BuzzerBeater Forums

BB Hrvatska > U21 3.0

U21 3.0 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: ibarix

This Post:
00
216048.414 in reply to 216048.413
Date: 1/23/2013 10:14:47 PM
Overall Posts Rated:
706706
ti si jos uvjek u vrticu ili neznas shvatiti ironican odgovor

I opet provokacija i opet vrijeđanje, majmune jedan. I nauči šta je ironija jer onaj tvoj post nije bio. Imaš na wikipediji čak. Ja sam barem na kraju odgovora stavljao :). I taman kad sam mislio da se stvar smirila, evo ga nadrndani jukic koji traži svađu.

sta se tice ukrajne da si ih dobio moglo se jos svasta dogoditi do kraja ovako si odveo repku u najgoru sezonu i rejting u povjesti.

Ponavljaš se s Ukrajinom i tim da smo imali šanse za proći dalje. Rejting nam je među boljima u zadnje vrijeme, ali poredak na svjetskoj ljestvici je grozan. Ne znaš ni o čem pričaš. Ja sam samo izbornik, zna se ko je odgovoran za trening i formu tako da ti to ne stoji.

dalje ja svakodnevno dobijam poruke od stranih managera kako i sto da treniraju ...

Čestitam, svaka čast. Mene ne veseli tuđi neuspjeh kao tebe moj stoga - samo naprijed. savjetuj i dalje.

ako si vec i sam rekao da imas svoj tim molim te izmjeni poruku za kandidate ... meni nije problem ljude kontaktirati ali ako imas vec nekoga svoga ...

Ma nemaš ti šta ni kontaktirat koga. Amen.

From: Jukic

This Post:
11
216048.415 in reply to 216048.414
Date: 1/24/2013 1:22:23 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
ibarix ja tebe nikad nisam javno uvrijedio kao ovdje ti mene niti se planiram spustat na tvoj nivo jer sam siguran da se ni ti tako nebi ponasao da ti nije povjerijeden tvoj dijeciji ponos.

ukrajna je po meni bila tvoja kljucna utakmica koju si fulao 100%

neuspjeh pa ljudima umjesto tebe pomazem da razviju mlade igrace pisem plan treninga itd a ti ih ni nepogledas? di se ja tu radujem tvom neuspjehu?

ti mene kao pojedinac niti malo neinteresiras ... mene zanima u21 kao odskocna daska za kasnije reprezentativce.

ovo nemoram kontaktirat ... ocito moram jer ti neradis svoj posao sve sta ti radis je dodes postavis random taktiku za utakmicu fulas je 100% i kasnije se izvlacis po forumu.

a sad da budem i potpuno iskren nisam nista drugo niti mogao ocekivati od managera koji u timu nema niti jednog hrvata u treningu niti je ikad imao.

ti se jednostavno nikad nisi ni bio spreman zrtvovat za u21 ... niti vrijeme niti trening za jednog trenirca ... amen ;)

From: marijoh

This Post:
11
216048.416 in reply to 216048.415
Date: 1/24/2013 6:03:17 AM
Overall Posts Rated:
39013901
molim odgovorne da zaštite instituciju izbornika koja je ovdje srozana na nulu::)))

jukiću za to postoji PM a ne da ovdje svi mi moramo se patiti, čitajući neistine::))

svi mi koji smo radili sa pionirima dok je bio ray radimo i dalje sa pionirima i ne kužim kak se onda

svi to tebi javljaju kad mi redovito kontaktiramo sa njima, i Ray je uključen u to,

zato molim te ne stoji ti ovo da se ne kontaktira sa menađerima::)))

From: Jukic

This Post:
11
216048.417 in reply to 216048.416
Date: 1/24/2013 6:21:50 AM
Zivine
II.3
Overall Posts Rated:
498498
ok zasto sam ja onda do sada primio 10-ak poruka ... obajsni mi moj najdrazi pr-u ?

edit ... ja znam da je ovo samo igra ali mislim da i dalje nije uredu da jedna od najplodnijih generacija u zadnjih par sezona ovako blamira i da je u stanju samo dobiti andoru. Ocito je da tu nesto nestima mozda je to do random engina a mozda je do ibarixa ... ja tvrdim da je ovo drugo
u biti nije bitno sta mislim ja ili misli pojedinac bitni su rezultati a njih nema

Last edited by Jukic at 1/24/2013 6:25:30 AM

This Post:
00
216048.418 in reply to 216048.415
Date: 1/24/2013 7:48:16 AM
Overall Posts Rated:
706706
ibarix ja tebe nikad nisam javno uvrijedio kao ovdje ti mene niti se planiram spustat na tvoj nivo

Izjavit da sam ja u vrtiću još, da potezi koje sam radio nemaju veze s mozgom itd. nije uvreda? Pa onda nije uvreda ni tebi reći da si glup po toj logici.

