ti si prvi na tablici pa sam zato tebe stavio. zato sam i napisa da se ne osjećaš prozvanim. tak mi bilo najlakše napisat. nisam gleda jesi istrenira šta ikad niti znam niti mi nije bitno. jednostavno si bio na krivom mjestu u krivo vrijeme a to je na 1. mjestu lige u kojoj sam ja (ljubomora, naravno) :D ma frendovi smo nema frkice, samo nemoj više biti prvi :)
nekome nametat kako da radi je nemoguće a i realno sagledano nije ni u redu. znači netko kome je bilo do igre, da se zabavi, da vidi šta može postić dođe mu netko i tjera ga da radi po njegovom. to meni nije niti u redu. bolje pustit pa kako bude. može se doći i ponudit pomoć i to je to.
ja sad imam dvojicu i pokušavam napraviti krila od njih. šta će bit nemam pojma, klubovima će poslužit, repka čist sumnjam jer mislim da ću zasrat motku. nekak ni ne ide trening kako sam očekiva, ili sam ima prevelika očekivanja jer sam uzeo još prošle sezone trenera lvl 6. al budemo vidjeli. al mi rezultati radi njih dvojice pate. jednostavno jednom od njih moram dat prvenstvenu tekmu i tu se možeš onda šljivit. al nema veze, idem vidjet šta opet ima po drugim ligama :D
to da bi svaki naš prvoligaš trebao imati jednog našeg reprezentativca preko 200k stoji, donekle, nije toliko nametanje kao kod treninga a takav igrač mu i recimo treba. problem nastaje kod sastavljanja ekipe. početak sezone, nema takvog igrača na TL ili ima i onda se međusobno potučemo i nabrijemo cijenu. a 99% nas ne želi čekat dok netko završi na TL i da rezultati pate. pa radije ćemo uzet stranca.
Last edited by Moa1 at 2/4/2013 6:15:49 AM