Prvo, ispričavam se na kobasici od posta
![:]](/images/conf/emoticons/love.png)
al sad me neće bit 7 dana pa moram predknadit

Kvarc ima jednog malog Small Forwarda, Ivo se zove a Verhovnik mu je prezime. Ima slovenske korjene (isto kao i Kvarc) i trebao bi postati najbolji igrac u igri. Trenutno ima malu krizu identiteta i problema na faksu, al kad se odluci za kosarku bit ce vrhunski, pače Verhovnski.
@biro :Istina, fax ga malo usporava, inače bi već bio materijal za prvu repku

Ćuj, treniranje se uvijek isplati, ali da bi ti njih doveo do nivoa za repku, moraš cijeli trening podrediti njima, i to nažalost, svaki tjedan. Većina reprezentativaca je potekla iz momčadi koje treniraju isključivo te pozicije, a kupuju jake igrače za pozicije koje ne treniraju.
@LA-Kasie K.: Nije baš točno ali u budućnosti bi moglo postat tako. Imao sam 2 reprezentativca i nikad nisam trenirao manje od 2 pozicije. Istina, oni su se nabildali prije nego je došlo do ubacivanja potencijala u igru. Ako želimo imat jaku repku treba imat traineese koji su minimalno MVP, 18 godina i oko 5k kuna plaću, te uz to treba ih trenirat samo na jednoj poziciji, tako da postanu nenormalni. Siguran sam da su talijani, španjolci i ostali koji tu nešto znače to već shvatili. Treba se organizirat.
evo: Tonko Švorinic (6431056)
@veceo: Čak je Ivan Šušak bolji! Neznamo točne statse ali zbog potencijala mislim da će prije on u repku upast. Također, brže će se istrenirat jer je niži (niži brže treniraju vanjske). Samo ga treba trenirat na outside defense (najbitnije) passing i handling (2. bitno) i onda tek jump shot, range i driving.
Last edited by BB-Marin at 12/12/2008 10:01:53 AM