Οι Ταυροι εχουν κανει κοιλια, η οποια ομως εχει εξηγηση. Ξεκινησα αρκετα καλα για νεος στην κατηγορια με μια ομαδα που την ηξερα καλα, ομως δημιουργηθηκε καποιο προβλημα με παικτη που πουλησα και βρεθηκα με το ταμειο μειον γιατι ειχα ηδη δωσει τα χρηματα για μεταγραφη, και αναγκαστηκα να πουλησω γιατι ειχα ξεπερασει το οριο και υπηρχε κινδυνος αποβολης μου απο το παιχνιδι. Η ομαδα που ξεκινησε αρκετα καλα δεν υπαρχει πια. Απο αυτην την ομαδα εχουν μεινει 2 παικτες. ΟΛΟΙ οι αλλοι ειναι καινουριοι και ελπιδοφοροι, μεχρι εκει ομως. Χρειαζονται αρκετη προπονηση για να ερθουν στα επιπεδα της κατηγοριας.
Αναγκαστικα λοιπον η ομαδα παλευει αναμεσα στα μεγαθηρια (σε συγκριση με τα νιατα που εχω μαζεψει) για να κρατηθει. Και ειναι αρκετα δυσκολο, πιστεψτε με, να μαθω πως συμπεριφερονται τακτικα οι 9 νεοι παικτες που εχω.
Συμφωνω και επαυξανω, αλλωστε το εχω πει και δημοσια στο chat οτι ουτε θελω να ανεβω, ουτε θελω να πεσω με την παρεα που εχει δημιουργηθει. Ερχομαι απο 2 σεζον που δεν μιλουσε κανενας και δεν εγραφε κανενας. Εδω μοιαζει παραδεισος σε σχεση με το απεραντο κενο που βρισκομουν. Βεβαια, ξερω οτι καποιοι θα πεσουν και καποιοι θα ανεβουν και δεν μπορουμε να το αλλαξουμε. Οπως και να ειναι, αν τελικα...αναχωρησω εγω, θα βαλω ολα τα παιδια στους φιλους για να μη χασω επαφη.
Με...αγωνιστικους χαιρετισμους :)
Δημητρης