Εγω πολυ ευχαριστημενος απο Boozer και Klay Thompson ο δευτερος ειδικα με ενθουσιασε μακαρι να με δικαιωσει που τον επελεξα.
Ο Ντουραντ οπως τον περιμενα, Ιρβινγκ περιμενα πολλα περισσοτερα και απο Tyson Chandler!
Εγω διαβαζω τις αναλυσεις του NBA.com λιγο, κυριως στο ΝBA Greece(στηλη του Sport24) και φυσικα βλεπω καθημερινα top-10 και ανασκοπησεις των κυριοτερων σημειων καθε παιχνιδιου.
Επισης εχω στο κινητο μου την εφαρμογη NBA Game Time, την προτεινω σε ολους αξιζει τον κοπο, με μια ματια highlights, box score, videos καθε φασης σχεδον βαθμολογιες και το post-game!
Καλη διασκεδαση να εχουμε και να το χαρουμε συζητωντας εδω τις μεγαλες εμφανισεις ξεκινωντας πρωτος με την τρομερη εμφανιση των Golden State Warriors και φυσικα του δικου μου(τυχαινει να ειναι θα το εγραφα ετσι και αλλιως) Klay Thompson!
38 ποντοι με 10/12 διποντα, 5/7 τριποντα και 3/4 βολες.Τεραστια ευστοχια, εχει δουλεψει πολυ στο σουτ και μακαρι να συνεχισει ετσι.
Δευτερος και μια μεγαλη εκπληξη ο ρουκι Michael Carter-Williams.Κερδισε του πρωταθλητες Χιτ!!!22 ποντοι με 2/4 διποντα, 4/6 τριποντα και 6/8 βολες ενω ειχε 12 ασσιστ και 7 ριμπαουντ και το πιο εντυπωσιακο 9 κλεψιματα!!!