BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.388 in reply to 206172.387
Date: 3/20/2012 1:16:14 PM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Το αν με έχεις προσβάλλει άσε με να το ξέρω εγώ. Και είπα ότι ΑΝ δεν έχεις κάτι στη ζωή σου, υπάρχουν άλλοι που έχουν κάτι σοβαρότερο. Μην προσπαθείς κρίνοντας αφ' υψηλού τους άλλους να δικαιολογήσεις κάτι άσχημο που είπες. Είναι μάλλον άτοπο. Και για το τελευταίο δεν θα δικαιολογηθώ, διότι άκουσα χοντράδα και απαντάω αναλόγως.

Δεν το συνεχίζω. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

Last edited by epanastatis79 at 3/20/2012 1:22:43 PM

From: sainhs

This Post:
00
206172.389 in reply to 206172.382
Date: 3/20/2012 4:42:36 PM
Overall Posts Rated:
4343
Ωραια τα λες, αν και διαφωνουμε στην νοοτροπια.

Οπως και να εχει ειναι στο χερι του εκαστοτε προπονητικου team τι πλανο θα ακολουθηθει.
Αυτους επιλεγει ο κοσμος, αρα επιλεγει εμμεσα και τις αποφασεις τους.

Εχεις καποιο προβλημα-ανυσηχια ως προπονητης της εθνικης? Ωραια, ζητα να σου προτεινουν λυσεις μαζι με καποιες δικες σου, δες κατα ποσο ειναι διαθεσιμη να βοηθησει με οποιο τροπο η κοινοτητα και απο κει και περα πραξε τα δεοντα.
Δεν εχει ιδιαιτερο νοημα η φιλολογικη κουβεντα και τα υποθετικα σεναρια.

This Post:
00
206172.392 in reply to 206172.390
Date: 3/21/2012 4:15:28 AM
Overall Posts Rated:
173173
Εντάξει αντικειμενικά ο στρατός σε έχει κάνει πιο σοφό! :-P

This Post:
00
206172.393 in reply to 206172.392
Date: 3/21/2012 7:56:36 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Γενικά πιστεύω θα έπρεπε να υπάρχει εξορθολογισμός στους μισθούς και γενικότερα στα οικονομικά, με την έννοια να μην χρυσοπληρώνεις ορισμένα σκίλς. Δηλαδή είναι παράλογο να έχει ο άλλος απλά ενα 18 στο ριμπάουντ και να πληρώνεις 100000 μισθό, ενώ στα άλλα μπορεί να είναι άθλιος. Οι μισθοί πρέπει να πέσουν τουλάχιστον κατά 30% για να είναι ρεαλιστικοί και πιστεύω ότι σε αυτό θα βοηθούσε να σταματήσει να ανεβαίνει ο μισθός του προσωπικού κάθε εβδομάδα, διότι δεν σε αφήνει να έχεις έναν σωστό προϋπολογισμό. Έτσι ομάδες μεγαλων κατηγοριών θα μπορούσαν να στηρίξουν τέτοια πλάνα Αμπελάκηδων, Γιαννιώτηδων, Κουφιοκεφαλάκηδων κτλ. Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να πέσεις 4 κατηγορίες από την Α1 να έχεις τρελά έσοδα και μετά να ενισχυθείς κατάλληλα, όταν φτάσεις στην 2η, αλλά αυτό δεν είναι παιχνίδι. Επίσης θεωρώ ότι επιτέλους πρέπει να παίρνεις λεφτά από τους εντός έδρας αγώνες κυπέλλου (τελείως παράλογο μέχρι τώρα το να μην παίρνεις), αν και δεν θα σε σώσουν τα 50000 την εβδομάδα (μιλάω για ομάδες που δεν μπορούν να φτάσουν ιδιαίτερα ψηλά).
Κάτι που ίσως θα μπορούσε να "παίξει" είναι ομάδες που παίρνουν παίκτες που έχουν μπει στο Hall of Fame κάποιας άλλης να έχουν ένα ελάχιστο μπόνους γιαυτό, όταν θα τον αποκτήσουν, ιδιαίτερα δε αν είναι διεθνής εν ενεργεία ή παλαιότερα. Το κομμάτι των εσόδων του παιχνιδιού πάσχει αφάνταστα, με τη λογική ότι οι επιλογές είναι πολύ λίγες και έχεις και διαρροές από το προσωπικό. Θα μπορούσαν να θεσπίσουν ΠΡΙΜ Θέσης, όπως ισχύει στο ποδόσφαιρο της Αγγλίας και ανάλογα με την κατηγορία, ώστε να πάψουν να υπάρχουν και ενεργές ομάδες που τα "παρατάνε", επειδή για τους δικούς τους λόγους δεν θέλουν να πάνε πλει οφ ή ο,τιδήποτε άλλο και τερματίζουν στην 5η θέση. Αυτό θα έκανε καλό και στον ανταγωνισμό με την έννοια ότι ο άλλος θα σκεφτόταν να πέσει μια θέση παρακάτω, αν είχε οικονομικό όφελος και θα κυνηγούσε όλα τα παιχνίδια.
Θεωρώ επίσης ότι θα έπρεπε να υπάρχει η δυνατότητα δανείου ως ένα ποσό με πραγματικούς όρους. Λ.χ. ομάδα Α1 παίρνει ένα δάνειο 1000000 ως το τέλος της σεζόν με επιτόκιο 5%. Αν οι εβδομάδες είναι περίπου 14 αυτό το 1050000 που θα έπρεπε να αποπληρώσει θα έσπαγε αναλογικά και θα έμπαινε στα εβδομαδιαία έξοδα περίπου δηλαδή 75000 εβδομαδίαιως. Νομίζω ότι είναι πέρα για πέρα λογικό. Φυσικά δεν θα μπορούσα εγώ που παίζω 3η κατηγορία να πάρω δάνειο 1000000, αλλά ανάλογο.
Θα μπορούσε επίσης να υπάρχει 1-2 φορές τη σεζόν κάποιο όφελος από "χορηγούς" για κάθε ομάδα που θα προσέθετε έσοδα σε αυτήν. Επίσης, θα μπορούσαν και τα φιλικά να δίνουν χρήματα, όπως και κανονικά και να μπορείς να παίξεις ΜΟΝΟ εναλλάξ εντός-εκτός, διότι όλοι θα ήθελαν να παίζουν εντός. Τα εισιτήρια να έβγαιναν όχι από την εμπορικότητα του αντιπάλου, διότι όλοι θα ήθελαν να παίζουν με ομάδες της Α1 που αποκλείστηκαν νωρίς από το Κύπελλο, αλλά από έναν γενικό μέσο όρο των αγώνων της εβδομάδας σου (σαββατο, τρίτη). Αυτά θα μπορούσαν να βοηθήσουν όλες τις ομάδες να έχουν περισσότερα έσοδα, ορθολογισμό, ρεαλισμό και να μπορούν να συντηρούν παίκτες που βγήκαν από τα σπλάχνα τους και τώρα αναγκάζονται να τους πουλήσουν.

