BuzzerBeater Forums

Srbija - II.3 > Sezona 26

Sezona 26

Set priority
Show messages by
This Post:
00
251887.50 in reply to 251887.49
Date: 2/6/2014 6:48:53 PM
Overall Posts Rated:
113113
Upravo tako. Mislim da na zivot treba gledati kao sto to radi nas cenjeni kolega Gomeljski. Neko ko ima ovakve vijuge ne moze biti mracan tip. :D Svaka cast na svakom postu koji si ispisao, Gomeljski. Svaki put se slatko nasmejem. U skladu sa prethodno napisanim i kao podrska Mijusku: http://www.youtube.com/watch?v=jHPOzQzk9Qo

This Post:
00
251887.51 in reply to 251887.50
Date: 2/7/2014 4:42:31 AM
Overall Posts Rated:
353353
Mijuško ako su ti igrači dramoseri ti bar budi čvrst i šljakaj isplatiće se to jednog dana, retko ko je u srbiji danas zadovoljan svojim poslom, al opet retko ko uopšte i ima posao, pa nek ti bude i to za utehu iako znam da je takva uteha slaba. A Pivski je potpuno u pravu sve u životu mora da se gleda na pozitivan način, pa makar sebe i terao tako da razmišljaš. Čak i ova igrica treba da ti bude izvor zadovoljstva, odnosno da je igraš na takav način koji te ispunjava pozitivnom energijom.

This Post:
00
251887.52 in reply to 251887.51
Date: 2/7/2014 8:10:48 AM
Overall Posts Rated:
3131
Igrica mi definitivno jeste izvor zadovoljstva. Cak i sada kad gubim sve utakmice. Samo sam hteo da kazem kako ni dobar promet koji kao privatnik pravim nije garancija da sve tece glatko. Srecom pa je zdravlje u redu inace bi bilo muke....

This Post:
33
251887.53 in reply to 251887.52
Date: 2/10/2014 5:15:31 AM
Overall Posts Rated:
353353
Negovanović: "Moj dečački san je ostvaren, biću starter na All-Staru!"

Sa svojih 25 godina i pozamašnim igračkim iskustvom, prvotimac Svetog Vida, Lazar Negovanović po prvi put će obući startni dres sa zvezdicom i pokazati svoje raskošne sposobnosti u najpoznatijoj besmislenoj utakmici na BB-svetu, All-star susretu Lige II-3. Lazar će se naći u društvu još četvorice svojih saigrača što čini Sveti Vid timom sa najvećim brojem predstavnika na ovom revijalnom susretu. Čak 91 hiljada odanih fanova gurnula je svojim glasanjem Lazara u elitno društvo majstora magične igre pod obručima i on ne krije svoje oduševljenje tom činjenicom: "Mislim da sam od trenutka kada sam šutnuo prvu gumenu tigrovu loptu na gvozdeni obruč koji je moj otac postavio na zid garaže u zadnjem dvorištu naše porodične kuće na Ceraku, maštao da jednog dana doživim ovaj trenutak. Hvala svim tim anonimnim ljudima na poverenju koje su mi poklonili. Ovo je kruna mog truda koji ulažem svih ovih sezona. Pokušaću da na terenu donesem pobedu mojim plavcima". Pored Lazara, u timu će kao članovi startne petorke nastupiti njegovi saigrači, kapiten Svetog Vida Maksimilijan Anđelić, spretni centar iz Prilepa Fotij Findacki i skorašnja akvizicija Lauri Valk. Njima će društvo praviti Zigmars Nabags, leteći Letonac i jedno od najboljih krila lige, član BG Samuraja. Sa klupe će ih pomoći perspektivni domaći dvojac Samuraja Brkljač i Gregović, iskusni Rondina iz NS Knights-a, džinovski Zoran Jolačić iz Bluzera i još jedan "vidovac", sjajni poljak Steliga. Na drugoj strani gledaćemo takve majstore poput prvog asistenta lige Oldriha Tipita, drugog strelca lige Tibahareša i Martina Mankuza iz PO Knights, prvog strelca lige Šramote iz Beer Drinkers, stamenog crnogorca Novakovića iz Lubenina, para tornjeva blizanaca iz ekipe Les Passantes Mliček-Đinđić i naravno tria fantastikus vodećeg tima u ligi Lazarevca Blanko-Kanal-O Brajen. Utakmica počinje u sredu u 18h a sve karte su odavno razgrabljene mada se priča da tapkaroši još uvek nude izvesne kontigente ispred Vego-Mak arene, gde će se takmičenje održati, doduše po paprenim cenama.

Last edited by Gomeljski at 2/10/2014 5:16:59 AM

This Post:
00
251887.54 in reply to 251887.53
Date: 2/10/2014 5:25:42 AM
Бесни Цветићи
II.2
Overall Posts Rated:
604604
Second Team:
Mad Mamba Academy
Сад гледам резултате гласања, најзанимљивије је било код нас на позицији крила где је разлика између стартног крила и мог Нешића који није ушао у тим свега 1500 гласова...

Срећно плава дивизијо, моји пулени и ја ћемо вас бодрити са трибина..
(:

No guts, no glory!
This Post:
00
251887.55 in reply to 251887.54
Date: 2/11/2014 1:54:53 PM
Lazarevac
II.2
Overall Posts Rated:
77
Cestitam na prolazu!

