BuzzerBeater Forums

Slovenija - I.1 > Sezona 38

Sezona 38

Set priority
Show messages by
This Post:
00
285170.39 in reply to 285170.35
Date: 5/5/2017 12:21:45 AM
KK Matematiki
III.4
Overall Posts Rated:
2424
Ja saj vem da je preplačen...samo sem rabil igralca pod košem, pa to sezono nimam veliko časa za BB da bi iskal po trgu (veliko drugih žibljenskih zadev se dogaja :-) ).

This Post:
00
285170.41 in reply to 285170.40
Date: 5/6/2017 3:16:44 AM
Overall Posts Rated:
7979
Saj razumem... Meni se ne zdi toliko problem, da je preplačan, navsezadnje za današnje razmere dva milijona niti ni tolikšna vsota, ampak da je preprosto preslab. V nitki Vse o vsem smo imeli ravno te dni debato na temo kupovanja centrov, tam so se na primer pojavili kaki trije igralci, ki so gotovo boljši kot tale Sadik, pa na prvi pogled niti ne kaj dosti dražji.

Tipično za Slovensko razmišlanje kupovali bi (za drobiž ter prodajali kot da imamo najboljšega vseh časov ) , 24 letne natrenirane igralce upam da ni treba posebej povdarjati Najkvalitetnejši igralec NKI ! No se strinjam za malo več denarja se da boljše kupiti a tisti dan se centra za ta denar ni dalo boljše kupiti tak potencial plus skili ter leta ....Glej ,ko ga je kupil so mi mravljinci po telesu skakali saj sem ostal brez mladega igralca- (prav zanima me za koliko se bo prodajal ) ...torej ja lepo prodan a nikakor ne odločilno preslab ! Res pa je ,da sem imel malo sreče ter kupil isto starega superzvezdnika (slabši potencial , ki mi bo trening ustavil) malo manjšega (zaradi višine počasneje napredoval ) , ki pa ima branilčevske skile dosti boljše
6 met iz skoka ter 6 razdalja meta ter 1 zunajna obramba, 1 vodenje zoge , 1 podaje ter 1 prodiranje tudi v centrovskih skilih je malo boljši samo prosti meti pa na žalost slabši.

This Post:
22
285170.42 in reply to 285170.41
Date: 5/9/2017 2:38:50 PM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II
Evo, medkonferenčne tekme so se končale in prihajamo v zadnjo tretjino sezone. Medsebojni rezultat kar 44:20 v korist modrih, vseeno pa so nas rdeči na all star tekmi premagali

V obeh konferencah je sicer že bolj ali manj jasno, kateri moštvi bosta zasedli prvo in drugo mesto, ter bosta tako pridobili prednost domačega terena v prvem krogu končnice.

Pri nas ni bilo nobenih presenečenj, Pigsi nadaljujejo svojo prevlado, docholidaj pa je že od začetka sezone pokazal, da bo v SKL-ju meril visoko. Samoa in Kerlci smo poravnani na mestih 3 in 4, pri čemer ima Samoa efektivno prednost ene zmage, iz ozadja pa napadajo vse štiri ekipe, ki bi z odličnim nizom še lahko ujele končnico. Resne ambicije kaže predvsem ocean37, pa tudi Return ima trenutno precej drago ekipo, ki je ne gre odpisati. Vseeno se obeta tudi ogorčen boj za obstanek, Titansi so po katastrofalnem začetku dosegli 6 zmag proti ekipam rdeče konference, ter so poravnani s povratniki in Ainmosnim, ki se je v drugi tretjini odrezal nekoliko slabše.

Na rdeči strani so Celjani in rudar prav tako že blizu pozicij 1 in 2., Lovilci sanj pa bodo najverjetneje pretili iz 3. mesta. Zanimivo bo opazovati, ali se bo katera od ekip upala okrepiti in opazneje napasti naslov. V boju za končnico izgledata najbolj aktivna še leonkings in 24lakers, tudi vrtca še ne gre odpisati, medtem ko Matematiki trenutno ne kažejo nekih posebnih ambicij in izgleda, da se bo velemojster zadovoljil s 7. mestom. Žal vse kaže, da bomo tudi v tej sezoni dobili bota, saj se LVW ni prijavil v igro že več kot en mesec.

Sam sem dosedaj s sezono zadovoljen, večino tekem, ki sem jih imel namen zmagati, je šlo skozi. Letos sem imel v ekipi hkrati tudi članskega in mladinskega reprezentanta, ki sta oba igrala dokaj pomembni vlogi v reprezentancah, tako da tudi iz tega vidika je sezona zaenkrat uspešna. Vseeno pa slutim, da bo treba še borbati za končnico, oz. za izogib bojem na izpadanje. Se pa sprašujem, če niso slednji celo bolj finančno ugodni, kot igranje v prvem kolu končnice.

