažem s jukićem

This Post:
00
180812.12 in reply to 180812.10
Date: 4/22/2011 8:32:58 AM
Overall Posts Rated:
294294
naravno pohvalno je brinuti se iz pocetka za A repku, ali ti kao U21 izbornik moras primarno odradjivati posao maldih igraca i kontaktiranja njihovih menadjera...nije da se ne slazem s tobom, samo sam se htio nadovezati :)

From: Jukic

To: Ibra
This Post:
11
180812.13 in reply to 180812.10
Date: 4/22/2011 8:44:12 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
Ovo je tuzno ali ibra iskreno da ti kazem od nekih 1000 rijeci koje si spomenio u svojemu govoru 990 je bilo lazi ... zao mi je da imamo uopce takvoga kandidata za izbornika.

1. forum za igrace je propao zbog ljencina poput tebe kojima je bilo tesko se ulogirat i postati igraceve skilove na taj isti forum ... pogledaj marijoha on dan danas tamo posta vickove ocjene i trudi se oko toga igraca.
2. Stvarno mislim da sam taktku fulao samo protiv grcke tako da mi se tu nema sta puno zamjerat jednostavno su bili prejaki.
3. Konzultiranje oko taktika ... hmmm u pocetku sam znao pilati cak 7-8 managera odjednom ... za utakmicu protiv spanjolske sam pitao cak 20 razlicitih misljenja sta nasih managera sta stranih ... pa cak mi je i coda savjetovao sta da napravim.
4. Sta se tice SF-ova bilo je dogovora sa managerima da treniraju krila samo sto to kako i sam znas nije bas jednostavan proces i nije uvjek avrsavao uspjesno pa su ljudi odustajali od SF-ova i radili SG-ove ili jednostavno nisu napravili dovoljno dobra krila za u repku.
5. I finalno ove gluposti o tome da nekomuniciram sa drugim vlasnicima nasih igraca je totalna glupost ... ja od pocetka mandata prije dvije sezone sam najmanje imao dnevno po 3 poruke u svojemu inboxu znalo je biti dana kada jednostavno nebih ni stigao na sve odgovoriti nego bih to morao iduci dan. Tako da gluposti poput tih da manageri igraca nisu kontaktirani ostavi za nekoga drugoga i nekom drugom mazi oci.

From: biro
This Post:
00
180812.14 in reply to 180812.12
Date: 4/22/2011 8:44:17 AM
Overall Posts Rated:
222222
Meni se fucka za uspjehe mlade repke i tekme mlade tekme. To ne znaci nista. Tj. to je meni zabavno i bitno za gledat i volim da pobjede al to je u U21 stvarno sekundarno. Bitan je razvoj igraca i to igraca za seniorsku repku. Najbitnija i jedina bitna funkcija U21 izbornika je razvoj igraca i stalni kontakt sa ljudima koji treniraju potencijalne reprezentativce i briga za iste. To je naravno velika i nimalo laka stvar i zahtjeva vremena i organizacije.

Mislim da bi se morali organizirati bolje u periodicnom pracenju tih igraca i neznam kakvo je stanje sa onom listom igraca u tablici na gmail, koju je Riko svojevremeno napravio. Ono bi po meni trebalo biti osnovni alat, mozda u malo izmjenjenom obliku. Po tome pratiti dal se igraci razvijaju kako spada i onda te koji treniraju kako spada svejedno kontaktirati i tapsati. Ja sam se oko Verbica dosta potrudio i puno pratio njegov razvoj i kontaktirao sa Amerom a poslje i sa hrvatom koji ga je kupio... Al to sam napravio samo zato sto smo skuzili da je on od ekstra velikog znacaja za HR bazer scenu. Mislim da bi tako trebalo preko skauta i kontinuirano pratiti sve te hall of famere koji su od pocetka u pravim rukama :)

Sto se tice krila, prosle sezone je cak ok to funkcioniralo, jukicu bi zamjerio pretproslu sezonu sto nije 2 najbolja krila uopce koristio (Verbica i Caletu). A igrali su likovi koji su dobijali 10 a jos ktome caleta i verbic su hall of fameri i obojica su vec sad zvjeri i buducnost repke. Iako mi se fucka za rezultate bitno je da takvi igraci igraju tako da njihovi treneri dobiju nekakvu potvrdu da rade dobar posao :)

Puno toga sam natrkeljao sad na brzinu i neznam uopce dal sam u pravu, vjerovatno nisam :))

From: Jukic

To: biro
This Post:
00
180812.15 in reply to 180812.14
Date: 4/22/2011 8:54:34 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
Evo napokon jedna objektivna kritika.

Pravdao sam se jos prije 2 sezone za caletu i tadasnjeg prvoga nam SF-a lambica. Caleta je trebao postati prvi SF nase repke ali jednostavno u tomu trenutku ma koliko sam ja pilao vlasnika on mu nije uspjevao dignuti niti jedan skill tako da je tek potkraj sezone mu poceo dizati ocjene.
Sta se verbica tice on i komazec su bili tu negdje s ocjenama i verbicev je manager odlican posao radio sa treningom malo ga je zezala izdrzljivost sto nam i je presudilo u onoj utakmici sa spanjolskom i srbijom nesto kasnije.

From: biro

This Post:
00
180812.16 in reply to 180812.15
Date: 4/22/2011 9:00:24 AM
Overall Posts Rated:
222222
Problem je bio sta nisu nijednom probao Verbica na krilu... Tu bi on po meni bio puno bolji od Lambica :)

Ma taj vlasnik verbica je totalna legenda Amer... Lik je sve savjete slusao i sam javljao zelene strelice itd. Samo kazem da ubuduce bi takvim igracima trebalo davati minutazu vecu, cisto jer su buducnost :)

Samo, bitniji dio mog posta je to konstantno pracenje i kontaktiranje igraca, di pomaze i ta nekakva tablica (koju moze editirati vise ljudi). Neznam sta je sa tim...

Advertisement