BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > Turkcell Süper Lig Transfer Haberleri

Turkcell Süper Lig Transfer Haberleri

Set priority
Show messages by
This Post:
00
150988.43 in reply to 150988.42
Date: 8/14/2010 4:02:40 PM
Overall Posts Rated:
6565
nıangı yaklasık dort bes sene once farketmıstım. belkı daha fazladır. muthıs bı adam, kafada sadece ıkı soru ısaretı var. bırı elbette yası, konu malıyetıne gore degerlendırılır. dıger konu ıse benım bıldıgım nıang dırek bı santrafor degıldı, bole kanattan delı gıbı yardıran bı adamdı. tabı futbolla cok ıclı dıslı olmadıgım ıcın de bılmıyorum marsılyada neler yaptı son yıllarında. her halukarda faydalı olacagı garantı bı futbolcu.

This Post:
00
150988.44 in reply to 150988.42
Date: 8/14/2010 4:05:37 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
ne alaka ortasahada olursa isterim forvette olursa istemem ne demek niang tecrübeli bence çok yararlı olur zamanında PVH gelmişti 34 yaşında neler yaptığını hepimiz gördük inş bu da aynı katkıyı verir...

This Post:
00
150988.45 in reply to 150988.44
Date: 8/14/2010 4:15:53 PM
Overall Posts Rated:
255255
Ben kendi fikrimi söyledim.Orta sahada oynayan oyuncu özelliklede oyunu kuran kişi o ise ve yetenekli bir isim ise pas atacağı yerleri bilir,yaşı 30'u geçmiş olsa bile çok iyi işler yapabilir.
Ama forvet öyle değil,çok kaliteli bir takımda oynamadığın sürece.Orta sahadan gelip topu alacak,savunmaları geçeceksin.Özelliklede Fenerbahçe'nin tek forvetli sisteminde bence pek iyi olamaz.Fenerbahçe bence forvette Semih,Stoch'un oynadığı kanat hangisiyse diğer kanattan forvete çıkar Stoch,Semih,Niang,Alex 4'lüsüne de arkadan iyi bir destek verirlerse iş yapabilirler bence.

This Post:
00
150988.46 in reply to 150988.45
Date: 8/14/2010 4:29:10 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
öyle bakarsan 31 yaşındaki bi forvetde nerede duracağını bilir nerde çalım atıp dribling yapacağını bilir 31 yaşında diye geriye gelmemeside söz konusu değil adam 40 yaşında deil abartmayalım...

This Post:
00
150988.47 in reply to 150988.46
Date: 8/14/2010 4:36:41 PM
Overall Posts Rated:
102102
Benim merak ettiğim sahaya kaç yabancıyla çıkmayı tasarlıyorlar acaba?? Öyle transferler yapıyoruz ki sanki hepsi oynayabilecek..Şunun şurasında 6 yabancı çıkıyor maksimum sahaya..Üç yabancı hakkımızı lugano, bilica ve santos ile defansta kullandığımızı düşünürsek geriye 3 yabancı hakkı kalıyor. Forvet hakkımızı kesinlikle türk oyuncudan yana kullanmalıydık. İlla bir yabancı alacaksak ortasahaya alabilirdik..bu sezon özer ve selçuğu sık sık 11 de görürüz..Bu arada niang ı eleştirmeye hiç gerek yok, güizadan kaç gömlek üstün olduğunu hesabı bile olmaz. bu sezonda semih ve gökhana yedek kulübesi gözüktü. bir diğer anlamadığım konu güiza'yı niye hala elimizde tuttuğumuz?? 1 milyon euro ya bile alıcısı yok mu yani?? her sezon 3.5 milyon zarar ediyoruz zaten..

This Post:
00
150988.48 in reply to 150988.47
Date: 8/14/2010 4:41:34 PM
yigidospor
TBL
Overall Posts Rated:
226226
valla alex yedek kalacak gibi duruyor bu sezon özer oynar onun yerinde orta saha mehmet topuzla emreyi görebiliriz...

This Post:
00
150988.49 in reply to 150988.47
Date: 8/14/2010 4:45:39 PM
Overall Posts Rated:
153153
bir diğer anlamadığım konu güiza'yı niye hala elimizde tuttuğumuz?? 1 milyon euro ya bile alıcısı yok mu yani?? her sezon 3.5 milyon zarar ediyoruz zaten..

güiza ilk geldiğinde de yere göğe sığdıramamıştınız. niang'ı da sığdıramıyorsunuz bakıyorum..:) bu arada güiza BB'nin maaşı yüksek pivotlarına döndü, gitgide düşüyor piyasası..:) "sen önce kendi takımına bak" diyebilirsiniz ve haklısınız. beşiktaş da "bağkur emeklispor" a döndü tüpçü sayesinde! fener ve beşiktaş kadar parasıyla rezil olma konusunda hünerli başka 2 kulüp daha yoktur dünyada!

