Ανδρέα είμαι δεύτερη σεζόν εδώ.... πέρσι κανένας δεν μου ζήτησε να βάλουμε χαλαρό. Φέτος είχα μία πρόταση και απάντησα πολύ ευγενικά ότι ούτως ή άλλως θα έβαζα χαλαρό. Αρα θέλω να πιστεύω, για να μην πω ότι είμαι 100% βέβαιος, ότι δεν το έκανε άλλη ομάδα.
Απο εκεί και πέρα, 12 ενθουσιασμό σε μέρα παιχνιδιού εγώ δεν είχα ποτέ, ακόμα και σε μικρότερες κατηγορίες που έπαιζα απο την αρχή έως το τέλος χαλαρά.
Θα συμφωνήσω 100% στο να καταργηθεί η επιλογή χαλαρά, μπορεί να το αποδέχομαι ως μέρος του παιχνιδιού αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι συμφωνώ. Μακάρι να γίνουμε εμείς οι επαναστάτες για να καταργηθεί στο παιχνίδι, αλλά δεν πιστεύω ότι θα γίνει κάτι τέτοιο, δυστυχώς.
Τέλος πάντων, ελπίζω να πρυτανεύσει η λογική... δεν θέλω να γίνομαι εγώ ο κακός της υπόθεσης... ξέρω αυτή τη στιγμή ότι οι μισοί μπορεί να με βρίζουν απο μέσα τους και οι άλλοι μισοί να συμφωνούν. Οτι γράφω το γράφω για το καλό του παιχνιδιού και ελπίζω να το συμμερίζεσαι αυτό.
Υ.Γ. Μαύρη μέρα για τον Φράγκι προχθές... αποκλείστηκε στο buzzer, έχασε και ο Παναθηναϊκός απο τη Μακάμπι :P