Slovenija - Litva
(20525)Glede na to da sem si vzel dopust in sem odšel z družbo žurat v Vodice vam nisem mogu pojasnit nič o tej tekmi.
Sicer bi na prvi pogled vsak mislil da smo več kot pričakovano izgubili, sam glede na to da smo odigrali z velik nižjim razpoloženjem in pa da sta se nam v prvih 7 minutah poškodovala oba SFja potem je pa slika mal drugačna.
Odigral sem izjemno riskantno taktiko z izjemno notranjo orjentacijo igralcev z izjemo PGjev so bili vsi notranji. In z tolk nižjim razpoloženjem in pa mal riskantno taktiko nam je kar dobr kazalo nato pa polom... Najprej Joc Sauperl nato pa še Cvetko Balent in naša taktika se je zlomila. Mogoče bi nam uspelo mogoče ne, tega sedaj nebomo nikoli izvedeli, sam dejstvo da smo bili dokler smo igrali izenačeni in smo dobivali skok nato pa smo ga izgubili za 6 skokov nam pomeni da bi nam mogoče uspela ta taktika...
Sedaj je konec sezone imamo pa še neki prijateljskih vendar misli so usmerjene že naprej. V novo sezono v kateri bomo vrjetno 2 rangirana reprezentanca v skupini!