BuzzerBeater Forums

BB Hellas > ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

ΜΟΥΝΤΟΜΠΑΣΚΕΤ 2014

Set priority
Show messages by
This Post:
00
254794.59 in reply to 254794.1
Date: 2/12/2014 10:02:08 AM
Overall Posts Rated:
10001000
PG Kalathes (Zisis) / (Mantzaris)
SG Spanoulis (Bramos)
SF Papanikolaou (Antetokounmpo) / (Kaimakoglou - Perperoglou)
PF Fotsis (Printezis)
C Bourousis (Sofo ή Vougioukas ή Κουφός) / (Kavadas)

Σίγουρα θέλουμε δύο κοντούς με drive. Οι μόνοι τέτοιοι είναι ο Σπανούλης και ο Καλάθης. Οπωσδήποτε πρέπει να παίξει ο Καλάθης.

Δεν μπορούμε να πάμε με μόνο 3 αληθινούς κοντούς με τίποτα επίσης. Άρα και Ζήσης και Μάντζαρης. Ζήσης εμπειρία και καλύτερα πικ εν ρολ.Δεν πας στον άσο μόνο με ενθουσιασμό. Μάντζαρης ειδικός ρόλος αμυντικός που δεν θα μπορούσε να έχει ο Σλούκας.

Ο Μπράμος δεν γίνεται να μείνει εκτός για κανένα λόγο. Μετατίθεται κυρίως στο ΣΓ έχοντας και τη θέση του ΣΦ. Διπλοθεσίτης δλδ.

Παπανικολάου ασυζητητί στο 3. Εγώ θέλω από πίσω τον μικρό. Μόνο βιντεάκια έχω δει που δεν είναι αντιπροσωπευτικά ωστόσο βλέπω α) καλές βοήθειες, β) μακρυά χέρια, γ) αξιόπιστο τρίποντο από θέση δ) εξαιρετικός στο transition game, ε) όταν σηκώνεσαι για κάρφωμα μέσα στα μούτρα ψηλών του NBA έχεις κάτι που δεν έχουν άλλοι Έλληνες.

Αφήνω δυστυχώς εκτός τον Καιμακόγλου γιατί υπάρχει και ο Μπράμος να βοηθήσει στα ΠΦ. Kι ο Περπέ μου αρέσει και μου άρεσε πάντα, αλλά έχουν βαρύνει τα πόδια του πολύ νομίζω πλέον.

Στο ΠΦ βέβαιοι άνετα οι Φώτσης με το τρίποντό του, τα ριμπ του και την εμπειρία του, όπως και ο Πρίντεζης. Παίκτες που θα δώσουν εξτραδάκια στην επιθέση και που θα είναι καλοί και στο ένας με έναν στην άμυνα.

Στο 5 σίγουρος ο Μπουρούσης ο καλύτερός μας σέντερ αμυντικά σε πικ εν ρολ. Ζητούμενο ένας σέντερ που θα παίξει λίγο με πλάτη στο καλάθι. Ο καλύτερός μας μακράν είναι ο Σόφο και είναι πρώτη επιλογή για εμένα αν δεν είναι αδιάφορος. Ο Βουγιούκας επίσης μπορεί να δώσει τέτοια 5-10-15 λεπτά. Τον Κουφό δεν τον ξέρω αλλά ψιλοσόφτ τον κόβω και σαν να προτιμάει παιχνίδι με πρόσωπο στο καλάθι. Και κλείνουμε δωδεκάδα με Καβαδά σε ρόλο μπαίνω μέσα όταν έχει φάουλ ο Μπουρούσης για να παίξω άμυνες.

Βασιλειάδης, Παππάς, Γιάνκοβιτς, Σλούκας απλά στην προετοιμασία μην στραβώσει κάτι.

Προετοιμασία με 20 παίκτες δλδ.

