Ето сега пак ми се правиш на професор, и си ги говориш едни които нямат нищо общо и сам си се задълбаваш в твоите глупости. За последно ще се опитам да ти обесня и няма да пиша повече. Това че си професор, дървен философ с голяма уста - това са си мои мнения от това което съм виждал да пишеш по форуми и в чата, а долното е че казваш че съм нападал хора и сам им казвал че са по-долу от мен, което никога не е било и затова казах че е долно (дано сега си разбрал). Ти никога не си казвал че знаеш всичко, но то не е нужно, след като на абсолютно всичко имаш логично обеснение, дори и когато не са ти го искали, защото както казах аз веднъж се допитах до теб, видях резултата и реших да не го правя повече. Никога ама никога не съм използвал думата "рандъм" и дали той ме е прецакал, това е дума която ти употребяваш. И даже това щях да питам след като в предният ти пост отново обесняваш че всичко са някви алгоритми и как няма божия намеса, да те питам само тогава какво е това рандъм и защо присъства в твоите постове, след като всичко е алгоритъм. Пак казвам при свършен мач философ като теб винаги открива фактите, но айде да го направиш преди мача. Само да кажа че от доста време не чета БГ форуми просто защото няма какво да се чете, а и да ти кажа твойте постове не ми помагат особено. Чета чужди форуми и виждам как все още хората че чудят защо точно така са се случили нещата (и това са хора които играят от самото начало на играта) и дори и те не могат да си позволят да кажат това стана защото това и това, а само предполагат и затова ти кавам че не съм виждал друг като теб на който всичко да му е ясно. И накрая за да натъртя на това какъв фисолоф си ще ти кажа че съобщението което написах във форума от където тръгна всичко, а именно
"Вие добре сте познали.... ама аз от този мач се чуствам доста ограбен :)))"
, дори то не беше адресирано към теб, не беше към никой и не изисква някой да пише каквото и да било, но след като ти имаш някакъв имидж, ти просто реши че аз от този пост искам логичното ти обеснение и логичен анализ на мача, еми познай..... не го исках, философе.