BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > U21 - Сезон 22

U21 - Сезон 22

Set priority
Show messages by
This Post:
11
232345.53 in reply to 232345.52
Date: 2/18/2013 7:48:50 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
защото имаме цел, и тя е все някога да се класираме на световно. пътят затам минава през по-предно място в световната ранглиста, този сезон бяхме на косъм, завършвайки трети в групата ни, а това стана възможно благодарение на попадането ни в трета европейска урна при жребия, убеден съм, че скоро ще изкласим и до втора, а оттам и до световното.
както и да е, освен това отбор за новия сезон не се прави в приятелските мачове от предния, без да се изтъквам, но следя подробно развитието на ВСИЧКИ играчи не само на 20-годишните, но и на 19 и 18-такива, мога да ти кажа кои ще влязат в състава за 2-3 сезона напред спрямо сегашното им развитие и гледам да балансирам трениране на гардове в поколение където има изобилие от таланливи центрове и обратно, защото може би никой не е забелязал, но през поколение драфта е различен и преобладават или гардове или центрове от гледна точка на потенциала.
някои ни се подиграват, че играем с играчи 5-6-7 потенциал в у21, но в крайна сметка всичко е въпрос на поколение и мениджъри.
откакто заработи системата със скаутите ни, започнахме да спасяваме огромен брой похабяващи се иначе МВП-та и ХОФ-ове, въпреки това обаче повечето от тях не стигат до младежкия национален заради загубените месеци до ботясването ,но са перспективни за мъжкия национален отбор после.

Тук е мястото да поздравя nikitywe, мениджър на Cunning Stunts, чийто играч Антон Георгиев стана вторият 19-годишен играч в БГ след Галип Барай, играл в националния, както и Gorillaz, чийто играч Пламен Янчовски стана вторият 19-годишен БГ играч след Христо Деянов с 12 пас, 12 пробив и 12 външна защита.

This Post:
00
232345.54 in reply to 232345.53
Date: 2/18/2013 9:41:18 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Последните ми два поста ще прозвучат като заяждане затова ще уточня, че Наско е най-успелият БГ треньор, с най-много мандати и най-вероятно треньорът с най-голямо одобрение на останалите менажери.

Младежкият национален отбор обаче е една лотария, в която страните с по-малко ботове и повече активни менажери имат голямо предимство. Нормално да имаш много силен сезон и веднага след него много слаб. Именно защото е лотария, истинското изражение за страна с добри менажери са големите национали, където няма нищо случайно. Сега се напъваме с младежите за ранкинг с играчи със слаб потенциал, а после за големите няма никой. Сравняваш го Георгиев с Барай, но той никога няма да бъде национал като него. Тренировката на играчи без потенциал е загубена тренировка. Единствената им прилика е 216 см, благодарение на която и двамата са национали на 19.

Нормално е да се пускат най-добрите за възрастта си, защото малкото с потенциал ще бъдат тренирани и без да са национали. Но е погрешно менажерите да се надъхват да тренират играчи с 5-6 потенциал, само защото ще бъдат 1-2 сезона младежки национали. Виж при 7-8 потенциал и правилна тренировка се правят хубави играчи, но рядко национали.

И няма за кога да се оплакваме, че сме малко, защото в топ 10 на света са Египет с 40 менажери. Словения са точно колкото нас и са 4-ти, като имат само 5 МВП-та в отбора. Всичко друго е 10-ки. Първата стъпка сме я направили със започналото спасяване на високите потенциали, сега да видим дали има кой да ги тренира упорито сезон след сезон с надеждата някой ден да са национали.

From: nikitywe

This Post:
11
232345.55 in reply to 232345.54
Date: 2/19/2013 10:32:55 AM
Overall Posts Rated:
22
Direct,как ме садна с тоя пост :D:D...иначе благодаря Наско :)

From: venko_gg

This Post:
00
232345.56 in reply to 232345.54
Date: 2/19/2013 11:20:43 AM
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
абе добре се справяте с кампанията за тренкане на БГ играчи, щом и аз се включих с Kostadin Atanasov. верно, че го взех заради името, но ще го правим звяр, спор няма.

From: direct

This Post:
00
232345.58 in reply to 232345.57
Date: 2/19/2013 1:45:14 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121
Аз съм писал в 4 часа и днес даже не помних кво съм писал. За потенциала много ясно, че с малки потенциали и неограничено време можеш да си натренираш перфектен отбор и играчи. Аз говорех само за национални отбори и не за нашия. Знам много добре какви играчи имаме ние. Просто при големите сили такива потенциали няма.

Малко ботове и повече активни менажери значи нещо по-друго. Представи си че нямахме 4-та лига. Никага не е имало активни отбори в нея, а там потъват повечето таланти. Да не говорим че безсмислено се товари сървъра да джурка безсмислени мачове. Нормално е който напълни с активни играчи 4-та да има предимство.

Загубената тренировка пак е по отношение на национали. Ако всеки тренира за него си ниски потенциали щото това е влязло от драфта няма как да има силен национален отбор.

Словения не е африканска държава. ;)

From: direct

This Post:
00
232345.60 in reply to 232345.59
Date: 2/19/2013 2:13:02 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
121121

Египет обаче са в Африка

Само на около 90%. ;)

This Post:
11
232345.61 in reply to 232345.60
Date: 2/19/2013 4:24:42 PM
White Chocolates
II.2
Overall Posts Rated:
162162
Тази теза да нямаме 4-та дивизия ми се струва много уместна. Нико, няма ли начин да се премахне в България 4-тата дивизия?

This Post:
00
232345.62 in reply to 232345.61
Date: 2/19/2013 4:39:50 PM
Meerkats
A Grupa
Overall Posts Rated:
176176
Second Team:
Meerkats Nest
Аз не можах да разбера какво точно ви пречи 4-та дивизия, освен че товари сърварите. Това че се "губят" таланти какво ще рече, щом се делят само между ботове значи не се губят. Дали ще се генерират или не е все тая, безмислено е да се гледат изобщо ;)
Иначе поне за БГ не е добра идея да се маха 4-та, понеже въпреки спада на юзерите като цяло в играта, в БГ в момента сме 280 души т.е. при една примоция лесно можем да стигнем 330 и тогава какво правим, ще си отстъпиш ти ли отбора на някой новак и доброволно ще ботираш :D

This Post:
00
232345.63 in reply to 232345.62
Date: 2/20/2013 3:18:13 AM
Spartak_Plovdiv
II.3
Overall Posts Rated:
8686
пробваш да се логнеш рано сутрин и получаваш ВВ съобщение от рода - сори, ама времето Ви за игра през тази календарна година изтече. Вашия отбор беше даден на нов мениджър. когато се освободи слот за отбора Ви ще Ви уведомим допълнително на Вашия имел-адрес . молим да ни извините за причиненото неудобство. :))).

по времето на последната промоция бяхме стигнали почти до 600 реални отбора. няма как да се вместим в 3 дивизии. а и с подобряването на комуникацията и спасяването на играчи положението се подобрява. това неминуемо ще се отрази и на мъжкия отбор до 2-3 сезона.

Advertisement