Για τον πάγκο θα προτιμούσα Κατσικάρη απλά για να δούμε κάτι διαφορετικό. Ο Γιαννάκης έχει ξαναφορεθεί δύο φορές. Αλλά έχει αδικηθεί στο φόρουμ μας σαν προπονητής πάρα πολύ. Εχώ βλέπω σπουδαία δουλειά στο Μαρούσι που το είχε ομάδα Ευρολίγκας, 2 Final Four με τον Ολυμπιακό με έναν τελικό και έναν χαμένο ημιτελικό από τον μετέπειτα πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό με μόλις 2 πόντους διαφορά, και γενικότερα πολύ ανταγωνιστικό απέναντι στον Παναθηναϊκό που πετούσε φλόγες από παντού τότε και είχε και τρομερή χημεία. Επίσης χρυσό το 2005 στο Ευρωμπάσκετ και Αργυρό στο Μουντομπάσκετ το 2006. Κια το κυριότερο πάντα είμασταν σε επίπεδο καλό με Γιννάκη στο τιμόνι. Δίνει μια σιγουριά αυτό.

Ψήφισα 3η θέση ότι θα πάρουμε. Δεν έχουμε τέλεια χήμεια τώρα, θα έχουμε νέο προπονητή, για κάποιους παίκτες μας δεν ξέρουμε καν πόσο πραγματικά αγαπάνε το εθνόσημο. Η 3η θέση από την 2η μπορεί να έχει απόσταση ένα σουτ σε ένα οριακό ματς. Ψηφισα 3η έτσι για να τους πεισμώσω αν μας διαβάζουνε
Δεν περιμένω διάκριση. Απλά θέλω να δω αγάπη για τη φανέλα και βάσεις για του χρόνου. Να βρούμε το ρόστερ μας και τους ρόλους μας συνδυάζοντας το σήμερα με το αύριο.

From: Belbento

To: manu
This Post:
00
254794.62 in reply to 254794.60
Date: 2/12/2014 11:34:02 AM
Overall Posts Rated:
334334
ίδια ακριβώς άποψη!!! για ΟΛΑ !!
φοβερος..!
+ μπαλακι!

This Post:
00
254794.65 in reply to 254794.63
Date: 2/12/2014 3:20:12 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Ούτε τώρα πείστηκες και φαίνεται αλλά τουλάχιστον μόλις τα λέει και κάποιος άλλος εκτός από μένα βάζεις νερό στο κρασί σου :Ρ
Βλέπεις δεν είμαι τόσο ακυρος για να υποστηρίζω το Ζήση.
Συμφωνώ στα περισσότερα με το Μάνο και του δωσα και μπαλάκι :Ρ
Για την καριέρα του Ζήση έχω να πω πως θα στεκόταν εύκολα σε Ολυμπιακό αυτή τη στιγμή κι ίσως και σε ΠΑΟ..

This Post:
00
254794.66 in reply to 254794.57
Date: 2/12/2014 3:24:40 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
*Την johnny;;
Να το αλλάξω το παρατσούκλι όπως ο άλλος κι εγώ; :Ρ Τι να το κάνω Ο ψηλός Γιάννης :Ρ
Για μένα πέρα από το σέντερ έχεις αφήσει έξω 2 παίκτες που κατά τη γνώμη πρέπει να είναι μέσα..ο ένας οπωσδήποτε,ο Καϊμακόγλου κι ο άλλος ο μικρος ο Γιάννης..
Ειδικά ο πρώτος είναι μοναδικός και πιστεύω ότι δεν πρέπει να τον ''ξεχάσουμε''..

Last edited by johnny15 at 2/12/2014 3:25:15 PM

This Post:
00
254794.67 in reply to 254794.59
Date: 2/12/2014 3:27:33 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Κοίτα για μένα ο Καϊμακόγλου είναι πολύ πιο χρήσιμος του Φώτση πλέον..
Κατα τα άλλα σχεδόν συμφωνώ αν και θέλω και τον Πέρπε (δεν ξέρω αντί ποιου).

Advertisement