Živjo!
Da se oglasim z enim poročilom te sezone.
Kje začeti? Pač v vseh 3eh dosedanjih sezonah, ko sem vodil reprezentanco na tolažilnem turnirju smo se uvrstili med top16 reprezentanc. V tej zadnji pa sm si reku da grem še zadnjič na polno in ob dobrem žrebu poizkusim narediti dober rezultat.
Kot ste lohk vsi spremljal ste lohk vsi vidli, da so bili naši nasprotniki daleč od lahkih. Torej žreb spet neugoden. Vendar kljub težkemu žrebu so padale tudi enakovredne, celo močnejše reprezentance (predvsem italija, hrvaška pa tudi belgija). Vseeno pa smo prišli med top32 in to celo brez poraza, in to kot četrta ekipa rednega dela! Vsekakor sem se tako nadejal lažjih tekmecev v boju na izpadanje, vendar...
Že takoj na začetku smo igrali proti Črni gori z močnim Čedomirjem Gušićem na čelu. Ter dobrim razpoloženjem črnogorske reprezentance. Seveda smo jih premagali vendar, ko sem čakal na našega naslednjega nasprotnika na tekmi med Belgijo in Estonijo je bilo noro. Pač Belgijci so igrali na vso moč med tem ko so Estonci igrali z levo roko. V zadnje 2 minute so odšli Belgijci s prednostjo 5 točk. To pa ni bilo dovolj Estonci so jih ujeli vendar se belgicji niso dali in so cca 20 sek pred koncem dali koš za vodstvo +2. Nato pa napad Estoncev nešportna osebna napaka Belgijcev in koš v zadnji sekundi za zmago Estoncev...
In pa še tekma proti Estoncem. Neverjetno ampak kar 6 izmed 12 standardnih igrelcev je imelo preslabo pripravljnost za tako pomembno tekmo. Zato sem vpoklical dodatnega organizatorja igre in pa sestavil kolkr tolk konkurečno postavo za boj proti močnim Estoncem. Selektor me je presenetil, ker je odigral z C ki je bil samo zadovoljivo pripravljen. Mislim da ga je ta napaka stala zmagae. No pa sj vsi lohk vidite poročilo tekme
(23006), ki vam vse pove odigrali smo na zmago in s takimi ocenami igralcev nam ni bilo težko zmagat!
Sedaj pa še naslednja tekma:
Igramo doma proti ukrajincem. Njihova igra je vsem dobro znana. Pač imajo močne posameznike in pa veliko prendnost v razpoloženju. Zato lahko samo upam da nam uspe sestavit konkurenčno postavo in z boljšo pripravlljenostjo pripraviti presenečenje in tako napredovati v polfinale. Seveda pa bo vse odvisno do lastnikov igralcev, ki ste tudi dobili zasebna sporočila in po svojih najboljših močeh prispevajte svoj delež za reprezentanco.
Last edited by ElanNM at 2/12/2013 9:49:36 AM