BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 3.0

U21 3.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ibarix

This Post:
00
216048.459 in reply to 216048.455
Date: 2/2/2013 6:56:43 AM
Overall Posts Rated:
706706
nagradi ti paleku kojom minutom u prijateljskoj, da vidimo šta može mali :)

Vidjet ćemo, snickers ;)

This Post:
11
216048.460 in reply to 216048.446
Date: 2/2/2013 9:35:28 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Jukicu, mislim da bi bilo dosta, svi su shvatili već odavno šta imaš reći o izborniku, poslovima, aktivnostima i ostalome vezanome uz U21 repku; za slijedeći post van svrsishodne tematike ćeš biti prijavljen.

Da ne misliš da se to tiče samo tebe, isto stoji i za ibarixa i njegove iziritirane komentare na tvoje napade...

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
33
216048.461 in reply to 216048.460
Date: 2/2/2013 9:53:37 AM
Overall Posts Rated:
13811381
A da ja sad postavim pitanje, pošto mi više nije Budanović u repki, nakon osvježenja, makar ni ne zaslužuje tamo biti radi ponašanja njegovoga vlasnika u svezi forme, ali bar što se tiče onih ostalih vlasnika 21 godišnjaka; pas rit, koji je smisao 20-godišnjaka u repki, i enta 1, namjerno gubljenje ili kaj, pošto i prijateljske donose bodove. Ljudi, neka se napravi baza podataka sa 20- godišnjacima, a neka do kraja sezone igraju 21- godišnjaci, šta smo mi koji smo ih trenirali za repku budale, da ih se stavi na led na pola sezone, pa tu ima dosta igrača koji radi potencijala neće nikada biti u staroj repki, ali su se ljudi potrudili da budu bar za U21, a sada su izbačeni da bi se tamo stavili nedovršeni i, bogzna dali će ikada biti zapravo u repki, igrači. Evo to je moje mišljenje, ne želim da ispadne da time napadam ikoga, jer se ini postovi, od inih igrača na to odnose, tako da ovo nije usmjereno ni na ibarixa, ni na one koji mu to predlažu, ali ja osobno se sa time uopće ne slažem, koliko god to bilo prihvaćeno kao "globalna" politika.

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
216048.462 in reply to 216048.461
Date: 2/2/2013 10:36:21 AM
Overall Posts Rated:
706706
Iskreno, htio sam blagu smjenu napraviti. Ali dobro, nitko ničim nije zadovoljan. :)

Tako rade i druge repke, a mogli bi i mi. Zašto da budemo posebni? :) Ali razumijem ovo što kažeš. Igrači nisu ostvarili uspjeh i vrijeme je da se maknu i oslobode mjesto drugima. Možda neki novi Kupljen neće imati 3-16 šut, možda neki novi Jagar neće muku mučit s formom. Ajmo pozitivno gledati, kad budemo s jačim repkama igrali prijateljske, barem ćemo vidjeti gdje smo, zar ne?

pozz

From: duje6

This Post:
00
216048.463 in reply to 216048.462
Date: 2/2/2013 11:03:42 AM
izgubljeni
A-1 Superliga
Overall Posts Rated:
179179
Second Team:
izgubljeni II
Kupljen je imao šut 3-16 kad je igrao na krilu i to uz napad look inside
Onih nekoliko utakmica koje je odigrao na playu, čini mi se da je bilo sasvim solidan
Forma skoro da mu nije mogla biti bolja, DMI mu je stalno bio preko 500000 - najviše 639400.

