Izbor za glasanje je OK, i više od toga, po meni najjači kandidati su garge i Ray, jukic je vec tu bio, tako da niti nije po meni opcija već samo iz toga razloga.
Garge je sasvim OK lik, koji se pokazao i aktivnimim i željnjim sudjelovanja u radu repke, ali ipak mu po meni fali iskustava na tom nivou.
Ray je po meni apsolutni favorit, na više frontova, ima i iskustva, ima dosta jako mašineriju u svome bliskom stožeru, sudjeluje kao skaut u radu repke, maltene, od samih početaka, tako da moj glas ide definitivno u njegovom smjeru

I na kraju bi spomenuo, a ide se marijole; tvoje PR-ovanje tipa primjenjenog kod Staroste ovaj put neće ići, jer je to čisti SPAM, i kao takav nedopušten, a uz to je i to izuzetno iritantno većini forumaša, tako da će poruke tipa "On je najbolji, najveći, ja bi mu dao guze koliko je dobar, itd...", "Ja sam mu PR, i onda ne može ne pobijediti, ja ću ga postaviti, itd...", VELIKA SLOVA,
BOLDANJE, na sto foruma po Hrvatskoj, biti obrisane i biti ćeš prijavljen za spamanje. Nemoj to shvatiti osobno, jer nije rečeno na taj način, čista objektivna konstatacija

It is not so important how high can someone jump, more important is who is the last one standing