Glede nabora, jaz letos nisem vlagal, čeprav bom naslednjo sezono rabil treniranca ali dva. Sem pa kar zbirčen glede tega, koga bi treniral (kot bodočega nosilca ekipe), tako da verjetnost za ustrezen draft je v vsakem primeru minimalna. Tudi pri igralcu s 5 žogicami tako za skille kot tudi potencial se najde relativno malo igralcev z dobro razporejenimi skilli, starostjo 18 let in solidnim TSP vsaj 50 ali celo 55. Sem v preteklosti vlagal kar veliko (celo 40k/teden) in samo enkrat dobil solidnega treniranca z MVP potencialom, pa še takrat se mi je izmuznil bodoči zvezdnik Klavc, ki sem ga sicer dal na prvo pozicijo

Sem pa po drugi strani brez kakršnega koli vlaganja draftal Berlaka v svoji prvi sezoni, tako da...
Kakšnih nakupov do konca sezone sicer ne načrtujem, saj v boju za naslov tako ali tako ne bi bil, denar pa bom raje porabil za trenirance in trenerja. V naslednji sezoni me čaka delna pomladitev, zagotovo bi se mi splačalo določene igralce prodati že sedaj, ko imam praktično zagotovljen obstanek, a vseeno si želim biti v končnici trd oreh, tako da prodaja starejših igralcev sledi na koncu sezone. Mi je pa moja trenutna ekipa res všeč, vsi igralci so res dober deal za svojo plačo in se odlično ujamejo. No, Berlak je malo drag, ampak ajd, on si tudi zasluži. Res upam, da dobim ustrezni zamenjavi za oba Španca.