Ανδρέα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ... λοιπόν, ας δούμε τα δεδομένα καθαρά και χωρίς γυαλιά... είχαμε έναν χρήστη που πρότεινε χαλαρά.
Ας ξεκινήσω με αυτο, είσαι σίγουρος ότι ήταν μόνο ένας?? εγω δεν είμαι, και επειδή έχω γίνει μάρτυρας παρόμοιων προσπαθειών σε πολλούς ομίλους ακόμα και στην Α1, και επειδη πολλοί φίλοι μου διαφωνούν μαζί μου και χρησιμοποιούν τα PR skills τους για να κανονίζουν ενθουσιασμό με άλλες ομάδες είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν μόνο ο athens lambs.
Τώρα πόσο επηρεάζει ο ενθουσιασμός??
Εγω νομίζω αρκετά, γιατι είναι άλλο να με αντιμετωπίζει κάποιος με 12 ενθουσιασμο που έχω φτάσει και άλλο με 8, 9
Όπως είπε και ο Lepanto έχει ξανα συζητηθεί το θέμα, ακόμα και στα διεθνή φόρουμ, και θα ξανα συζητηθει ειμαι σιγουρος, και πραγματικά ακόμα απορώ πως μερικοί ( επαναλαμβάνω ακόμα και φίλοι μου) δεν βλέπουν την αδικία της κρυφης συνενοησης.εγω πλέον κουραστικά. Αυτο που πρότεινε ο fenda και έχουμε υιοθετήσει μερικοί εδω στην ΙΙ.1 είναι
ίσως η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να καταργηθεί η επιλογή χαλαρά, και τουλάχιστον θεωρω ότι προστατεύω την ομάδα μου.
Και το αν είναι άδικο, για αυτούς που δεν διαβάζουν το φόρουμ, ναι είναι όσο άδικο για αυτούς που δεν έστελναν κρυφά μηνύματα..
Άλλωστε το όμορφο της ανοιχτής πρότασης αμοιβαία χαλαρα, ειναι ότι όλοι το μαθαίνουν,, και ότι αυτός που δέχεται την πρόταση
μπορει να αρνηθεί και να κάνει την έκπληξη στον αντίπαλο του..
Δεν θεωρω ότι χάλασε κάτι στο κλίμα της ΙΙ.1, σου κάνω μια πρόταση που αν την δεχτεις δίνει ( μικρο θες?) πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους του ομίλου, αν την δεχτεις τουλάχιστον το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι και μπορούν να κάνουν το ίδιο.απλό μου φαίνεται .