Uf, po prodaji Anclauskasa se našim pohlepnim ekonomistom cedijo sline. Tedenski profit naj bi bil trenutno skoraj 400k$, res pa, da nas bo sobotni poraz proti rudarju stal nekaj obiska na prihajajočih domačih tekmah.
Ob znatni količini denarja (v bistvu ni tako veliko, ampak za moje pojme je, ker še nikoli doslej nisem našparal več kot 5 milijonov

) in lepem profitu se poraja vprašanje, ali bi sploh iskal menjavo za Anclauskasa, ali bi pač kopičil denar za prenovo moštva, ki prihaja. Vseeno smo v moštvu tekmovalni in pod pogojem, da v pokalu premagamo trojko, ki je trenutno odlično pripravljena, bo uprava prižgala zeleno luč za kakšno okrepitev.
Je pa na trgu trenutno zelo slaba izbira igralcev. Tisti, ki pa so tam, pa se ne bodo prodali, torej je začetna cena nastavljena (precej) previsoko. Nevem, če je kdo kdaj že dal kakšno tako pobudo, ampak jaz sem vsekakor za to, da se uvede nekaj v stilu obdavčevanja tistih, ki na trgu samo čakajo, da koga nategnejo. Denimo, če bi v roku ene sezone dal igralca na rok prvič (in je ta pri tebi že več kot eno sezono), dobiš 97% od prodaje, potem drugič pade samo za kak procent, kasneje pa vedno hitreje pada proti končnim 60%.