Mislio sam u potpunosti prestat igrat ovu igru, ali sam slucajno naletio na jednu temu na generalu.Naime radi se o tome da postoje ekipe koje uopce nemaju rezultatski imperativ, vlasnik se logira jednom tjedno (eventualno) i sve sto treba napraviti je promjeniti trening svojim igracima.A ima samo 1 ili mozda dva vrlo dobra igraca koji ce zasigurno zavrsit u repki jednog dana ili vec igraju u njoj.Dakle, ja sam odlucio bit jedan takav igrac koji ce "uzgajati" domace igrace.U momcadi vec imam 2-3 vrlo perspektiva hrvatska igraca, ali po mojoj slobodnjoj procjeni oni ce tesko do repke pa sam odlucio uzeti nove mlade hrvatske nade, a posto sam prilicno tanak sa novcem prodajem cijelu svoju momcad
(41111).Pregledao sam transfer listu i svidaju mi se ove dvije nase mlade superzvijezde na unutarnjim pozicijama.Sumjnam da cu uspijet skupit dovoljno novca za obojicu pa je moj cilj na pocetku ovaj drugi
(8175828).Trenirat cu vjerovatno dvojicu, samo jedna pozicija, te trener level sto veci, za sada imam 5.Zato, molio bih one zeljne pomoci da bidaju moje igrace, ima tu vrlo dobrog materijala, sa definitivno Trkuljom na vrhu liste
(7668480).Pretpostavljam da ce potencijal superzvijezda biti dovoljan za repku za par sezona, pogotovo uz trening na jednoj poziciji, a molio bih usput nekoga ako misli da ima perspektivnijeg mladog igraca ako ga ima zelju prodati, te ako budem imao dovoljno novca, ja cu ga kupiti malo iznad trzisne vrijednosti.Misljenja?Komentari?Sve je dobrodoslo...