BuzzerBeater Forums

Hellas - II.1 > Season 19

Season 19

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208620.400 in reply to 208620.399
Date: 3/22/2012 1:10:45 PM
Overall Posts Rated:
4141
Τρεις ομάδες συνεχίζουν στο κύπελλο κ οι 3 ''κόκκινες!''!!!!!

From: akage14
This Post:
00
208620.401 in reply to 208620.400
Date: 3/22/2012 4:17:45 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Υπάρχουν στιγμές σε αυτο το παιχνίδι, που πραγματικά το χαίρομαι ακόμα και αν έχω κάνει εγκληματικά λάθη...
Σημερα στο κύπελλο είναι μια απο αυτές τις φορες....
Πριν τον αγώνα, είχα νευριάσει πολυ με τον αντίπαλο μου, ο οποίος προκειμένου να με κερδίσει και να περάσει ακόμα ένα γύρο, δεν δίστασε να επενδύσει σε ένα τέρας των 200Κ κάτω απο το καλάθι...
Είχα κάνει τέτοιο focus στο πως να τον αντιμετωπίσω, ώστε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω μια άμυνα που ποτέ μου δεν θα χρησιμοποιουσα(βοήθησε και μια ψυχή απο την Α1)....
Δεύτερο λάθος δεν φρόντισα να προσεξω την περιφερειακή του δύναμη....
Αποτέλεσμα...το τέρας του ακινδυνο, και ένας pg των 20Κ να με στείλει σπίτι μου. Και το καλύτερο? με ίδιο ενθουσιασμο...

Ένα ωραίο μάθημα απο τον φίλο air team στον οποίο εύχομαι καλή συνέχεια στον επόμενο γύρο.....

This Post:
00
208620.402 in reply to 208620.398
Date: 3/22/2012 5:55:19 PM
Overall Posts Rated:
6565
συμφωνω για το θεατρο του παραλογου

This Post:
11
208620.403 in reply to 208620.402
Date: 3/22/2012 6:26:33 PM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
συμφωνω για το θεατρο του παραλογου

Το προτιμώ απο το θέατρο....σκιών που παιζόταν τόσο καιρο

From: wud1976

This Post:
22
208620.404 in reply to 208620.403
Date: 3/23/2012 4:13:33 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ανδρέα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ... λοιπόν, ας δούμε τα δεδομένα καθαρά και χωρίς γυαλιά... είχαμε έναν χρήστη που πρότεινε χαλαρά. Ωραία μέχρι εδώ... ο Athens Lambs λοιπόν είχε ένα πλεονέκτημα (για μένα δεν είναι και τόσο μεγάλο αυτό το πλεονέκτημα και θα το εξηγήσω πιο κάτω) έναντι των υπολοίπων. Καλώς ή κακώς το αποκάλυψες σε όλους μας. Απο εκεί και πέρα πρότεινες αυτό που γίνεται τώρα... και φτάνουμε σε αυτό: είναι σωστό προς τους υπόλοιπους και αυτό που γίνεται τώρα; Εγώ, εσύ, και περίπου το σύνολο των χρηστών του ομίλου παρακολουθούμε το φόρουμ. Ομως υπάρχουν και κάποιοι που δεν το παρακολουθούν (Prasinoi, Lofos). Αυτόματα αυτές οι δύο ομάδες που δεν συμμετέχουν έχουν μειονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους. Αν για παράδειγμα συμφωνούσαμε οι υπόλοιποι 14 κάθε αγωνιστική για χαλαρό και τα έξι απο τα οκτώ ματς γίνονταν με χαλαρό και αυτοί οι δύο έπαιζαν κανονικά, θα ήταν δίκαιο για αυτές τις δύο ομάδες;

