osnovni
covjek
protiv ukrajne .... ti mora da se salis ?
A ti bi odigrao šta? Mogli smo opet Look inside i šta onda? Opet bi izgubili.
tolika prica o formi i stavi PF-a sa 10k place da igra prvoga a muhara za zamjenu centru sa formom 8 ...
Pa eto da obrazložim... Taj PF od 10 k je Golik, jel tak? I on je impresivna forma, a skillove možemo s Muharom usporediti.
Golik - 10 5 - 12 11 10 8 - 10 10 8 6 - forma 9
Muhar - 8 5 - 4 2 8 4 - 14 14 12 9 - forma 8
Za mene je Golik daleko bolje krilo nego Muhar i izabrao bih ga 100 puta prije Muhara za krilo. Kraj priče.
bez uvrede ibarix ali ja neznam sta ti radis kao izbornik ...
Krpam ekipu kako god je moguće. I ima uvrede zbog ovog idućeg šta si napisao.
tebi ili trba kamion sa 10 tona srece ili da malo procitas po forumima kako postaviti momcad jer ovako nikad neces do drugoga kruga
Ja sam svoje pročitao. Ti naravno možeš sumnjati u mene, nema problema. Ali ako netko misli da smo mi mogli proći ovu grupu, taj nema pojma o pojmu. Uz sve forme ovih tjedana, slabiju ekipu od protivnika, ozljede razne... Sad ti meni jukicu reci, jel bi ti prošao grupu?
Pričaš o 10 k igraču, a nemaš blage veze koje skillove ima. To je ono što smo pričali pred izbore da plaća nije sveto pismo.
iskreno zao mi je iti tijedna sto sam utrosio na bilo kojeg mladog igraca ako se ovako planira igrati dalje jer ovo nema veze s mozgom
To samo pokazuje tvoj jal što tvoj Muhar nije igrao. A s njim bi kao pobijedili. Kako da ne. Gdje je bio protiv Njemačke? 1-7 šut. Danas isto nije briljirao. To što neke utakmice nije igrao zahvali sebi. Uvijek su drugi imali bolju formu. I koliko puta si se za izbornika prijavljivao? 5 ili 6? A jednom dobio. Pa vide ljudi šta radiš. Nisi ni ti bez greške. Ti kad si bio izbornik, imao si kiks kad si dobio Bosnu 36 razlike igrajući normal. A dobio bi i laganicom. Toliko o tvojim procjenama. I malo pogledaj ratinge protivnika otada kad si bio izbornik i pogledaj danas. Ili jednu U21 Mađarsku koja je za nas space shuttle.
Ja nikad nisam obmanjivao ljude i odmah sam na startu rekao da mi se čini da su svi osim Cipra i Andore jači od nas. I jesu. Ti s ovom ekipom ne bi postigao ništa kao ni itko drugi pa ni ja. Ja barem od toga ne bježim i realan sam.
Over and out