искам и аз да се кандидатирам ,ама няма да имам много време може би да влизам ама все тая за отбора все време ще намеря.На какво залагам е па много ясно гледай вътре ,въпреки че предпочитам стрелбата от тройката ,но след пенсионирането на георги младенов ,само кедъра може да играе добре на тази позиция ,ама пък той не ще да тренира-само коментира.Както и да мисля че отговорих на всички ваши въпроси ,ако някой нещо иска да ме пита да се обръща към другите ,ама ако мога ще му отговоря.Иначе надеждата ми е директ да разпродаде преди мача в събота и да го тресна едно хубаво за началото на сезона.
Та въпроси....оти шо !!!
Аз честно за да отговоря на наско не следя националният отбор имам предвид мъжкият от един две сезона защото е бозава работа ,защо немога да си отговоря ама не ме кефи и не ми е на сърцето.Но младежкият е друга работа ,направо му се чудя на наско какво прави както имаше една българска приказка от нищо нещо ,само адмираций.
На този етап ,който и да е мениджър на мъжкият отбор (дори моята светла милост) единствената цел която трябва да е да се задържа класирането и да не се пада по назад,ама това си е мое мнение гледайки така отстрани,все едно гледам челси - мога да ги гледам ,ама не ме кефят само блъскане
Е те това е от мене, успех на всички кандидати