Να κανω κι εγω μια απόπειρα σαν νεος στον ομιλο να πω τα προγνωστικα μου...φυσικα με καθε επιφυλαξη γιατι ακομα ''ψαχνω'' τις ομαδες...και επισης λογω κυπελλου οι ομαδες ρισκαρουν με τη μη χρησιμοποιηση ολου του δυναμικου τους.
Ας ξεκινησω με τους ''μεγαλους''
***Στο ματς Akentroi-Nosferatu Team βλέπω επικρατηση της Nosferatu Team.
***Στον αγώνα της δικής μου ομαδας με τον N.Kosmos πιστευω σε ανετη επικρατηση των ''λυκων''.(Η εδρα μας ειναι πολυ hot μαγκες)
***Φυσικά ο αγώνας Dirk Nowitzki Team-green devils δεν χρειάζεται προγνωστικά,αφου ο καλος μας φιλος Dirk απέσυρε ολους τους παικτες του.
***Στο ματς ELPATRON REDS-Alliens οι γηπεδούχοι έχουν τον πρώτο λογο για τη νικη(πιστευω με μικρη διαφορα ποντων)
Παμε στον ομιλο των υπεροχων τωρα:
***bilaris-DK ALLSTARS ειναι το πρωτο ματς και βλεπω ανετη επικρατηση των γηπεδουχων.
***Στο επόμενο ματς SVIM 2009-byrwniakos οι γηπεδουχοι ειναι πιο κοντα στη νικη,αρα δινω ασο σε αυτον τον αγωνα
***Παμε στο επομενο που ειναι το proplayers-zapatistas45.Αν χρησιμοποιηθει ο center Trechalas(που δεν αγωνιστηκε στο ματς με τους revence οι zapatistas δεν θα εχουν προβλημα να παρουν τη νικη.
***Το τελευταιο ματς αυτου του ομιλου ειναι το revence-Korakia B.C.Ερωτηματικο ειναι αν οι revence θα χρησιμοποιησουν όλο το ροστερ(στο ματς με τους zapatistas δεν ειχαν χρησιμοποιηθει οι Fazile και Marvi).Αν οι γηπεδούχοι παιξουν κομπλε πιστευω θα φτασουν στην πρωτη τους νικη στο πρωταθλημα.