Probao sam sve al' nije moglo protiv tvoje dominacije u skoku.
Srecno u narednoj rundi.

This Post:
00
251887.56 in reply to 251887.55
Date: 2/11/2014 2:03:31 PM
BG Samuraj
III.14
Overall Posts Rated:
142142
Hvala,

Zanimljiva tekma.

This Post:
22
251887.57 in reply to 251887.56
Date: 2/20/2014 6:16:36 AM
Overall Posts Rated:
353353
Gomeljski: "Idemo na sve ili ništa"

Utakmica sa Besnim Cvetićima u subotu za Sveti Vid na neki način određuje sudbinu sezone. Pobedi li, imaće dobru šansu da se sa startne pozicije upusti u konferencijsku plej-of borbu i izbori veliko finale. Izgubi li, šanse za tako nešto postaju minimalne.

"Utakmice sa Besnim Cvetićima su uvek više od igre, svesni smo da protivnik ima prednost domaćeg terena i da ima pobedu više od nas što ga čini rasterećenijim. Prepuštam im blagu ulogu favorita ali mislim da možemo do pobede ukoliko budemo pametno taktički odigrali", kaže menadžer Svetog Vida, Gomeljski.

Ova dva rivala često igraju vrlo neizvesne utakmice i tako je bilo i u prvom ovosezonskom susretu kada je Sveti Vid slavio tek posle produžetka. Tada je ključni činilac pobede bio krilni centar Lazar Negovanović, ubacivši čak 33 poena. Od njega se očekuje mnogo i u subotu: "Svestan sam težine protivnika i prednosti koju domaći teren nosi. Uvek je neugodno igrati u Mad Center, gde navijači potpuno opravdavaju naziv hale, praveći ludačku atmosferu. Mi smo trenutno u maloj krizi, izgubili smo važnu utakmicu protiv ekipe Passantes, a onda na mišiće savladali Beer Drinkerse. Pobeda bi nam značila na psihološkom planu, do kraja regularnog dela bismo bili krojači svoje sudbine, zbog bolje koš razlike."

U Sveti Vid je stigao novi igrač, kako menadžer Gomeljski kaže, poslednje pojačanje za ovu sezonu: "U pitanju je krilni igrač koji je igrao u američkoj razvojnoj ligi, sa kojim smo pre par dana stupili u kontakt i brzo dogovorili sve uslove ugovora. On će nam doneti neophodnu dubinu rostera, jer može da uskače po potrebi na pozicije 1-5, budući da je vrlo svestran igrač. Serđo Maldonado je nekada bio veliki talenat u rodnoj Valensiji ali je vremenom izgubio jasan pravac u karijeri. Ovo mu je prilika da se vrati u pravu formu. On je pojačanje na dugi rok, mislim da će se brzo uklopiti jer je inteligentan momak, i što je još važnije po tim, dobar čovek."

Ovom utakmicom počinje treća faza regularnog dela šampionata, kada će se timovi susretati u okviru sopstvenih konferencija. Sveti vid ima izuzetno težak raspored na startu, jer već nakon duela sa Cvetićima dočekuje još jednog velikog rivala, ekipu Bg Samuraj, da bi nakon toga gostovao trećeplasiranim NS Knightsima. "Nema mnogo kalkulisanja u takvim situacijama, ići cemo na sve ili ništa. Sve tri pobede su nam cilj, a ja verujem da ovi momci imaju kvalitet za tako nešto", zaključuje Gomeljski.

Pored duela Svetog Vida i Besnih Cvetića, u 16. kolu biće odigrana još dva vrlo zanimljiva susreta. U obe konferencije videćemo duele 4. i 5.-plasiranih ekipa, koje se bore za ulaznicu za plej of, s jedne strane Revan UTD i Bg Samuraj, s druge Les Passantes i PO Knights. Čini se da su u oba susreta domaćini blagi favoriti, ali se svakako očekuje bespoštedna borba do kraja utakmice. U ostalim utakmicama uglavnom ćemo gledati duele ekipa među kojima vladaju velike razlike u kvalitetu i očekuju se sigurni trijumfi boljeplasiranih ekipa. Opet, ovo je košarka, i ne treba u potpunosti isključiti iznenađenja. Sve utakmice počinju u tradicionalnom terminu od 18h, a kamere će biti uključene u Beer Areni, gde domaći Drinkersi dočekuju beogradski Bask.

Last edited by Gomeljski at 2/20/2014 6:18:04 AM

This Post:
00
251887.58 in reply to 251887.57
Date: 2/21/2014 1:02:16 PM
Overall Posts Rated:
113113
Puce bomba u Lazarevcu! Odakle vam pare, ljudi? :)

This Post:
00
251887.59 in reply to 251887.58
Date: 2/21/2014 1:21:04 PM
Overall Posts Rated:
1111
Tog igrača sam i ja pratio, ali mi je ipak bilo mnogo 3 milke za njega...
Ma lazarevac bi ušao u I i bez njega... ;)

This Post:
00
251887.60 in reply to 251887.59
Date: 2/21/2014 2:03:23 PM
Overall Posts Rated:
100100
Videh da si bidovao, pa sam se posle zacudio da ga Lazarevac pokupi. Bas opak igrac...

Advertisement