Azerbaycan A Milli Takım Antrenörü - Azerbaijan NT Coach
This Post:
00
150988.50 in reply to 150988.49
Date: 8/14/2010 4:56:49 PM
Overall Posts Rated:
102102
haklısın hocam..genelde tüm yorumcular güiza'nın çift forvet oynadığı takdirde hep çok başarılı olacağını söyler durur iki senedir. benim anlamadığım nokta ise bu bahsettiğimiz adam Türkiye liginin açık ara en çok gol kaçıran oyuncusu..hemde öyle böyle değil ne boş kaleler, karşı karşıyalar harcadı..Ama hala elimizde tutuyoruz. Ayağında top tutamaz, yüksek toplarda hakimiyeti sıfır, fizik sıfır, son vuruşlar rezalet..4-5 maç hiç birşey yapmaz ardından bir maç fantastik bir gol atar bizim seyircide başlar hemen tezahürata..Bu adam böyle böyle 4 senesini tamamlayacak herhalde bizde..bu sezonu tribünden izleyecek gibi duruyor, şimdiden diğer sezona allah kerim diyordur:) bu arada beşiktaş hakkında ki fikrimde; beşiktaş'ın bu sezonki kadrosu gerçekten etkileyici. ama aynı sorun sizde de var hocam..yanılmıyorsam 12 civarı yabancı oyuncunuz var, hadi bunların bazılarının sözleşmesi donduruldu. kalan 10 oyuncunun hepsi oynayacak mı sanki? ama yinede schuster tüm bunları iyi ayarlayacaktır diye düşünüyorum..nitekim quaresma, guti gibi futbolcuların dilinden iyi anlar. fenerbahçe' de ise aykut kocaman çok ters bir zamanda geldi diyebilirim. allah yardımcısı olsun:)

This Post:
00
150988.51 in reply to 150988.50
Date: 8/14/2010 5:03:31 PM
Overall Posts Rated:
6565
yıne de nıang ıle guızayı bır tutmayın derım. guızanın mutsuz oldugu ıcın basarısız oldugunu dusunmekle bırlıkte nıang vasıflarıyla onun cok cok otesınde bı oyuncu.

bugun ızledıgım ıkı mac ıcın de yorum yazıyım. gs rezalet durumda, tıpkı bekledıgım gıbı. sıvasta mehmet yıldızın ıyılesmesıyle toparlanmıs ama sadece hucum gucu olarak. savunmaları ınanılmaz hatalar yapıyor, kı formda kewell ıle bıle asamadı gs o savunmayı, dusunun ne durumda oldugunu. bucanın da hucum gucu cok dusuk, besıktasın pasıf oyununa ragmen zorlayamadılar hıc. besıktas da ılk kez q7 vasat altı bı gun gecırdı, gutı de asıst dısında cok ıyı sayılmazdı. tabı ferrarının gelısı ve ernstın savunmayla yapısık oyunu sayesınde rakıp tek pozısyon bıle bulamadı. necıp bence sahanın yıldızıydı.

This Post:
00
150988.52 in reply to 150988.51
Date: 8/14/2010 5:22:00 PM
Overall Posts Rated:
4141
Beşiktaş'ın maçını izlemedim ama tahmin edebiliyorumki yine defans ile hücum hattı arasında büyük bir uçurum vardır.. Ama bu durum Guti ile çözülmüştür belki.. Dediğim gibi izlemedim... Necip de geleceğin millil takımda vazgeçilmez bir oyuncu olacak gibi..
Galatasaray maçının özetini izledim.. Bolca hakem hatası vardı.. Zevksiz bir maçmış.. Sivas'ın 1-2 penaltısını es geçmiş gibi.. Kartlarını da yanlış kullanmış sanırım..
Gelelim bizim nam-ı diğer milyarlık eşeklere ; :)
Yarın bizimkilerden doğal olarak güzel bir futbol beklemiyorum.. Ama ne yapalım desteğe devam :)

Last edited by кєяєм at 8/14/2010 5:22:42 PM

Advertisement