From: Moa1

To: Moa1
This Post:
44
216048.464 in reply to 216048.463
Date: 2/2/2013 11:40:11 PM
Overall Posts Rated:
637637
evo mene... kak kažu pijan misli... ibarix je moj frend iz srednje škole i to je to. nije nikaj više. i sad ću komentirat njegov uspjeh s mladom repkom. da je zakaza, je. fula je s taktikom u nekim tekmama. da je proba nekaj novo osim pod koš ne može mu se spočitavat. ja sam mu odmah reka da bi ja igra neki vanjski napad al kad sam vidio skilove igrača to nije imalo smisla. on je odigra najbolje što je mislija da je najbolje. jukić prednjuači u komentarima i ustraja je u njima. meni ne smeta, da je pretjera je kao i ibarix. ne vole se and it's ok. molim vas bes sranja. ibarix nije tražija pomoć od nikog i pokuša je na svoj način. nije prošlo i dobro. ja sam bio jedan od prvih koji je spočitava starosti radi poziva nalisu i ostalima i poraza. zašt? jel i prijateljske se broje u ukupan koeficijent. ja sam se htia prijavit na prošle izbore ali nisam i niti neću. zašt? jer vjerujem da se new bi svidila moja politika drugima. ja sam htia se prijavit e reć svima da ja ne idem na rez u idućih bar 6 god. ja sam se htia kandidirat i postavit trenig od potencijala zvijezda pa na dalje da se trenira za u-21. znači da se postigne rez. znaći ne bi bilo nagrađivanja za ekipu koja trenira za staru repku. oni bi bili nagrađeni kroz seniore. ja sam se htia kandidirat i iznjet svoje stavove a to bi bili:
1. kome nije forma u 2 tjedna na bar 8 (odličan) ja bi ga izbacia iz repke ( ne odnosi se na igrače čiji manageri slijede upute o inutaži od 55-75 mih i rendom ih sjebe). koliko trenera bi se to svidjelo? ja bi izestira da se trenira tko je panj da se trenira na panju da se ima raznovrsnost pri napadu. znam da neki stariji treneri bi bili protiv al ja bi iša na rez mlade repke. i neću se nikad kandidirat jer znam da bi menageri igrača koji treniraju za seniore prostetirali. ja treniram sad oršulića (mvp) i dirlića (čks) za svoj sastav i ne očekujem da će bit pozvani u niti jednu repku. treniram ih za sebe pa kome se svidilo ili ne. moja poanta je da svatko trenira kako hoće i kako misli da je najbolje. ja treniram za sebe i svoj klub i čist sumnjam da bi se svidjelo treantu (molim treanta i sve ostale koje ću spmenit da se ne osjećaju prozvanima. ovo je čist govor pšijanog čobera.) Znači nema nagrade. ak je netko bolji bio bi pozvan. i u mandatu od 4-6g stvorio bi ekipu koja može igr4at i rng i pod koš. naravno, patili bi manageri čiji igrači su trenirani za s4eniore al bi bili nagrađeni kroz seniore. ostali bi bili trenirani kroz pimarce i bili bi bog i batina. znam da bi moj pšostupak izazva nezadovoljstvo i ne bi nikad izborio drugi mandat a di 3. da bi vidjeli moj plod rada.
da sam zadovoljan ibarixom nisam, a frend mi je iz srednje i ja sam ga navuka na bb. ako mislite da bi se ja treba kandidirat za izbornika recite otvoreno. al pri tome vas molim da mi date 3 mandata za u-21 jer jedino tako možemo postić što ciljam, meni se neda kandidirat ako ćete me smjenit nakon godine. rezovi u drugi plan i trening je jedini bita bez obzira na potencijal. ja sam spreman na požrvtvovnost al nema nagrada za nekog tko trenira za seniore. i to prihvatite.
ibarix jel odradio poso kak spada, nije. jel fula taktike u nekim tekmama je, jel mu se treba spočitavat cijelu viječnost, ne. proba je i nije bitno.
ja sam voljan za rad al ako ćete me podržat u iduća ztri mandata, ak nećete nema svrhe moje prijave. ja želm rez s maldom repkom.

aj sad iskreno, koliko vas bi me podržalo u tome da napravimo nekio rez s maldom repkom? nema nagrađivana i sl.

Last edited by Moa1 at 2/2/2013 11:44:41 PM

From: Moa1

This Post:
11
216048.465 in reply to 216048.464
Date: 2/2/2013 11:47:11 PM
Overall Posts Rated:
637637
vidim da sam fula neka slova al stvarno nemam volje sad prepravljat pijan. budem sutra odnosno danas još pojasnil svoj stav.

Message deleted
From: marijoh

This Post:
00
216048.467 in reply to 216048.465
Date: 2/3/2013 5:56:13 AM
Overall Posts Rated:
39033903
prekrasan govor, ko bi rekao za tebe::)))

From: ibarix

This Post:
11
216048.468 in reply to 216048.464
Date: 2/3/2013 6:36:18 AM
Overall Posts Rated:
706706
Mou za preCjednika !!! :D

This Post:
11
216048.469 in reply to 216048.464
Date: 2/3/2013 7:22:29 AM
Critters
II.4
Overall Posts Rated:
48544854
Second Team:
Critters II
Emotivno, od srca, za dušu...

Podrška uvijek stoji...pogotovo za nekog za kog znam da ima znanja i želje da može vodit mladu repku...

A što se trenutne situacije tiće morao sam ranije napisati nešto, prije nego je situacija eskalirala van kontrole...

Činjenica je da se s ovom generacijom nije moglo više...igrači su bili ok, ali forma je prečesto bila u komi...a to je ipak daleko najbitnija stvar kod repke...Ibarix je probao nešto drugo, to je i bila ideja iza svega toga...kad se već ne može dalje nek isproba nešto drugo...probao je, vidio je, mislim da je nešto novo naučio i idemo dalje...definitivno nije zavrijedio drvlje i kamenje jer je imao hrabrosti nešto isprobati...možda nema moje političke kvalitete i ideju da kontrolu štete treba početi raditi prije samog događaja...

Ali to je sve manje bitno...ako je sezona rezultatski neuspješna treba se okrenuti treningu i pripremanju iduće generacije što prije...to je sva mudrost...prijateljske tekme se traže kod onih momčadi koje su odmah nakon ispadanja napravile smjenu generacija i nema štete...a takvih ima bar 50%...ja sam ponekad ostavljal najbolje iz prošle generacije da ojačam pojedine pozicije koje po mom mišljenju još nisu bile dovoljno jake...

A poraz bu se i ovako tu i tamo dogodil...

Prema tome nema neke velike štete...največu štetu nam je donio loš ždrijeb u skupini...i to je to...

Sei un mito
Advertisement