Sutra, 17h novi mec Orlova. Rival Danska. Stara skandinavska skola kosarke, bazirana na mnogo trcanja :D
Rival nije nikakav bauk, ali treba biti oprezan. Sto zbog lose forme, sto zbog povrede Brkljaca prinudjen sam da za sledeci mec uputim 4 nove pozivnice.
Centri George Bordeianu i Dule Josifovic su igrali preko 100 min ove nedelje, izgleda da je njihovim menadzerima jedini cilj bio da budu pozvani u tim, da dobiju neku extra paru. Od nekih centara sa sireg spiska losa forma sprecava i Grubora i Canovica da se pridruze timu. Usled toga odlucio sam se za sledeci duo:
Milan Muhic
(10919994). Iako je na transfer listi, trenutno nemamo mnogo alternativa. Posto je cena manje vise nerealna, za sada ostaje u tom klubu, pazice mu se na formu, tako da moze da pomogne.
Kosta Arsenijevic
(5965408). Nikako se ne uklapa u moj plan podmladjivanja ekipe, ali jednostavno morao sam se odluciti za ovaj potez jer boljeg centra trenutno nemamo.
Pored njih dvojice poziv su dobili i momci koji ce pokusati da doprinesu na poziciji sf-a prvenstveno:
Jovan Tarabic
(6906282). Jedna od legendi nase bb kosarke. U dobroj je formi kod Matije, jos uvek ima kvaliteta da pomogne drzavnom timu.
Mihajlo Novakovic
(12099537). Zanimljiv igrac, treba jos malo da stasa, ali moze i sada vec da pomogne u rotaciji. Forma i dalji trening su zagarantovani.
Sa njima cetvoricom u timu ce biti 15 igraca, dakle ostaje prostora da se do kraja ciklusa dodaju jos trojica. Manje vise ovo je tim koji ce do kraja da ide, eventualno mozda se doda jos 1 igrac.
Slusamo se sutra na chatu.
Srbijaaaaaa!