BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181328.43 in reply to 181328.41
Date: 4/23/2011 5:34:21 AM
Overall Posts Rated:
4141
greatalex -AGOR1978 οι γηπεδούχοι είναι χαρούμενοι επειδή βρέθηκαν εδώ ενώ οι φιλοξενούμενοι τσαντίλες για τον ίδιο ακριβώς λόγο και θα υπερισχύσουν. Διπλό

χα χα χα, ωραία τα λές! Μπορεί να είμαι απογοητευμένος από την δεύτερη απόπειρα μου στην ΙΙ, αλλά η ασχημη οικονομική κατάσταση της ομάδας επιβάλει πωλήσεις και να ξεφορτωθώ μεγάλα συμβόλαια, οπότε σίγουρα δεν ανήκω στα φάβορι για άνοδο και θα σας κάνω παρέα μερικές σεζόν (είναι και δύσκολος ο όμιλος...) , υπάρχουν 2-3 άλλοι που μου φαίνεται ότι έχουν προτεραιότητα... ;-)

Προγνωστικά επιφυλάσσομαι για τις επόμενες αγωνιστικές, καθώς δεν γνωρίζω τις περισσότερες ομάδες, ιδιαίτερα η πρώτη βδομάδα με αγωνιστικές καταστάσεις ισορροπημένες μπορεί να επιφυλλάσει εκπλήξεις...

Πόσα ήταν την προηγούμενα σεζόν το Τηλεοπτικό Συμβόλαιο στην κατηγορία μας? Αληθεύει ότι παίζει ρόλο αν έχουμε υψηλόμισθους παίχτες στις ομάδες μας στην αρχή της σεζόν? Το ποσό μπορεί να είναι μεγαλύτερο σε αυτή την περίπτωση?

Καλή ανάσταση σε όλους!

Last edited by fireblaze at 4/23/2011 6:03:27 AM

This Post:
11
181328.44 in reply to 181328.41
Date: 4/23/2011 9:07:54 AM
Overall Posts Rated:
180180
Για να δούμε ποιος θα κάνει Καλή Ανάσταση σήμερα; Προβλέψεις στις παρακάτω γραμμές:

B.A. Polikastroy - Cholargos Legends: Πριν τα προγνωστικά να αποδώσω τιμή στον παίκτη με το καλύτερο όνομα ever στο buzzer... το όνομα αυτού Κώστας Καραφλοχέτουλας!!!!! Μπείτε στο ρόστερ του Πολύκαστρου και δείτε μαλλί... Στο ματς μας τώρα, οι νεοφώτιστοι προχώρησαν σε ενίσχυση του ρόστερ τους ώστε να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις της κατηγορίας, αλλά κατά τη γνώμη μου οι Legends είναι το φαβορί για τη νίκη σήμερα και ας μην ξεφορτώθηκαν το βαρύ συμβόλαιο του Φροσινάκη. ΔΙΠΛΟ.

Condores Ag.Paraskeuhs - nikolas2007: Για να μην φωνάζετε πήρα και δύο πιτσιρικάδες και έριξα κάπως τον ηλικιακό μέσο όρο. Στόχος μου και πάλι μια θέση μέσα στην πρώτη τριάδα της βαθμολογίας και το ματς με τους Κόνδορες είναι απο αυτά που πρέπει να κερδίσω. Βέβαια, το ρόστερ εμφανίζεται πιο αδύναμο σε σχέση με την περσινή σεζόν, ειδικά σε θέμα πάγκου. Πάντως χθες τα πρώτα δείγματα στο ιδιωτικό με αντίπαλο τους περσινούς πρωταθλητές ήταν πολύ καλά... Οι Κόνδορες ξεφορτώθηκαν τον Πανάκη και έχουν χρήμα, οπότε αναμένεται μία τουλάχιστον καλή τους κίνηση για ενίσχυση στη συνέχεια. Για σήμερα βλέπω NO BET.

basilissa 21-Great Alexander: Ηταν το αουτσάιντερ η Βασίλισσα, ήρθε και ο τραυματισμός του Δανού να κάνει ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Ο Great Alexander θα ξεκινήσει με μια εύκολη νίκη στην πρεμιέρα. ΔΙΠΛΟ.

Rhino Warriors- Aetos Anogeion B.C.: Ο Σεμερτής έφυγε και ο νεόταρος Λισάντι ήρθε να τον αντικαταστήσει. Η πρεμιέρα είναι εύκολη για ένα απο τα φαβορί για την άνοδο αφού ο Αετός δεν ενισχύθηκε και φέτος τα πράγματα θα είναι δύσκολα. ΑΣΟΣ.

