BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Basketbol

Basketbol (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
253435.43 in reply to 253435.42
Date: 1/17/2014 5:52:18 AM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
134134
Evet kötü oldu bu olayların olması
Atamanda atar yaptı taraftarlara
İsmail Şenolun taraflı maç anlatıyor diye yazılan şeyler var ama benim bildiğim Murat Özyer'e Karşıyaka-Galatasaray maçından sonra haketti demesi üzerine yapıldı diye biliyorum tabi kesin bir kanıt felan yok ve ben buna da inanmıyorum D-Smartta maçlar olduğundan nasıl anlatıyor bilmiyorum tam ama öyle birine benzemiyor ve öyle de olsa küfür etme hakkı yine olmaz
maça gelicek olursak
sen Deplasmanda Madride karşı nasıl oyna Madridin sezon rekorunu kır 84 sayı at ilk defa bir takıma çift hane yapamasınlar gel evinde 62 sayı at hedef maçında ve son 22 saniye de 2 sayı öndesin en sinir olduğum şey 3 lük yiyip maçı kaybetmek yap faulünü kaçırmasını bekle kaçırmazsa 20 saniyen var atarsan kazanırsın atamazsan uzar maç
son olarak Domercante pası da vermiyorlar gibi geldi bana tam biraz form bulmuşken 1-2 saniye kala verdiler verdikleri pozisyonda da sonra atamadın işte
en son olarak Arroyo ya kızılıyordu top kayıplarından sonra bir kişi kendini göstermesin top istemesin almasın top elinde patlasın sonra niye topu kaybettin sanki adam bire bir oynuyacak herkes bekliyor öyle

This Post:
00
253435.44 in reply to 253435.43
Date: 1/17/2014 6:15:33 AM
Overall Posts Rated:
168168
Bu takımdan Arroyo'yu çıkar, geriye kocaman bir hiç kalır. Basketbol tek kişiyle oynanmıyor maalesef. Çilek çilek diye tutturan Galatasaray başkanı, biraz da basketbola çilek toplamış olsaydı fena olmazdı. Bu ülkede her şey futbol endeksli, basketbola olsa da olur, olmasa da gözüyle bakılıyor.

Mesela Barcelona takımı öyle bir takım olmuş ki, oynadıkları sistemle beraber tüm oyunculardan maksimum düzeyde verim alıyorlar. Ve bunu ilk defa oynamıyorlar, bu yılların birikimi. Tabi Navarro'nun da dönüşü ve yavaş yavaş forma girmesi bu noktada Barça için engellenemez bir takım yaratabilir, dün Olympiakos maçında olduğu gibi. Olympiakos demişken, dünkü maçta nasıl muazzam bir taraftar vardı öyle... Son yıllarda bu kadar coşkulu bir ambiyans görmedim. Hem basketbolu müthiş bilen seyircileri var hem de 40 dakika susmuyorlar. Ayrıca hakemi etkilemesini de çok iyi biliyorlar. Barcelona böyle bir deplasmandan zorlanmadan galibiyet aldıysa, Eurolig'in en büyük favorisidir bence.

Last edited by 🍇Üzümcü🍷 at 1/17/2014 6:26:06 AM

This Post:
00
253435.45 in reply to 253435.43
Date: 1/17/2014 6:17:10 AM
Overall Posts Rated:
198198
Olaydan habersizim bende ama taraflı maç anlatıyor falan diyeyse büyük ayıp edilmiş amaa galatasaraylı bi yönetici için çıkıpta tribünde tartaklandıgı maçtan sonra haketmişti dediysen kimse kusurabakmasın abdi ipekçiye gleincede sülalen nasiplenmeyi hakeder.

This Post:
00
253435.46 in reply to 253435.45
Date: 1/17/2014 6:31:32 AM
Overall Posts Rated:
168168
Benim bildiğim İsmail Şenol demez öyle şeyler, sözde söylemine kanıt bir durum da ortada yok. Kaldı ki, demişse bile küfür yemeyi haketmez. Üstelik annesine küfür yemeyi hiç haketmez...

Last edited by 🍇Üzümcü🍷 at 1/17/2014 6:33:24 AM

This Post:
00
253435.47 in reply to 253435.45
Date: 1/17/2014 6:32:23 AM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
134134
Nehana hocam
Bencede Arroyo çok önemli oyuncu defans yapamıyor diye kızıyorlar ama en sevdiğim 3 oyun kurucudan birisi benim Diamantidis-Huertas-Arroyo forumlarda en son Arroyo kızıyorlarda haksızlar bencede

Umut hocam ben öyle biliyorum ama kesin birşey somut bir olay yok ama taraftara şimdi İsmail Şenol böyle böyle demiş demen yeterlidir ama ben sanmıyorum böyle birşey dediğini

Edit: Bu arada benim Favorim de Real Madrid bu sene alıcaklarını düşünüyorum :)

Last edited by henry_1992 at 1/17/2014 6:33:20 AM

This Post:
00
253435.48 in reply to 253435.47
Date: 1/17/2014 6:36:03 AM
Overall Posts Rated:
168168
Finalden önce karşılaşmazlarsa kesinlik Barça-Madrid finali olur. Son yılların final favorilerinin en keskin olduğu Eurolig. Tabi gönlüm Barça'dan yana o ayrı.

