Kod mene je prodifilovalo dosta igraca, velika vecina je tek kada izadju iz mlade, evo nekih kojih se secam..
Prvo dva najvaznija :)
Dimitrije stankovic
(16870339) Stigao kod mene sa 20 godina (sto bi Ivko rekao za velike novce) i proveo 5 sezona u mojoj ekipi.. Kapiten mlade reprezentacije a sada clan A tima.. Bio sam primoran na prodaju iako mi je ovo bio omiljeni igrac zbog nemogucnosti da celu sezonu izdrzavam njegovu platu u drugoj ligi..
Petar Bajagić
(22925969) Sadasnji omiljeni igrac :) Stigao kod mene sa 18 godina, jos uvek je tu, i bice do kraja karijere :) Cilj, napraviti najboljeg domaceg igraca ikada, ako se bude moglo i najboljeg igraca na bb-u :)
Od ostalih koji su bili clanovi neke od reprezentacija i imaju mogucnost da zaigraju i za A tim sada, a prosli kroz moj klub sa kracim ili duzim stazom mogu se izdvojiti:
Igor Vasovic
(19716135) prevejao me Ivko inace bi se sad ja hvalio sa njim :)
Milan Miljus
(14923984)Rasa Petrovic
(19720232)Jovan Marinkov
(19719192)Ivan Damjanac
(18190370) Ovde nema moje zasluge jer je tek stigao kod mene a vec je reprezentativni kalibar, ali cisto da ga spomenem jer nastavlja trening u mojoj ekipi sto isto vazi i za sledeceg..
Mitar Glusac
(22924396)Sire oglasi se, bas bih voleo da vidim tvoju istoriju, sigurno predstavljas ekipu iz koje je izaslo najvise nasih reprezentativaca :)