ti si jos uvjek u vrticu ili neznas shvatiti ironican odgovor
sta se tice ukrajne da si ih dobio moglo se jos svasta dogoditi do kraja ovako si odveo repku u najgoru sezonu i rejting u povjesti.
dalje ja svakodnevno dobijam poruke od stranih managera kako i sto da treniraju ...
ako si vec i sam rekao da imas svoj tim molim te izmjeni poruku za kandidate ... meni nije problem ljude kontaktirati ali ako imas vec nekoga svoga ...
ibarix ja tebe nikad nisam javno uvrijedio kao ovdje ti mene niti se planiram spustat na tvoj nivo
ukrajna je po meni bila tvoja kljucna utakmica koju si fulao 100%
ljudima umjesto tebe pomazem da razviju mlade igrace pisem plan treninga itd a ti ih ni nepogledas?
a sad da budem i potpuno iskren nisam nista drugo niti mogao ocekivati od managera koji u timu nema niti jednog hrvata u treningu niti je ikad imao.ti se jednostavno nikad nisi ni bio spreman zrtvovat za u21 ... niti vrijeme niti trening za jednog trenirca ... amen ;)
nije uredu da jedna od najplodnijih generacija u zadnjih par sezona ovako blamira i da je u stanju samo dobiti andoru. Ocito je da tu nesto nestima mozda je to do random engina a mozda je do ibarixa ... ja tvrdim da je ovo drugo u biti nije bitno sta mislim ja ili misli pojedinac bitni su rezultati a njih nema
a i kakvo brisanje postova zar nije forum mjesto gdje zajednica komunicira sa izbornikom ... nemos uvjek dobijat lovorike ja ljepo skrecem pozornost da se nesto treba mjenjat jer u ovakvoj krizi repka nikad nije bila