This Post:
00
253435.49 in reply to 253435.46
Date: 1/17/2014 6:47:34 AM
Overall Posts Rated:
198198
İlk defa duydum bende hocam öyle bi olayın varlıgından haberim yok ama burası Türkiye dedigim gibi öyle bi durum varsa sonucu bu olur yadırgamam. Ama basketbol camiasının içerisinden böyle bi yorum geleceginide pek sanmıyorum ya kendini bilmez futbol yorumcularımıza daha uygun bi durum bu.

This Post:
00
253435.50 in reply to 253435.49
Date: 1/17/2014 7:54:03 AM
Okan's 12
TBL
Overall Posts Rated:
134134
Aynen abi Basketbol yorumcuları daha iyi her kanalda en az bir Futbol programı var
Futbol da da gece olana kadar tartışıyorlar yine çıkamıyorlar işin içinden
birisi diyor Ofsayt diğeri değil birisi olabilir de olmayabilirde
Bir kanaldakiler kesinlikle kırmızı kart diyor diğer kanaldaki sarı bile fazla dğeri sarı kart
Baskette tartışma bile olmaz Faulse Faul,çizgiye bastıysa çizgi

Tabi kesin birşey yok bir daha diyeyim sonra iş bize kalmasın öyle konuşuluyordu en son konuşulması bile yeter yani taraftar gruplarımızda

This Post:
00
253435.51 in reply to 253435.1
Date: 1/17/2014 9:10:01 AM
Overall Posts Rated:
198198
"Dün oynanan Galatasaray Liv Hospital – Lokomotiv Kuban maçında bir grup seyircimizin Galatasaraylılığa hiç ama hiç yakışmayan çirkin tezahüratları tüm camiamızda derin bir üzüntü yaratmıştır. Ancak bu yakışıksız davranışlar ne yazık ki bir süredir var olan bir sürecin bardağı taşıran son damlası niteliğindedir.

Kimdir bu gruplar? Amaçları nedir? Salon sporlarımıza bulaşan bu seviyesiz ve provokatif davranış tarzı yıllardır iftihar ettiğimiz taraftar duruşumuza nasıl sızmıştır? Hangi hakla Galatasaray’ı bu duruma düşürmeye cesaret edebilmişlerdir? Bu davranışın arkasında kimler vardır? Galatasaray’ı temsil etmenin gerektirdiği sorumluluğunu nasıl unutabilmişlerdir? Davranışlarını Galatasaray terbiyesi ile nasıl bağdaştırmaktadırlar? Bu çirkin tezahürata karşı duran hocamız Ergin Ataman’a yapılan terbiyesizlik nasıl açıklanabilir? Kendimizden başka bir dostumuzun olmadığı bir ortamda, bu davranışların sonuç olarak Galatasaray’ı içerden vurmak anlamına geleceği ne zaman anlaşılacak? Bugün bu sorular bizim için kaçırılmış bir galibiyetten çok daha önemlidir.

Bu davranışlara alet olanların bilmeleri gerekir ki, bu ülkeye pek çok spor branşını olduğu gibi basketbolu da Galatasaray tanıştırmış, gelişmesi için yaklaşık 90 yıldır emek vermiştir. Galatasaray tarihinin en önemli destanları basketbolda yazılmıştır.

Dünkü olayları unutmak istiyoruz ama ne kadar unutmak istesek de bir zaman alacağı kesin. Bu nedenle tüm taraftarımıza bu davranışların bize yakışmadığını ve yaklaşık bir senedir yapmış olduğumuz uyarı ve temennileri bir kez daha hatırlatmak istiyoruz ve devam etmesi halinde gerekirse bu gurur duyduğumuz branşımızda hedef küçültmek veya bir süre mücadeleye ara vermek için ilk Genel Kurulumuzdan yetki istemeye gidecek kadar kararlılık içinde olduğumuzu üzülerek belirtiriz.

Galatasaray Spor Kulübü"

This Post:
00
253435.52 in reply to 253435.45
Date: 1/17/2014 9:16:01 AM
Overall Posts Rated:
255255
Olay çıkartıcı Murat Özyer de hakediyor be.

Message deleted
Advertisement