evo, završilo je kako je završilo, nažalost loše

shebao sam nekoliko stvari;
krančao nisam, nadao sam se da možemo i ovako dobiti, bilo je to riskantno i nije upalilo. bar nam je sad ostala nekakva šansa protiv Italije. oni su sigurno prvi i ne vidim razloga da one nebi igrali TIE protiv nas. ako Turska ne razvali Latviju sa velikom razlikom a mi dobijemo bićemo na kraju drugi. a opet, da smo krančali, vjerojatno bi sad osigurali prolaz...
Grbeš je dobio ove sezone, ako se ne varam dva skila passa, a Mijo mi je jači na šuteru pa sam zato tako to i postavio. flow nam je bio puno bolji od njihovog tako da tu mislim da nebi bilo puno drugačije.
da, mislim da bi bilo bolje da smo igrali r'n'g ili motion, ali lako mi je sad srati, trebao sam to prije predvidjeti...
što se tiče te 2-3 obrane i ja mislim da nas je to držalo donekle, ali najviše sam fulao sa Peričićem...kad smo tako limitirani u rosteru uz lošu formu, u prvom redu Fatura, Miljca pa onda i Zekića i Karabatića, te ozljedu Krajine, imao sam samo dva izbora: ili Peričić ili Repušić. računao sam da će on igrati LI sa nekim centrom na SF-u jer ima veći izbor takvih igrača nego bekova. tako je i bilo ali sam mislio da će Peričić ubit nekog centra sa average ili strong ID-om. ipak sam u prvom redu morao misliti na obranu i staviti Repa da igra, a ne na napad. hebeš napad, samo defence, defence...ipak su ameri napravili ovu igru. sve u svemu, kako bi ti to rekao, zajeba san...
ipak vjerujem da možemo dobit Talijane i nekako se provući dalje. bilo bi i vrijeme da nas jednom pomazi sreća...
ako i to nedaj Bože izgubimo možete me svi doć gađat jajima poslije tekme ;)