PRESTANI ME NAPADATI. Eto to tražim. Jer forum i nije za osobne napade.

ukrajna je po meni bila tvoja kljucna utakmica koju si fulao 100%

Jesam i dobro, život ide dalje. Al ne i ti. Ti ćeš Ukrajinu spominjat do sudnjeg dana. I sigurno nisam goru grešku napravio od npr. srpskog izbornika koji niju uopće postavio ekipu nedavno. A ti tu mene pokušavaš razapet radi Ukrajine koja je klasa iznad nas.

ljudima umjesto tebe pomazem da razviju mlade igrace pisem plan treninga itd a ti ih ni nepogledas?

Koji igrač je u pitanju? Kad si se ti meni javio uopće? Ili ne daj Bože ponudio pomoć? Eto očito radiš neke stvari iza leđa pa ja ne znam. Molim imena igrača koji su u pitanju.

a sad da budem i potpuno iskren nisam nista drugo niti mogao ocekivati od managera koji u timu nema niti jednog hrvata u treningu niti je ikad imao.
ti se jednostavno nikad nisi ni bio spreman zrtvovat za u21 ... niti vrijeme niti trening za jednog trenirca ... amen ;)

Eto kolko čovjek može bit glup. Pa prošle sezone sam imao Mustaka kojeg je preuzeo Trollz. Imao sam prije i Adžiju koji je volio faulirat pa sam ga se riješio nakon sezone i pol. Imao sam i Latvijca Karnitisa i Zguru i sad Chaveza od stranih. I sad ti izjaviš da ja nikad nisam imao Hrvata u treningu. Ajd se informiraj prije nego kreneš napadati.

This Post:
00
216048.419 in reply to 216048.417
Date: 1/24/2013 7:54:25 AM
Overall Posts Rated:
706706
nije uredu da jedna od najplodnijih generacija u zadnjih par sezona ovako blamira i da je u stanju samo dobiti andoru. Ocito je da tu nesto nestima mozda je to do random engina a mozda je do ibarixa ... ja tvrdim da je ovo drugo
u biti nije bitno sta mislim ja ili misli pojedinac bitni su rezultati a njih nema

Dobili smo i Cipar i Švicarsku stoga ne laži. Ti gledaš samo našu ekipu. OK, možda i je najplodnija generacija, ali nisu ni druge reprezentacije sjedile. Pa i oni su svi napredovali. Pogledaj njihove igrače. Mi to nemamo. Još. Već sam ranije dao primjer Mađarske.

Slažem se da je rezultat bitan, ali se ti ograničiš samo na rezultat, a za sve drugo te nije briga. Nije ti bitna forma, nisu bitni slabiji igrači itd.

This Post:
22
216048.420 in reply to 216048.418
Date: 1/24/2013 7:57:16 AM
Overall Posts Rated:
13811381
@Jukic & ibarix: Mislim da ste obojica rekli šta ste imali, tako da bi bilo dosta vrijeđanja sa obje strane; od sada brišem postove te konotacije.

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
This Post:
00
216048.421 in reply to 216048.420
Date: 1/24/2013 8:00:09 AM
Overall Posts Rated:
706706
Potpisujem. Tuć.

Message deleted
This Post:
00
216048.423 in reply to 216048.422
Date: 1/24/2013 10:54:45 AM
Overall Posts Rated:
13811381
Polemike su uvijek dobrodošle, ali vrijeđanja ne, a ti si u ovom obrisanom postu opet nastavio po istome odn. opet mu spominješ stvari koje si mu već pet puta spomenuo, tako da mislim da je i on i svi mi ostali shvatili što je pjesnik htio reći

Dio obrisanog posta:
a i kakvo brisanje postova zar nije forum mjesto gdje zajednica komunicira sa izbornikom ... nemos uvjek dobijat lovorike ja ljepo skrecem pozornost da se nesto treba mjenjat jer u ovakvoj krizi repka nikad nije bila

Apsolutno je tako, ali sve ima svoju mjeru; evo, nisam obrisao prijašnje postove, tako da si svoje mišljenje definitivno dao...

Last edited by LA-Kasie K. at 1/24/2013 11:00:27 AM

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing
From: DeonX
This Post:
11
216048.424 in reply to 216048.423
Date: 1/24/2013 12:09:39 PM
Overall Posts Rated:
395395
Nisam mislio išta pisati , ali evo...

Da li je Ibarix pogriješio sa taktikom u toj utakmici , definitivno je i to mu ide na dušu.
Ali koliko mene memorija služi zar Jukić nije bio zaboravio postaviti ekipu za utakmicu dok je bio izbornik U-21 :)

Znate onu , ko nema grijeha neka prvi baci kamen ;)

Advertisement