Πρώτον, δεν καταλαβαίνω το ειρωνικό σου ύφος. Όντως δεν έχω λογαριασμό στο Facebook αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν μπορώ να μάθω κάτι το οποίο γράφεται σε ένα γκρουπ που έχει πρόσβαση μεγάλος αριθμός ατόμων. Κι επειδή αφήνεις να εννοηθεί ότι αυτός ο φίλος μου είναι από τον όμιλό μας, σε πληροφορώ ότι ο φίλος μου αυτός είναι σε χαμηλότερη κατηγορία. Δεν έχω φιλίες με τα παιδιά του ομίλου. Περίεργο θα ήταν, λοιπόν, να γνώριζα κάτι το οποίο είχε στείλει σε προσωπικό μήνυμα ο Nikolas2007 κι όχι κάτι το οποίο έγραψε φανερά. Δεύτερον, εγώ δεν το είπα με κανένα ύφος περίεργο αυτό που είπα. Απλώς ζήτησα αν μπορεί και θέλει ο Nikolas2007, με τον οποίο, ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα, να πει εδώ ό,τι έχει και πιστεύει μπας και αλλάξει κάτι. Διότι, έχω την εντύπωση, λανθασμένα ίσως, ότι το να αναφέρεις τα προβλήματα και τις ενδείξεις που έχεις για κάτι παράνομο ή ανήθικο σε ένα νήμα που δεν έχουν πρόσβαση όλα τα παιδιά του ΙΙ.1 (βλέπε Facebook) δεν οδηγεί πουθενά. Ούτε στο να καθαρίσεις τον όμιλο, πράγμα που πλέον πιστεύω πως δεν ενδιαφέρει και κανέναν, αλλά ούτε και στο να ξεμπροστιάσεις μερικούς απ' αυτούς που πιστεύεις ότι κάνουν πράγματα που δεν θα έπρεπε. Εσύ, λοιπόν, tuta, πες μας... Στημένους αγώνες και στημένες μετεγγραφές αφού δεν σου φαίνονται περίεργα.