Τώρα μου έβγαλαν τα σωληνάκια και πήρα εξοδόχαρτο από την εντατική, είχα την έμπνευση να δώ σε...μαγνητοσκόπηση το τέλος του αγώνα με Φαμπρικα και η πίεση ανέβηκε στα ύψη! :-) Μα να χρειαστώ buzzerbeater για να νικήσω εντός? Αλλίμονο σε όποιον βρει τον Φάμπρικα στα play-out, έχει δυναμώσει πολύ...
Στο μεγάλο ντέρμπι, ο Αυτοκράτορας υιοθετώντας την επιθετική τακτική του αντιπάλου και απέναντι σε άμυνα που την ευννοούσε ακόμα περισσότερο, άλωσε την Λαμία και μάλιστα με μικρότερη προσπάθεια! Κάτι μου λέει ότι θα το επαναλάβει και στο play-off!
O Νικόλας έχασε στην παράταση τελικά από Αλέξανδρο, παρόλο που πίστευα ότι θα κρινόταν πιο εύκολα το ματσάκι, ο ΠΑΟ έχει αφήσει στο default τους 3...σωματοφυλακες (αν το κάνει και το Σάββατο με βολεύει αφάνταστα!), η Βασίλισσα ζορίστικε για 2η συνεχόμενη φορά και καλύτερα να μείνει 6η και αδιάφορη και να αφήσει στον Κοσμά τις ανατροπές των play-off! Πολύκαστρο και Αετός έχασαν και με τέτοια μικρή διαφορά πόντων, αγνωστο τι τελική κατάταξη θα έχουν! Ο Άρης συνέχισε χαλαρά, δεν νομίζω να κάνει την ζημιά τελευταία αγωνιστική, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...