BuzzerBeater Forums

BB Hellas > National Team Debate Thread

National Team Debate Thread (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: johnny15

To: manu
This Post:
00
256406.54 in reply to 256406.52
Date: 4/3/2014 2:49:35 PM
Batsi
II.4
Overall Posts Rated:
103103
Second Team:
Skoda Ξάνθη
Φίλε εγώ ρώτησα για προπόνηση όχι για τους έτοιμους 30αρηδες αλλά για τους 25-27 που είναι στην Εθνική (όπως ο δικός μου) και χρειάζονται καθοδήγηση ώστε να φτιαχτούν σωστά (τελειοποιηθούν αν θες) αλλά και να ταιριάζουν γιατί αυτοί θα απαρτίζουν το ρόστερ..
Επίσης οι 22-24 ετών παίκτες είναι επίσης δικαιοδοσία της μεγάλης εθνικής οπότε δεν νομίζω ότι η προπόνηση αφορά μόνο τη νέων.
Τώρα πιστεύω κι εγώ ότι κάποιο παιδί με γνώσεις (όπως ο φίλος Kung Flu) πρέπει να μπει μπροστά και να βάλει υποψηφιότητα..αν τώρα δεν βάλει κανείς και πάρει την ομάδα κάποιος πιο νέος είμαι κι εγώ διατεθειμένος να βοηθήσω στα κομμάτια που γνωρίζω κι έχω χρόνο να συνδράμω (προπόνηση/στρατηγική/τακτική..αν κι ειδικά στα 2 τελευταία βρίσκουμε εύκολα καλύτερους).
Καλή επιτυχία στους ψηφοφόρους..δεν έχω ψηφίσει ακόμα αλλά μάλλον θα γίνει κι αυτό :Ρ

This Post:
00
256406.55 in reply to 256406.54
Date: 4/3/2014 3:04:17 PM
Overall Posts Rated:
77
εγω ειμαι προθυμος να αποσυρω την υποψηφιοτητα μου αν,θεσεις υποψηφιοτητα εσυ ο ιδιος.Πιστευω οτι θα μπορουσες να βοηθησεις την ομαδα

From: Kung Flu

To: manu
This Post:
00
256406.56 in reply to 256406.52
Date: 4/3/2014 3:34:54 PM
Supernova Elites
A1
Overall Posts Rated:
662662
μηπως ηρθε η ωρα για το δικο σου επομενο βημα της Εθνικης??λεω εγω

Θεωρώ ότι η θέση είναι αρκετά υπεύθυνη ή τουλάχιστον έτσι θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται από τους υποψηφίους...!

Νομίζω ότι θα έπρεπε να έχω κάνει μια προεργάσια εδώ και αρκετό καιρό για να το αναλάβω...! Δεν μπορώ δηλαδή τελευταία στιγμή να αναλάβω κάτι για το οποίο δεν έχω μάθει τουλάχιστον τα βασικά....! Θα με ενδιέφερε αλλά δεν νομίζω ότι μπορώ να δηλώσω υποψηφιότητα χωρίς να έχω κάνει κάποιες απαραίτητες ενέργειες και χωρίς να ξέρω τί έχω να αντιμετωπίσω από άποψη χρόνου....!

Συζητάω στη βάση του τι θα μπορούσε να γίνει για να μην φτάνουμε τελευταία στιγμή να ψάχνουμε ποιος θα αναλάβει...Δεν θα έπρεπε ένα μήνα πριν ας πούμε ,να γίνεται μια συζήτηση για πιθανούς αντικαταστάτες ,πιθανά σχήματα,να αναφέρει ποιος μπορεί να βοηθήσει που κλπ....?

This Post:
00
256406.60 in reply to 256406.58
Date: 4/3/2014 6:43:00 PM
Μετεωρα B.C.
A1
Overall Posts Rated:
833833
Second Team:
Avengers B.C.
Ταιμ αουτ παιδια. Με το να τσακωνομαστε δεν θα καταφερουμε κατι.

Νταξει ο φιλος τζερονιμο ισως να μην τα ηξερε αυτα και να αντεδρασε λιγο υπερβολικα. Το θεμα ειναι τι κανουμε τωρα.

Εσυ πολυ ωραια ειπες τις προτασεις σου οι οποιες μπορουν να αποτελεσουν οδηγο για ολους ειτε σευμμετεχεις στην εθνικη ειτε οχι και αυτο ειναι πολυ σημαντικο.

This Post:
22
256406.63 in reply to 256406.58
Date: 4/3/2014 7:13:23 PM
Overall Posts Rated:
123123
Σε κραζω και θα συνεχισω να σε κραζω οχι για τις γνωσεις σου και την προσφορα σου αλλα για τον τροπο προσεγγισης σου.Δεν εχω ουτε τις γνωσεις σου ουτε την εμπειρια σου και φυσικα δεν ασχολουμε 20 κστι σεζον με το παιχνιδι.Αλλα εχω πλανο ασχολουμε μαθαινω και εξελισσομαι.Ξερω οτι δεν ανηκω στη κλικα των 10-15 ατομων που γραφουν και συμμετεχουν οπως εσυ στα φορουμ αλλα διαβαζω και παρατηρω τροπους και συμπεριφορες.Δεν γνωριζω προσωπικα τους προηγουμενους προπονητες της Εθνικης αλλα σκεφτηκες ισως το ενδεχομενο να σε ηθελαν διπλα τους στο τιμ παρα να σε εχουν απεναντι τους να τους κριτηκαρεις το καθε λαθος...;Οπως και να εχει προτιμω να μαθω παιζοντας και κανοντας λαθη παρα να δεχτω να πατροναρομαι απο σενα.Οσο για την ειρωνια,το χαζολοι και την αδελφη σου κρατα τα για παρτη σου!!

This Post:
00
256406.64 in reply to 256406.63
Date: 4/3/2014 7:30:55 PM
Overall Posts Rated:
11571157
Παιδιά θα ζητήσω την κατανόησή σας σε κάτι.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις αντιπαραθέσεις επιχειρημάτων και φυσικά κατανοώ ότι μπορεί να υπάρξουν και αιχμηρές ατάκες.

Αλλά μεγάλα παιδιά είμαστε ας μην φορτίζουμε με τόσο έντονο ''χρώμα'' κάποια σχόλια.
Αναλογιστείτε και εμάς τους δύσμοιρους τους τζίμηδες που πρέπει να το ξενυχτάμε μαζί σας )

Ο Marinάκης χτυπάει πάντα δυο φορές
Advertisement