BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
11
208620.405 in reply to 208620.404
Date: 3/23/2012 5:15:49 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εχει τεθεί κ ποιο παλιά το θεμα κ βάση πιθανοτήτων θα ξανα τεθει, αρα ειναι εν μερη ανούσιο να ασχολούμαστε με κατι τετιο.
Θα μιλήσω για εμένα οπως κανω παντα! Δεν εχω στείλει ποτε pm και σε κανεναν χρηστη για χαλαρα, αλλα δε μπορώ και να κατακρίνω μια τέτοια ενεργεία απο κανεναν.
Εχω παίξει αρκετα χαλαρα φετος αλλα σε ''κρυφη'' συνεννόηση μονο ενα, αλλα ουτε αυτο μπορω να το κρινω,ειναι επιλογη του καθε μανατζερ αν θα μου κανε κάποια πρόταση.
Το θεμα ομως ειναι οτι ουτε εμενα μου κάθετε καλα το ολο θεμα γτ μου φενετε οτι εχει καταντήσει λιγο ''κάπως'' κ δεν ξερω αν τελικα θα μας οδηγήσει κάπου!!!
Απλα... βλέπουμε!

This Post:
00
208620.406 in reply to 208620.405
Date: 3/23/2012 5:41:17 PM
Overall Posts Rated:
180180
Συμφωνώ 100%, εντάξει, θα μας βόλευε όλους να κανονίζουμε κάθε εβδομάδα χαλαρά, ειδικά όσοι έχουμε προχωρήσει στο κύπελλο θα είχαμε απίστευτο πλεονέκτημα... αλλά εδώ έρχεται κάτι άλλο και θα αποκαλύψω μια συζήτηση που είχα με χρήστη απο άλλο όμιλο. Οπως μου είπε είναι unfair απέναντι σε ομάδες απο άλλους ομίλους που συνεχίζουν στο κύπελλο, να κανονίζουμε κάτι τέτοιο μεταξύ μας.

This Post:
00
208620.407 in reply to 208620.406
Date: 3/23/2012 7:56:58 PM
Overall Posts Rated:
193193
Τώρα είναι unfair; Πρίν δεν ήταν;
Και τι, μας πειράζει μόνο για το κύπελλο; Και μόνο έναντι άλλων ομίλων; Λίγο επιλεκτικούς μας βλέπω.
Δεν πάει έτσι ρε παιδιά ....Sorry

This Post:
00
208620.408 in reply to 208620.407
Date: 3/23/2012 8:51:40 PM
Overall Posts Rated:
155155
Εγω πιστεύω πως δεν ειναι unfair.....οποιος θελει κανονιζει ανοιχτα, οποιος θελει με πμ, οποιος δεν γουσταρει απλα δεν κανονιζει....
Προσωπικα μου αρεσει που υπάρχει ο ενθουσιασμος και η προσπαθεια και ας εχω χασει εξαιτιας τους αρκετες φορές....
Its an aspect of the game....

From: akage14

This Post:
11
208620.409 in reply to 208620.404
Date: 3/24/2012 3:03:28 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Ανδρέα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ... λοιπόν, ας δούμε τα δεδομένα καθαρά και χωρίς γυαλιά... είχαμε έναν χρήστη που πρότεινε χαλαρά.

Ας ξεκινήσω με αυτο, είσαι σίγουρος ότι ήταν μόνο ένας?? εγω δεν είμαι, και επειδή έχω γίνει μάρτυρας παρόμοιων προσπαθειών σε πολλούς ομίλους ακόμα και στην Α1, και επειδη πολλοί φίλοι μου διαφωνούν μαζί μου και χρησιμοποιούν τα PR skills τους για να κανονίζουν ενθουσιασμό με άλλες ομάδες είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν μόνο ο athens lambs.

Τώρα πόσο επηρεάζει ο ενθουσιασμός??
Εγω νομίζω αρκετά, γιατι είναι άλλο να με αντιμετωπίζει κάποιος με 12 ενθουσιασμο που έχω φτάσει και άλλο με 8, 9

Όπως είπε και ο Lepanto έχει ξανα συζητηθεί το θέμα, ακόμα και στα διεθνή φόρουμ, και θα ξανα συζητηθει ειμαι σιγουρος, και πραγματικά ακόμα απορώ πως μερικοί ( επαναλαμβάνω ακόμα και φίλοι μου) δεν βλέπουν την αδικία της κρυφης συνενοησης.εγω πλέον κουραστικά. Αυτο που πρότεινε ο fenda και έχουμε υιοθετήσει μερικοί εδω στην ΙΙ.1 είναι ίσως η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να καταργηθεί η επιλογή χαλαρά, και τουλάχιστον θεωρω ότι προστατεύω την ομάδα μου.

Και το αν είναι άδικο, για αυτούς που δεν διαβάζουν το φόρουμ, ναι είναι όσο άδικο για αυτούς που δεν έστελναν κρυφά μηνύματα..
Άλλωστε το όμορφο της ανοιχτής πρότασης αμοιβαία χαλαρα, ειναι ότι όλοι το μαθαίνουν,, και ότι αυτός που δέχεται την πρόταση μπορει να αρνηθεί και να κάνει την έκπληξη στον αντίπαλο του..

Δεν θεωρω ότι χάλασε κάτι στο κλίμα της ΙΙ.1, σου κάνω μια πρόταση που αν την δεχτεις δίνει ( μικρο θες?) πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους του ομίλου, αν την δεχτεις τουλάχιστον το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι και μπορούν να κάνουν το ίδιο.απλό μου φαίνεται .