Οσο για αυτό που έγραψα παραπάνω περί χαλαρής και πόσο βοηθάει... θα φέρω ένα παράδειγμα απο την περσινή περίοδο... νεοφώτιστος εδώ, είχα αποφασίσει να παίζω όλα τα ματς με κανονική διάθεση στην αρχή. Αποκλείστηκα πολύ νωρίς απο το κύπελλο και στο πρωτάθλημα έπαιξα στην έβδομη αγωνιστική με τους Lambs οι οποίοι απο την αρχή της σεζόν έπαιζαν χαλαρό (για να μην παρεξηγηθώ, αυτό φαίνεται απο το πρόγραμμα τους και o alexfos μπορεί να το επιβεβαιώσει πόσα χαλαρά είχε παίξει μέχρι τότε). Κατέβηκα λοιπόν στο ματς με 5 διάθεση, έναντι 9 όπως υπολόγισα του αντιπάλου. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν χαμένος απο χέρι, αλλά παρόλα αυτά τον κέρδισα και παρότι τα νούμερα της αξιολόγησης ήταν καλύτερα για τον alexfos. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι εντάξει ο ενθουσιασμός επηρεάζει, αλλά τον θεωρώ έναν παράγοντα όχι τόσο σημαντικό.

Αυτά τα... λίγα απο μένα. Περιμένω την άποψη όλων περί αυτού...

This Post:
11
208620.405 in reply to 208620.404
Date: 3/23/2012 5:15:49 PM
Overall Posts Rated:
4141
Εχει τεθεί κ ποιο παλιά το θεμα κ βάση πιθανοτήτων θα ξανα τεθει, αρα ειναι εν μερη ανούσιο να ασχολούμαστε με κατι τετιο.
Θα μιλήσω για εμένα οπως κανω παντα! Δεν εχω στείλει ποτε pm και σε κανεναν χρηστη για χαλαρα, αλλα δε μπορώ και να κατακρίνω μια τέτοια ενεργεία απο κανεναν.
Εχω παίξει αρκετα χαλαρα φετος αλλα σε ''κρυφη'' συνεννόηση μονο ενα, αλλα ουτε αυτο μπορω να το κρινω,ειναι επιλογη του καθε μανατζερ αν θα μου κανε κάποια πρόταση.
Το θεμα ομως ειναι οτι ουτε εμενα μου κάθετε καλα το ολο θεμα γτ μου φενετε οτι εχει καταντήσει λιγο ''κάπως'' κ δεν ξερω αν τελικα θα μας οδηγήσει κάπου!!!
Απλα... βλέπουμε!

This Post:
00
208620.406 in reply to 208620.405
Date: 3/23/2012 5:41:17 PM
Overall Posts Rated:
180180
Συμφωνώ 100%, εντάξει, θα μας βόλευε όλους να κανονίζουμε κάθε εβδομάδα χαλαρά, ειδικά όσοι έχουμε προχωρήσει στο κύπελλο θα είχαμε απίστευτο πλεονέκτημα... αλλά εδώ έρχεται κάτι άλλο και θα αποκαλύψω μια συζήτηση που είχα με χρήστη απο άλλο όμιλο. Οπως μου είπε είναι unfair απέναντι σε ομάδες απο άλλους ομίλους που συνεχίζουν στο κύπελλο, να κανονίζουμε κάτι τέτοιο μεταξύ μας.

This Post:
00
208620.407 in reply to 208620.406
Date: 3/23/2012 7:56:58 PM
Overall Posts Rated:
193193
Τώρα είναι unfair; Πρίν δεν ήταν;
Και τι, μας πειράζει μόνο για το κύπελλο; Και μόνο έναντι άλλων ομίλων; Λίγο επιλεκτικούς μας βλέπω.
Δεν πάει έτσι ρε παιδιά ....Sorry

This Post:
00
208620.408 in reply to 208620.407
Date: 3/23/2012 8:51:40 PM
Overall Posts Rated:
155155
Εγω πιστεύω πως δεν ειναι unfair.....οποιος θελει κανονιζει ανοιχτα, οποιος θελει με πμ, οποιος δεν γουσταρει απλα δεν κανονιζει....
Προσωπικα μου αρεσει που υπάρχει ο ενθουσιασμος και η προσπαθεια και ας εχω χασει εξαιτιας τους αρκετες φορές....
Its an aspect of the game....

