valla bu haftakı maclardada cok farklı sonuclar cıktı ama sebebıne bakmadım eger yedek takım fılan cıktıysa arkadaslar ki mutlaka kendı için önemli sebebı vardır form arttırmak ıcın dk tutturmak ısteyebılır ve baska sebebler olabılır ama benım pek zamanım yoktu bakamadım ben ve ya arkadaslar tespıt edersek onun secımıne saygı duyarız ama bu sezon bır daha ıddıa kuponuna almayız o takımı cunkı bızım emeklerımızde bosa gıdıyor baya ıncelıyoruz takımları kaybettıgımız vakıt ve emege yazık..
Harun hocam haklıdır abi. Elimizden geldiğince kupadan elenen takımların maçlarını seçmeye calısalım. sonuçta kupada olmayan takım as kadro cıkacaktır maça. TBL de durum zor daha önce dediğim gibi.
Sık sık karşılaşacagımız bir durum değil. Kupada olan takımların kupa rakiplerine bakarak bu konuda biraz bilgi sahibi olabilirz. Kupada güçlü rakibi olan takımlar genelde deplasmana oyuncu sürmüyor. Elimizden geldiğince buna dikkat etsek yeter.
benim ve maxaljin hocanın işi kolay öyle takımın maçını bi daha seçmeme de ama senin için öyle değil. topu topu zaten 8 maç var tbl'de. Takım yedek cıktı diye üzerini çizersen maç cıkmaz ordan

@harunşimşek: Sonuçları incelerken ben maçlara bakarım harun. kuponları değerlendirmeden önce eğer ki cıkarılacak bir maç varsa diğer hocalarımla konusup bu durumu değerlendiririz. Sıkıntı varsa iptal ederiz maçı. Haksızlık olmaması için kuponlara hiç bakmadan yaparız bu işi sıkıntı olmaz.
Last edited by muallim at 2/1/2015 5:15:12 PM