ibarix ja tebe nikad nisam javno uvrijedio kao ovdje ti mene niti se planiram spustat na tvoj nivo
ukrajna je po meni bila tvoja kljucna utakmica koju si fulao 100%
ljudima umjesto tebe pomazem da razviju mlade igrace pisem plan treninga itd a ti ih ni nepogledas?
a sad da budem i potpuno iskren nisam nista drugo niti mogao ocekivati od managera koji u timu nema niti jednog hrvata u treningu niti je ikad imao.ti se jednostavno nikad nisi ni bio spreman zrtvovat za u21 ... niti vrijeme niti trening za jednog trenirca ... amen ;)
nije uredu da jedna od najplodnijih generacija u zadnjih par sezona ovako blamira i da je u stanju samo dobiti andoru. Ocito je da tu nesto nestima mozda je to do random engina a mozda je do ibarixa ... ja tvrdim da je ovo drugo u biti nije bitno sta mislim ja ili misli pojedinac bitni su rezultati a njih nema
a i kakvo brisanje postova zar nije forum mjesto gdje zajednica komunicira sa izbornikom ... nemos uvjek dobijat lovorike ja ljepo skrecem pozornost da se nesto treba mjenjat jer u ovakvoj krizi repka nikad nije bila
Ali koliko mene memorija služi zar Jukić nije bio zaboravio postaviti ekipu za utakmicu dok je bio izbornik U-21 :)
Apsolutno je tako, ali sve ima svoju mjeru; evo, nisam obrisao prijašnje postove, tako da si svoje mišljenje definitivno dao...