Не искам да влизам в диалог с 'колегите' от горните постове за теми от преди 10 години, и то в тема създадена да говорим за настоящето развитие на отбора а не за това, кой по каква причина не иска да тренира. Но от друга страна, истината винаги има много лица и съм длъжен да споделя няколко факта
1) Истина е,че през сезон 44 и 45 когато водих младежите наистина имахме много силно поколение и добра организация, за което аз нямах заслуга но дадох своя малък принос за добрите резултати според тогавашните си способности.
2) Когато дойде време за новият мандат единият от двамата реши да се кандидатира за У21 селекционер а другият го подкрепи с активна хейт кампания във форума срещу мен, като стигнахме до там да бъда питан след победа с 20 точки разлика защо съм използвал вътрешна тактика и ,че съм повикал играч от моя отбор само ' за да спечеля няколко долара повече'
3) По време на разговорите тогава аз застъпих тезата,че всеки национален отбор се състои от два компонента. Едната е активен мениджър ,който да подбира най-добрите играчи и съответната тактика според това с което разполага и вторият много важен компонент са трениращите мениджъри, от които зависи какви играчи ще дойдат
в отбора. Ако някой е приел това като забрана да тренира аз искрено съжалявам и се извинявам ако с думите си съм обидил някого.
4) В крайна сметка тогава аз загубих вота и младежките национали бяха поети от колегата, който казва,че заради мен е загубил желание да тренира. Последно твърдение лично на мен не ми е много ясно, защото не знам как поемаш отбора постигнал някакъв приличен резултат предния сезон, със заявка,че ще промениш всичко а след това след 10 сезона заявяваш,че си спрял да тренираш заради този преди теб.
5) Наистина мисля,че сме твърде малка общност в ,която едвам се събираме 7-8 сериозни хора да тренираме, и е глупаво да влизаме в подобни разговори. Старая се да бъда диалогичен и полезен на всеки ,който има това желание. Уважавам всички в тази игра, защото макар и съперници тук ние наистина сме и колеги и присъствието на всеки от нас е уникално и допринася за неповторимата атмосфера. Ако съм обидил или повлиял на някого за някакво решение, което е било в ущърб на играта искрено съжалявам и се извинявам!