This Post:
00
208620.410 in reply to 208620.409
Date: 3/24/2012 3:22:28 AM
Overall Posts Rated:
4141
Δεν θελω να κανω τον αντίλογο γτ συμφωνώ κ εγω σε ολα αυτα π εχεις πει αλλα κοιτα τι εχουμε μεχρι τωρα...
Θα μιλήσω παλι για εμένα, επαιξα ενα ματς με εσενα χαλαρα κ απο τοτε οι επόμενοι αντίπαλοι θες γτ δεν θέλουν,θες γτ δεν συμμετέχουν,θες γτ δε γουστάρουν την κατάσταση δεν εχουν απαντήσει στη ανοιχτή μου πρόταση ''αρα'' εδω ειναι που εσυ π παίζεις 3 σερρυ παιχνίδια χαλαρά αποκτάς ενα μεγάλο προβάδισμα! ε?

From: Tomygun

This Post:
00
208620.412 in reply to 208620.409
Date: 3/24/2012 5:59:29 AM
Athens Lions
III.1
Overall Posts Rated:
1313
Νομίζω ότι όπως γίνεται τώρα είναι μια δικλείδα ασφαλείας για τις ισχυρές ομάδες να μην υπάρχει διαφορά διάθεσης.

Βέβαια και με τα pm το ίδιο ήταν.

Εγώ πάντως έπρεπε να ανακοινώσω ότι θα κατέβαινα χαλαρά στο προηγούμενο παιχνίδι με τους Lambs.

Μπορεί να έπεφτε στην παγίδα και να έβαζε και αυτός χαλαρά.Με ίδια διάθεση έπαιζε να το πάρω το παιχνίδι.

Last edited by Tomygun at 3/24/2012 6:03:02 AM

From: Gre©©o

To: manu
This Post:
00
208620.413 in reply to 208620.411
Date: 3/24/2012 6:43:49 AM
Overall Posts Rated:
4141
LEPANTO FISHERMEN -- Athens Lions nobet

lokros -- Kentauroi Cholargou * Θέλουν να πάρουν πισω την χαμένη τους αυτοπεποίθηση απο τον αποκλεισμό απο το κύπελλο!

BROLA -- monarxes * Νομίζω οτι ο Prelevic θα αφήσει το ματς να παει για το κύπελλο!

Panathinaikos-1908 -- fightclub * Δύσκολο παιχνίδι θα παρω την επιλογή της έδρας!

nikolas2007 -- Inuvik Club * Ωραίο ντέρμπι εδώ, ενισχυμένος ο Inuvik και με την έδρα!

PRASINOI -- Peristerians * Και εδω την εδρα :-)

Athens Lambs -- Titanes BC * Έχουν πάρει φορα οι Titanes και υπάρχει κ η εδρα!

CRETE -- Lofos b.c. * Σπάσιμο εδω!

From: mikesot
This Post:
00
208620.414 in reply to 208620.413
Date: 3/24/2012 7:02:45 AM
Panathinaikos-1908
IV.8
Overall Posts Rated:
2020
LEPANTO FISHERMEN -- Athens Lions -- Νίκη για τον ψαρά καθώς είναι πολύ καλύτερη ομάδα απο τον Athens Lions

lokros -- Kentauroi Cholargou-- Δύσκολο ματς. Πολύ καλή ομάδα ο lokros, αλλα πολύ καλή κ η ομάδα των Κενταύρων. Θα δώσω νίκη για τους Kentaurous που έχουν κ την έδρα. Πάντως, όχι εύκολη.

BROLA -- monarxes -- Δε ξέρω αν ο Μπάνε θα δώσει το ματς, γι αυτό του κυπέλλου. Πολύ πιθανόν... Σε αυτην την περίπτωση οι μονάρχες θα πάρουν τη νίκη. Αν κατέβει κανονικά ο Μπάνε νομίζω πως οι μονάρχες δεν έχουν τύχη. Θα δείξει..

Panathinaikos-1908 -- fightclub -- Νίκη και ξερό ψωμί για μας :P:P:P:P

nikolas2007 -- Inuvik Club -- Δύσκολο ματς. Νίκη για τον Inuvik πάντως κι αυτό γιατί έχει έδρα.

PRASINOI -- Peristerians -- Δε νομίζω πως θα στραβοπατήσει ο Peristerians.

Athens Lambs -- Titanes BC-- Καλή ομάδα και έδρα για Τιτάνες που νομίζω πως θα πάρουν τη νίκη σήμερα.
CRETE -- Lofos b.c. -- Ο κρητικός θα σπάσει την έδρα του Λόφου.

Last edited by mikesot at 3/24/2012 7:03:04 AM

This Post:
11
208620.415 in reply to 208620.407
Date: 3/24/2012 9:00:14 AM
Overall Posts Rated:
180180
Πάντα ήταν φίλε Fendagin, δεν είμαι επιλεκτικός, απλά προσπαθώ να μπω και στη θέση των άλλων. Θα σου πω απλά ότι και αυτό που έγινε πριν δεν μ αρεσε και αυτό που γίνεται τώρα δεν μ αρέσει γιατί και τότε και τώρα ουσιαστικά ευνοούνται μερικές ομάδες και όχι όλες. Προσωπικά δεν με χαλάει να είμαι στη μέση και να μην πάω ούτε με το μέρος των μεν ούτε με το μέρος των δε. Μπορεί αυτό να μην με κάνει αρεστό, αλλά έχω μάθει να παλεύω με τα δικά μου όπλα και ας είναι σφεντόνες απέναντι σε πύραυλους.

Advertisement