καλή δουλειά Γιάννη...
fay_stelaios εν. GOLD STARS 82 - 86((42844373))
πάλι δυνατή απένεντι στο Στέλιο...
δεν ξέρω αν μπορούσε να παίξει 2-3, ίσως αν το έκανε να το είχε πάρει...
οι φιλοξενούμενοι κατέβηκαν όπως αναμενόταν...το μόνο που θα μπορούσαν να αλλάξουν έιναι η άμυνα, αλλά από ότι έχω καταλάβει η περ άμυνα του Στέφανου δεν είναι και πολύ ισσοροπημένη οπότε κάτι τέτοιο δε θα ήταν καλή ιδέα..
αν ήμουν στη θέση του Στέλιου αυτό που θα άλλαζα τα ήταν η επίθεση..
θα έβαζα υπομονετική στο 3...
δύσκολα τα πράγματα για τον Στέλιο από εδώ και πέρα..
βασικά με τέτοια αναφορά που έβγαζα στις άμυνες,φοβόμουν να πάω σε ζώνη.ήταν καλή η αναφορά μου στην εσ.άμυνα.
αν είχα παίξει 2-3,ναι θα νικούσα πιστεύω.
αλλά αν έπαιζε εξ.σύστημα θα έχανα.το είχε κάνει απέναντι στον Βόλο αυτό...πάντως ήταν καλές οι άμυνες μου...
στην επίθεση μου τώρα...υπομονή ναι.δεν είναι άσχημη ιδεά.αλλά νομίζω πως η τρύπα του είναι στο 2.και με την κίνηση εκεί ήθελα να χτυπήσω.αλλά δεν έφτανε...
κοίτα.αν δεν υπήρχε διαφορά διάθεσης,το 2 του δεν θα έμενε στα 2 φάουλ.αυτός ο παίκτης κάνει 4 μ.ο.΄!!!
και χθες που έτρωγε τα καλάθια από τον Σιδηρόπουλο,έκανε μόνο 2!!!!
τέσπα...
το θέμα είναι πως μάλλον έχω χάσει την 4άδα ήδη.είμαι στο -3 νίκες απέναντι σε όλους.
για να αλλάξει η κατάσταση πρέπει να νικάω συνεχώς.όμως ποιος μου λέει ότι δεν θα φάω κι άλλες δυνατές?
πάω καρφί για πλέι-άουτ....
έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα,ελπίζω να έχω καλές κληρώσεις στο κύπελλο μπας και κάνω ρεκόρ σαν πορεία και πάρω μια χαρά φέτος.
μπας και ισσοροπήσω και την οικονομική ζημιά που μου προκαλούν αυτές οι ήττες πλέον.
τουλάχιστον δεν φοβάμαι ακόμα το μειονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ.
εύχομαι του χρόνου να μην έχουμε μποτ στον όμιλο.πιστεύω να είμαι εδώ και του χρόνου δλδ....
χαχαχα
τέσπα...μέχρι στιγμής η σεζόν δεν είναι και πολύ διασκεδαστική για εμένα.ελπίζω να αλλάξει λιγάκι αυτό...
θα προσπαθήσω βήμα βήμα να ανεβώ 6ος,να πλησιάσω τον όποιο 5ο τότε και βλέπουμε...
δύσκολα πάντως τα πράγματα.πολύ δύσκολα...