Last edited by epanastatis79 at 3/21/2012 7:59:10 AM

This Post:
00
206172.394 in reply to 206172.393
Date: 3/21/2012 8:03:57 AM
Overall Posts Rated:
335335
τα εσοδα ηδη ειναι αρκετα..
αν κανω συγκρηση τους οπαδους που βλεπει το παλατακι με τους οπαδους που βλεπω εγω ..ειμαι και ευχαριστημενος..:)
εγω ειμαι θετικος στην αποψη των παικτων με τα συγκεκριμενα σκιλλς..ο Κουβας ειναι ο πιο χρησιμος της εθνικης αυτην την στιγμη!

This Post:
00
206172.395 in reply to 206172.394
Date: 3/21/2012 9:31:17 AM
Overall Posts Rated:
1515
να κανω και εγω ενα σχολιο...
και εγω ειχα ενδιαφερθει για ενα διαστημα να προπονησω ελληνα και επσαχνα σχεδον καθημερινα να βρω κατι καλο..το αποτελεσμα??, να ειναι μετρημενοι στα δαχτυλα οι ''ελπιδοφοροροι'' νεοι παικτεσ και αυτοι σε τιμες που ξοδευεισ για μια ολοκρληρη ομαδα...ετσι πηρα 2 πιτσιρικαδεσ απο αλλου με 80.000 και τουσ προπονω και ολα καλα....αυτο που λεω ειναι οτι ουτε η ιδια η αγορα δν δινει ευκαιριες σε εμας με τα περιορισμενα οικονομικα μας για να βγαλουμε κατι καλο...

This Post:
11
206172.396 in reply to 206172.395
Date: 3/21/2012 9:34:58 AM
ΠΑΟΚ ΚΑΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ
III.6
Overall Posts Rated:
663663
μπορεις να επενδυσεις στα τραφτ ,χωρις να σημαινει οτι εαν δωσεις χρημα θα σου κατσει κατι καλο,μπορεις φυσικα να κανεις υπομονη και μν παρεις καποιον παικτη αμεσα αλλα να επενδυσεις μακροπροθεσμα...

This Post:
00
206172.397 in reply to 206172.396
Date: 3/21/2012 9:59:48 AM
Overall Posts Rated:
1515
κοιτα δυστηχωσ δν εχω την δυνατοτητα να επενδυω και οτι κατσει, εχω την διαθεση και την ορεξη αλλα μεχρι εκει.γενικα πιστευω οτι ουτε μπορεισ ουτε θα ,μπορεσεισ να υποχρεωσεισ καπιον να πουλησει η να θυσιαζει την ομαδα του για ενα παικτη που πιθανων να μην βγει και ποτε.καλη ειναι αυτη η ενημερωση και που εκφραζονται καπιοι προβληματισμοι αλλα πρεπει να συνειδητοποιησουμε οτι μονο οταν καπιοσ παρει την αποφαση να ασχοληθει σοβαρα μπορει να βγει κατι καλο...

Advertisement