Ionikos Lamias-Panathinaikos 2009: Πολύ ωραίο παιχνίδι για πρεμιέρα, ανάμεσα σε δύο ομάδες που λογικά θα είναι στην τετράδα. Οπως τα έγραψε ο Βασίλης, βάθος πάγκου για τους νεοφώτιστους, σούπερ-πεντάδα απο τον Παναθηναϊκό που θα είναι πολύ καλύτερος απο πέρσι. Οριακά, ΑΣΟΣ.

greatalex -AGOR1978: Ο δεύτερος Μέγας Αλέξανδρος της κατηγορίας ήρθε απο τη IV με στόχο την παραμονή. Σήμερα βρίσκει τον AGOR απέναντι του και λογικά δεν έχει καμία τύχη. ΔΙΠΛΟ.

ARIS SALONICA3-Famprika Hunters F.C.: Ο Αρης πούλησε τον Χαντζίδη και επειδή αυτή την ώρα τον βλέπω online μάλλον ψάχνει τον αντικαταστάτη του. Συμπαθητικό το ρόστερ των νεοφώτιστων, αλλά όχι για να χτυπήσουν τον Αρη και μάλιστα εκτός έδρας. ΑΣΟΣ.

Autokratoras -panionios: Ο Θάνος έκανε δύο καλές μεταγραφές όσο και καιρό καθόταν λόγω της 5ης θέσης που κατά τη γνώμη μου τον αδικεί με βάση το ρόστερ που είχε και μπαίνει φέτος με στόχο τουλάχιστον την τετράδα. Ο gm μας είναι σε μεταβατική περίοδο, αλλά πέρσι η εμπειρία του στο παιχνίδι τον έφερε στην τετράδα. Για σήμερα βλέπω νίκη των γηπεδούχων. ΑΣΟΣ.

Αυτά απο εμένα, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε όλους, εύχομαι και προσωπική Ανάσταση στον καθένα σας.

This Post:
00
181328.45 in reply to 181328.44
Date: 4/23/2011 9:11:21 AM
Overall Posts Rated:
5757
Ασε καλυτερα να μν αναφερεις καλη ανασταση και συναφη μν επεμβει ο μητσος κ η βιβλος του......:P

This Post:
00
181328.46 in reply to 181328.45
Date: 4/23/2011 10:13:00 AM
Overall Posts Rated:
180180
Xαχαχαχα... προκαλείς!!! Δεν έχει μπει καθόλου σήμερα, μάλλον του "κάθισαν" τα παϊδάκια που έτρωγε ΜεγαλοΠαρασκευιατικα!!!

This Post:
00
181328.47 in reply to 181328.46
Date: 4/23/2011 11:12:43 AM
Overall Posts Rated:
5757
Χαχαχαχαχα κατσε να μπει κ θα μας κραξει!

This Post:
11
181328.48 in reply to 181328.47
Date: 4/23/2011 11:23:49 AM
Minoan Bulls
IV.20
Overall Posts Rated:
6868
Τρεμετε κουφαλες, βρειτε αλλο στομαχι να του κατσουν τα παϊδιακια!

This Post:
00
181328.49 in reply to 181328.48
Date: 4/23/2011 4:50:22 PM
Overall Posts Rated:
138138
Τη φάγαμε τη σούπα τελικά. Αν κάποιος από την παρέα και κυρίως από όσους ξέρουν τη δυναμικότητα των δύο ομάδων μπορεί να μου αναλύσει το αποτέλεσμα της ομάδας μου θα μου έκανε μεγάλο καλό. Η μηχανή έκανε πάρτυ πάλι ή έχω ξεχάσει εντελώς το πως παίζεται. Όποιος μπορεί από την ομήγυρη με βάση το φύλλο αγώνα και τις ομαδικές αλλά και ατομικές αξιολογήσεις να αιτιολογήσει το αποτέλεσμα κερδίζει χρυσούν ωρολόγιον. Για να προλάβω πάντως η διαφορά διάθεσης δεν είναι παράγοντας τέτοιας ήττας αφού με βάση το αποτέλεσμα και με ίδια διάθεση να παίζαμε ντέρμπυ θα ήταν - άντε να κέρδιζα με κανένα καλάθι διαφορά!

This Post:
00
181328.50 in reply to 181328.49
Date: 4/23/2011 9:25:13 PM
Overall Posts Rated:
180180
Xρόνια Πολλά Βασίλη, Χριστός Ανέστη... καλά ρε συ, 12 παρά δέκα που έγραψες το μήνυμα, που ήσουν; σπίτι; μήπως έτρωγες σουβλάκια με τον Μήτσο, τον γνωστό βλογιοκομένο Κρητικό που έτρωγε παϊδάκια Μεγαλοπαρασκευιάτικα;

Εσύ έφαγες σούπα, εγώ πάλι χόρτασα μαγειρίτσα... και όπως είμαι σκασμένος θα αναλάβω να σου αναλύσω το αποτέλεσμα της μηχανής. Πάμε πίσω 4 σεζόν... δες αυτό το ματς... http://www.buzzerbeater.com/match/20467081/boxscore.aspx

Μετά απο αυτό το παιχνίδι, ο Κώστας νιουμπας ακόμα στην κατηγορία, είχε βγάλει ένα φοβερό δελτίο τύπου (το οποίο όπως είδα τώρα δεν υπάρχει πλέον) στο οποίο έγραφε "μα πως έγινε αυτό;". Η απάντηση πασιφανής; διαφορά διάθεσης.

