Drugače pa sem tak človek, ki mi je vseeno, če sem 2. ali 7. Pomembno mi je samo, ali je naslov ali ga ni ter je obstanek ali izpad. Vse kar je vmes pa ni preveč pomembno. Imam tudi sedaj dovolj denarja, da bi verjetno celo lahko sestavil ekipo, ki bi bila sposobna premagati Pigse, ampak so želje večje. Tako da bom nekaj časa šparal, pol pa mega ekipa, ki bo z nekaj sreče sposobna osvojiti tudi BB legende. Upam samo, da se mi finančni načrt izide.
Uf, pogumna napoved

Se strinjam, da je večinoma pomemben zgolj naslov, tudi jaz se zavedam, da vse drugo ne prinaša ničesar. No, razen igranje v finalu, ampak to je bolj lovorika za rdečo stran (da malo spodbudim rivalstvo

). Vseeno pa je pač trenutno treba loviti končnico, drugače si hitro v resni nevarnosti izpada. V bojih za obstanek se karte hitro premešajo in lani je bilo razmerje zmag med rdečo in modro konferenco podobno na strani modrih, pa sta na koncu vseeno izpadli obe modri ekipi. No, pa na prihodkih se tudi kar pozna, če zbereš v sezoni 15 zmag namesto 7...
Sicer pa lepo, da ste se malo razpisali, upam, da bo sedaj, ko se sezona končuje, forum bolj aktiven.
Last edited by Deschamps at 5/12/2017 1:45:38 AM