Aν εχανες 99-100 θα ελεγα οτι φταιε το χαμενο διπλομαντεμα και εφαγες πολλα. Με 70 ποντους παθητικο ομως απαγορευεται να χασεις. Απο τη μια φαινεται οτι η ομαδα σου μπορει να παρει σκορ μονο απο συγκεκριμενες θεσεις. Απο την αλλη στο συγκεκριμενο παιχνιδι δεν πηρε σκορ ουτε απο αυτες, με πιο τρανταχτο παραδειγμα αυτο του Σεντερ οπου η μεφανιση του δε συμβαδιζει με το ππ100 σε καμια περιπτωση.
Σιγουρα το ππ100 ειναι ενδεικτικο μονο αλλα και το 2-11 παραπαει.
Τωρα τι πρισσοτερο βλεπω εγω; Πουλας 2 παικτες αυτη τη στιγμη. Εξαιρετικο 4αρι που μπορει να κανει ζημιες σε ολα τα συστηματα και μπορει να σκοραρει με καθε τροπο πλην τριποντο ( λογω εμβελειας κυριως).
Απο την αλλη βλεπω εναν παλαιας κοπης pg ο οποιος ναι μεν εχει καλες αμυνες και μια ικανοποιητικη πασα αλλα μεχρι εκει. Πολυ φτωχος απειλητικα για οποιοδηποτε συστημα. Απο την αλλη δεν εχει και την τρομερη πασα (16αρα π.χ.) ωστε να την ξεφορτωνεται συνεχεια, με αποτελεσμα να σου τραβαει καποιες φορες και φυσικα σχεδον παντα αστοχα ( και ειναι λογικο).
Φυσικα δεν γνωριζω τις αλλες θεσεις κι εσυ ξερεις καλυτερα.
Περσι απο τον ασσος σου επαιρνες μολις 6.4 ποντους σε 33 λεπτα με κακο ποσοστο. Σιγουρα αυτο θα ηταν ανεκτο αν εδινε 7 ασσιστ μεσο ορο. Αλλα με 4.7 ασιιστ εχουμε συνολικα εναν μετριο ασσο. Πρεπει λοιπον να αλλαχτουν ειτε οι οργανωτικες του αρετες ή οι επιθετικες του, προς το καλυτερο φυσικα. Ωστε να παιρνεις ειτε πιο πολλες ασσιστ με ιδιο σκοραρισμα ειτε πιο πολυ σκορ με ιδιες ασσιστ.
Περιπου το ιδιο θεμα αντιμετωπιζα κι εγω. Δες τον παλιο μου ασσο.
14 8
16 15
13 14
7 7
9 8 Συνολο 112 σκιλς.
Πολυ ωραιο σκιλσετ. Καλος αμυντικος καλουτσικος οργανωτης και πολυ πολυ μετριος επιθετικος. Τι εκανε; Εδινε καποιες ασσιστ χωρις λαθη αλλα τραβουσε επιθεσεις και φυσικα τα εσπαγε. Εκανα τον σταυρο μου να μην τραβηξει. Επειδη ομως η πασα κοστιζει προτιμησα να τον αλλαξω με εναν καλυτερο επιθετικο.
Ο καινουργιος μου ασσος πλεον ειναι αυτος.
15 12
16 14
14 14
11 7
4 3 συνολο σκιλς 109.
Εριξα κατα πολυ το μισθο του λογω μικροτερου ριμπαουντ κρατησα ιδιο flow οργανωτικα, ιδιες αμυνες φυσικα και βελτιωσα πολυ ποιοτικα τις επιθετικες του αρετες. Ετσι θεωρω οτι θα εχω ενα παρομοιο οργανωτικο επιπεδο αλλα πολυ παραπανω σκορ. Και ολα αυτα με εναν παικτη με 14.000$ λιγοτερα. Αν προσπαθεις να κανεις κι εσυ κατι παρομοιο σιγουρα θα βγεις κερδισμενος.
ΥΓ. Ολα αυτα δεν εχουν να κανουν με το σημερινο σου αποτελεσμα το οποιο μπορει να ηταν και αδικο. Ειναι απλα γενικες και φυσικα προσωπικες παρατησρησεις δικες μου, που σιγουρα δε σημαινει οτι ειναι σωστες.