dobili nas prokleti žabari i to laganicom na našu trgaonu...jednostavno ne mogu vjerovati

obrana nam je sjajan na 3-2 zonu?!? pa to bi ja imao u klubu sa poluretardiranim igračima...pa takvu smo ocjenu imali tamo protiv Norveške pri igranju m2m sa manjim entom i lošijom formom...ništa mi više nije jasno, koji je to fu***** game engine, dođe mi da sve pošaljem u 3 pm...
a što bi tek bilo da smo se isto trudili...dobili bi nas valjda preko 50 razlike kao da smo jadni Luksemburg koji ima dva i pol igrača preko 20k plaće. bolje je Latvija prošla u zadnjem kolu, a ent im je valjda 5 jer stalno igraju normal i forma im je katastrofa i koje smo mi dobili 20 razlike!
bilo mi je čudnih rezultata već sa klubom, ali to mi uopće nije važno i ni približno me nije pogodilo kao ovo...ovo me je dotuklo i zgadilo mi igru na duže vrijeme...tako da ću na kraju prvenstva cijelu ekipu rasprodat i selim u ne drugu nego četvrtu ligu...
i na kraju se ispričavam cjelokupnoj hrvatskoj BB zajednici na ovim lošim rezultatima reprezentacije.