Last edited by Deschamps at 5/9/2017 2:41:03 PM

From: Mr.X

This Post:
00
285170.43 in reply to 285170.42
Date: 5/9/2017 2:47:55 PM
The Return
SKL
Overall Posts Rated:
6464
Tale letošnja sezona je grozna.. Če bi kdo rad kakšnega mojega igralca naj kar piše :P .Da si ga rezervira pred razprodajo..

This Post:
00
285170.46 in reply to 285170.42
Date: 5/10/2017 9:04:34 AM
Ainmosni
SKL
Overall Posts Rated:
207207
Second Team:
Homines ex spatio
Lepo napisano, hvala! Sem moral še enkrat prešteti svoje rezultate v srednjem delu in ugotovil, da mi je uspelo dobiti 4 od 8 tekem, ampak v bistvu imaš prav. Slabše sem se odrezal, ni mi uspela zadnja igra proti sanjačem. Na žalost poškodba njegovega prvega centra ni zdržala dovolj dolgo, da bi še jaz izvlekel zmago

Drugače pa se strinjam z Xom - ne gre prav dobro, kar pa je v mojem primeru logično, saj že tako ostarele ekipe nisem več želel menjati, ampak pripeljati mlajše igralce in graditi ekipo za nekaj sezon naprej. Obstanek tako ni več imperativ, se bom pa vseeno trudil. Na žalost se mi dozdeva, da imam od zadnje trojice na naši strani najmanj možnosti. Za ocean pa me ne skrbi, njegov nekoliko slabši rezultat pripisujem vztrajanju v pokalu.

This Post:
00
285170.47 in reply to 285170.46
Date: 5/11/2017 6:48:40 AM
Dream Catchers
SKL
Overall Posts Rated:
7878
Second Team:
Mind Blowers
Ja to glede mojega centra ste se zagotovo dogovorili na modri strani. Na prvi tekmi ga sesut, da ste potem vsi jadrali čez mene
Vsekakor načrtujem po poraznem srednjem delu sezone sedaj tudi okrepitev še na položaju KC in potem realno napovedujem boj za finale. Seveda ob predpostavki, da se mi ne polomi kdo od nosilcev igre... ;)

This Post:
00
285170.48 in reply to 285170.47
Date: 5/11/2017 5:39:46 PM
ocean37
III.4
Overall Posts Rated:
3838
Second Team:
Zg. Gruškovje
Moja ekipa je slabša kot lanska. Sem pa močno zmanjšal plače, kar je postal glavni cilj po tem ko sem videl, da sem preslab za Pigse. Sedaj imam nov dolgoročni cilj, zbrati dovolj denarja, da bom lahko sestavil noro dobro ekipo. To pa bo seveda trajalo en čas.
Drugače pa sem tak človek, ki mi je vseeno, če sem 2. ali 7. Pomembno mi je samo, ali je naslov ali ga ni ter je obstanek ali izpad. Vse kar je vmes pa ni preveč pomembno. Imam tudi sedaj dovolj denarja, da bi verjetno celo lahko sestavil ekipo, ki bi bila sposobna premagati Pigse, ampak so želje večje. Tako da bom nekaj časa šparal, pol pa mega ekipa, ki bo z nekaj sreče sposobna osvojiti tudi BB legende. Upam samo, da se mi finančni načrt izide.

This Post:
00
285170.49 in reply to 285170.48
Date: 5/12/2017 1:42:52 AM
Kerlci
III.6
Overall Posts Rated:
15261526
Second Team:
Kerlci II

Drugače pa sem tak človek, ki mi je vseeno, če sem 2. ali 7. Pomembno mi je samo, ali je naslov ali ga ni ter je obstanek ali izpad. Vse kar je vmes pa ni preveč pomembno. Imam tudi sedaj dovolj denarja, da bi verjetno celo lahko sestavil ekipo, ki bi bila sposobna premagati Pigse, ampak so želje večje. Tako da bom nekaj časa šparal, pol pa mega ekipa, ki bo z nekaj sreče sposobna osvojiti tudi BB legende. Upam samo, da se mi finančni načrt izide.

Uf, pogumna napoved

Se strinjam, da je večinoma pomemben zgolj naslov, tudi jaz se zavedam, da vse drugo ne prinaša ničesar. No, razen igranje v finalu, ampak to je bolj lovorika za rdečo stran (da malo spodbudim rivalstvo). Vseeno pa je pač trenutno treba loviti končnico, drugače si hitro v resni nevarnosti izpada. V bojih za obstanek se karte hitro premešajo in lani je bilo razmerje zmag med rdečo in modro konferenco podobno na strani modrih, pa sta na koncu vseeno izpadli obe modri ekipi. No, pa na prihodkih se tudi kar pozna, če zbereš v sezoni 15 zmag namesto 7...

Sicer pa lepo, da ste se malo razpisali, upam, da bo sedaj, ko se sezona končuje, forum bolj aktiven.

Last edited by Deschamps at 5/12/2017 1:45:38 AM

Advertisement