From: akage14

This Post:
11
208620.409 in reply to 208620.404
Date: 3/24/2012 3:03:28 AM
Kentauroi Cholargou
IV.11
Overall Posts Rated:
348348
Ανδρέα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ... λοιπόν, ας δούμε τα δεδομένα καθαρά και χωρίς γυαλιά... είχαμε έναν χρήστη που πρότεινε χαλαρά.

Ας ξεκινήσω με αυτο, είσαι σίγουρος ότι ήταν μόνο ένας?? εγω δεν είμαι, και επειδή έχω γίνει μάρτυρας παρόμοιων προσπαθειών σε πολλούς ομίλους ακόμα και στην Α1, και επειδη πολλοί φίλοι μου διαφωνούν μαζί μου και χρησιμοποιούν τα PR skills τους για να κανονίζουν ενθουσιασμό με άλλες ομάδες είμαι σίγουρος ότι δεν ήταν μόνο ο athens lambs.

Τώρα πόσο επηρεάζει ο ενθουσιασμός??
Εγω νομίζω αρκετά, γιατι είναι άλλο να με αντιμετωπίζει κάποιος με 12 ενθουσιασμο που έχω φτάσει και άλλο με 8, 9

Όπως είπε και ο Lepanto έχει ξανα συζητηθεί το θέμα, ακόμα και στα διεθνή φόρουμ, και θα ξανα συζητηθει ειμαι σιγουρος, και πραγματικά ακόμα απορώ πως μερικοί ( επαναλαμβάνω ακόμα και φίλοι μου) δεν βλέπουν την αδικία της κρυφης συνενοησης.εγω πλέον κουραστικά. Αυτο που πρότεινε ο fenda και έχουμε υιοθετήσει μερικοί εδω στην ΙΙ.1 είναι ίσως η πρώτη σοβαρή προσπάθεια να καταργηθεί η επιλογή χαλαρά, και τουλάχιστον θεωρω ότι προστατεύω την ομάδα μου.

Και το αν είναι άδικο, για αυτούς που δεν διαβάζουν το φόρουμ, ναι είναι όσο άδικο για αυτούς που δεν έστελναν κρυφά μηνύματα..
Άλλωστε το όμορφο της ανοιχτής πρότασης αμοιβαία χαλαρα, ειναι ότι όλοι το μαθαίνουν,, και ότι αυτός που δέχεται την πρόταση μπορει να αρνηθεί και να κάνει την έκπληξη στον αντίπαλο του..

Δεν θεωρω ότι χάλασε κάτι στο κλίμα της ΙΙ.1, σου κάνω μια πρόταση που αν την δεχτεις δίνει ( μικρο θες?) πλεονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους του ομίλου, αν την δεχτεις τουλάχιστον το μαθαίνουν και οι υπόλοιποι και μπορούν να κάνουν το ίδιο.απλό μου φαίνεται .

This Post:
00
208620.410 in reply to 208620.409
Date: 3/24/2012 3:22:28 AM
Overall Posts Rated:
4141
Δεν θελω να κανω τον αντίλογο γτ συμφωνώ κ εγω σε ολα αυτα π εχεις πει αλλα κοιτα τι εχουμε μεχρι τωρα...
Θα μιλήσω παλι για εμένα, επαιξα ενα ματς με εσενα χαλαρα κ απο τοτε οι επόμενοι αντίπαλοι θες γτ δεν θέλουν,θες γτ δεν συμμετέχουν,θες γτ δε γουστάρουν την κατάσταση δεν εχουν απαντήσει στη ανοιχτή μου πρόταση ''αρα'' εδω ειναι που εσυ π παίζεις 3 σερρυ παιχνίδια χαλαρά αποκτάς ενα μεγάλο προβάδισμα! ε?

Advertisement