Ανδρέα θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω εδώ... λοιπόν, ας δούμε τα δεδομένα καθαρά και χωρίς γυαλιά... είχαμε έναν χρήστη που πρότεινε χαλαρά. Ωραία μέχρι εδώ... ο Athens Lambs λοιπόν είχε ένα πλεονέκτημα (για μένα δεν είναι και τόσο μεγάλο αυτό το πλεονέκτημα και θα το εξηγήσω πιο κάτω) έναντι των υπολοίπων. Καλώς ή κακώς το αποκάλυψες σε όλους μας. Απο εκεί και πέρα πρότεινες αυτό που γίνεται τώρα... και φτάνουμε σε αυτό: είναι σωστό προς τους υπόλοιπους και αυτό που γίνεται τώρα; Εγώ, εσύ, και περίπου το σύνολο των χρηστών του ομίλου παρακολουθούμε το φόρουμ. Ομως υπάρχουν και κάποιοι που δεν το παρακολουθούν (Prasinoi, Lofos). Αυτόματα αυτές οι δύο ομάδες που δεν συμμετέχουν έχουν μειονέκτημα απέναντι στους υπόλοιπους. Αν για παράδειγμα συμφωνούσαμε οι υπόλοιποι 14 κάθε αγωνιστική για χαλαρό και τα έξι απο τα οκτώ ματς γίνονταν με χαλαρό και αυτοί οι δύο έπαιζαν κανονικά, θα ήταν δίκαιο για αυτές τις δύο ομάδες;
Οσο για αυτό που έγραψα παραπάνω περί χαλαρής και πόσο βοηθάει... θα φέρω ένα παράδειγμα απο την περσινή περίοδο... νεοφώτιστος εδώ, είχα αποφασίσει να παίζω όλα τα ματς με κανονική διάθεση στην αρχή. Αποκλείστηκα πολύ νωρίς απο το κύπελλο και στο πρωτάθλημα έπαιξα στην έβδομη αγωνιστική με τους Lambs οι οποίοι απο την αρχή της σεζόν έπαιζαν χαλαρό (για να μην παρεξηγηθώ, αυτό φαίνεται απο το πρόγραμμα τους και o alexfos μπορεί να το επιβεβαιώσει πόσα χαλαρά είχε παίξει μέχρι τότε). Κατέβηκα λοιπόν στο ματς με 5 διάθεση, έναντι 9 όπως υπολόγισα του αντιπάλου. Κανονικά θα έπρεπε να ήμουν χαμένος απο χέρι, αλλά παρόλα αυτά τον κέρδισα και παρότι τα νούμερα της αξιολόγησης ήταν καλύτερα για τον alexfos. Με λίγα λόγια θέλω να πω ότι εντάξει ο ενθουσιασμός επηρεάζει, αλλά τον θεωρώ έναν παράγοντα όχι τόσο σημαντικό.
Αυτά τα... λίγα απο μένα. Περιμένω την άποψη όλων περί αυτού...