λοιπόν σήμερα τελειώσε επίσημα η εξεταστική μου και έχω όρεξη για γράψιμο..:)
ας ρίξουμε μια ματιά στα χθεσινά ματσάκια...
BetTravel εν. Great Alexander 53 - 110(42844385)απλά σαρωτικός ο Αλέξανδρος(υποθέτω) στην έδρα του..οι bet δεν προσπάθησαν καν να χτυπήσουν το ματς και αυτό είναι που αρκεί να κρατήσουμε από αυτό το ματς...
JK69ER εν. PLAGIARI FORCE 70 - 81(42844387)ο Πλαγιάρι είναι μια δύναμη που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί και το έχω ξαναπεί...μέσα στην έδρα του χαλαρά τον τζόκερ ο οποίος μετά την προσθήκη του νέου του άσσου παίζει πρίνσετον...βέβαια έχει μια έλειψη στη θέση 3 από ότι βλέπω...να δούμε αν θα την καλύψει μέχρι το ματαξύ μας παιχνίδι του Σαββάτου..ο Πλαγιάρι είναι στη 4η θέση με την ομάδα του να παίζει μόνιμα χαλαρά και στον αυτόματο πιλότο...
Agor Aegean εν. Ατσαλακωτοι 105 - 88(42844382)αναμενόμενη νίκη του Αγόρ...ο τραυματισμός όμως του Ολιτς είναι το πλήγμα που του άφησε αυτό το παιχνίδι...ο παίχτης θα μείνει 2 βδομάδες εκτός(δεν φέρω καμία ευθύνη γι αυτό...αν έχετε αντίρηση επικοινωνήστε με το δικηγόρο μου)..ο Αγόρ συνεχίζει δυναμικά το αήττητο σερί του..
Aris b.c.t εν. Nerds Volos 48 - 103(42844383)χωρίς αντίπαλο έπαιζαν εδώ οι παίχτες του Βόλου...τι να σχολιάσω εδω;;;
21 Nations Army εν. fay_stelaios 37 - 98(42844380)μια από τα ίδια..ο Στέλιος πήρε την πρώτη νίκη του γι αυτή τη σεζόν...έχει ακόμα μια σίγουρη το Σάββατο...για να δούμε πόσο μπορεί να σκαρφαλώσει στο βαθμολογικό πίνακα...
PANTOKRATORAS εν. New Papatz Foxes 90 - 61(42844386)δεν καταλαβαίνω τι προσπαθούν να κάνουν οι αλεπούδες και αφήνουν εκτός βασικούς παίχτες σε σχεδόν όλα τα ματς..όπως και να χει πήρα το ματς..το μόνο
πολύ περίεργο είναι πως άσσος του κατάφερε να κρατήσει το Ζαρίφ στα 7-24 σουτ!!(2-11 τρίποντα) ενώ την ίδια στιγμή σούταρε 10-22 πάνω στον Αγαπησιάρη...και όλα αυτά χωρίς να έχει ούτε 10κ μισθό!!!!
Red Legionaries εν. Proksenoi 104 - 79(42844384)χωρίς πρόβλημα ο Θοδωρής καθάρησε το ματσάκι...