И аз ще кажа 2-3 неща и повече няма какво да добавя, понеже очевидно един дървен философ, няма какво да каже на друг дървен философ :)))
1) Първо никакъв имидж не демонстрирам, отговорих ти на поста защото, при положение, че коментираш мач, в които и аз съм участвал нямаше как да остана неутрален, толкова, не търси под вола теле!
2) Никога не си ми искал мнение за който и да е мач, нито на личен нито във форумите, добре е да не заблуждаваш другите четящи.
Единствено когато съм се включил в разговор за мач, в който и ти си участващ е миналия сезон след мач на Детройта с пост, в който потвърждавам мнението ти, така че си провери архивите по-добре ;)
3) Това, че моите постове и мнения не те интересуват, не ти помагат и т.н., никой не го вълнува, мога да ти дам 1 съвет - пропускаш ги и не ги четеш, не е толко трудно :)
@Nik0: Прав си Нико, затова този пост е последното нещо по темата което пиша, щом излиза, че аз съм проблемът на форума и само досаждам, ще си трая за в бъдеще, вероятно ще процъфти пък без мен ;)
Също така аз нямам проблем с никой, ако другите имат, си е техен проблем. Мога да седна на 1 маса и да си пия бирата с всеки един от този форум без никакви лоши чувства, за каквото и да сме се дърпали тук :)
Last edited by Mod-raptor666 at 6/19/2011 11:00:04 AM