Αλλο ένα παράδειγμα, η πιο ντροπιαστική ήττα στην ιστορία της ομάδας μου http://www.buzzerbeater.com/match/29630809/boxscore.aspx ... μια απο τα ίδια και εδώ.

Στη διαφορά διάθεσης, οι αξιολογήσεις της ομάδας που μπορεί να έχει βάλει χαλαρό παραμένουν σταθερές απο ότι μπορώ πλέον να πω με βεβαιότητα. Αν τώρα έβαλες κανονικά (δεν χρειάζεται να μας το πεις αυτό για ευνόητους λόγους) τότε το δυνατό του Αετού ήταν καλύτερο, αλλά οι αξιολογήσεις του οι ίδιες που θα είχε με κανονικό.

Πάντως η αγωνιστική είχε δύο μεγάλες εκπλήξεις στον μπλε όμιλο, λόγω διαφοράς διάθεσης πιστεύω και μόνο. Εγώ έκανα μια σπουδαία νίκη (πρόλαβα τους Κόνδορες πριν τη μεταγραφή που έχουν τα σχαριά), οι Legends ξεκίνησαν με το διπλό... στον απέναντι όμιλο ο Αυτοκράτορας έδειξε τα δόντια του απο νωρίς, ο AGOR ξεκίνησε με αναμενόμενη νίκη... τα άλλα δύο παιχνίδια ήταν περίεργα... ο Αρης των 7 παικτών και με μία σκάλα κάτω διάθεση κέρδισε τελικά τους Fambrika Hunters των 6 παικτών (υπήρχαν 4 αλλαγές που δεν έπαιξαν), ενώ ο Ιωνικός Λαμίας έπεσε μέσα με το κοίτα μέσα, καθώς οι ψηλοί του είχαν να αντιμετωπίσουν παίκτες με αξιολόγηση 2,0 και 3,0 αντίστοιχα (!). Ο Παναθηναϊκός μας έχει τρελάνει απο πέρσι, δεν μπορώ να πέσω μέσα σε τι ομάδα θα κατεβάσει σε κάθε παιχνίδι!!!

This Post:
00
181328.51 in reply to 181328.50
Date: 4/24/2011 2:23:14 AM
Overall Posts Rated:
138138
Αληθώς Ανέστη Κοσμά, και οι διακοπές μας βγήκαν ξινές καθότιν εφάγαμε μούντζα και έχουμε ασθενή με υψηλό πυρετό στην οικογένεια. Δεν με έπεισαν τα επιχειρηματά σου: το παιχνίδι με τον Κώστα δεν ήταν πρεμιέρα οπότε δεν γνωρίζω αν είχατε τον ίδιο ενθουσιασμο, στην αξιολόγηση είσαι καλύτερος και λογικά θα ερχόνταν η νίκη, για το εύρος της διαφοράς είναι ένα ερώτημα που θα το απαντούσαμε αν γνωρίζαμε τον ενθουσιασμό και των δύο. Με τους Πελασγούς έπαιζες εκτός έδρας, με δύο επίπεδα διαφοράς υπέρ τους και οι τότε αξιολογήσεις τους δεν ήταν άσχημες. Η τότε ήττα σου για εμένα δεν ήταν bug της μηχανής αλλά έκπληξης για την απόφαση των Πελασγών να παίξουν δυνατά. Έπανέρχομαι στο ερώτημα: αν έπαιζα κανονικά δηλαδή πόσο πιστεύεις ότι θα ήταν η διαφορά? Και κάτι ακόμα, είδα ότι και ο ARIS από τους κόκκινους έπαιξαν χαλαρά με τους νεοφώτιστους και χωρίς κάποιο τρυκ στην τακτική τους κέρδισαν οπως και αναμενόνταν.

This Post:
00
181328.52 in reply to 181328.51
Date: 4/24/2011 4:41:16 AM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
Χρονια πολλά σε όλους κ χριστος ανεστη. ξεκίνησε με το δεξί η ομάδα μου κ κέρδισα εύκολα Ionikos Lamias Vs Panathinaikos 2009 115 – 97.εμενα με ξάφνιασε η ομάδα που κατέβασε ο Panathinaikos 2009 αλλά όπως μου είπατε κ εσείς είναι απρόβλεπτη ομάδα,ελπίζω να έχω κ ανάλογη συνεχεία κ να καταφέρω να είμαι μέσα στην 1η πεντάδα του πρωταθλήματος..καλή συνεχεία σε όλους

Last edited by Lamiotis at 4/24/2011 7:24:02 AM

From: thanos
This Post:
00
181328.53 in reply to 181328.52
Date: 4/24/2011 9:12:10 AM
Overall Posts Rated:
272272
Χριστος ανεστη και χρονια πολλα κι απο μενα!!!! Καλη μασα!!!!

Advertisement