BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
From: wud1976

This Post:
00
181328.385 in reply to 181328.384
Date: 7/6/2011 7:58:24 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ευτυχώς που κάνει αυτές τις μεταγραφές και φεύγουν οι δικές μου απο τη μέση, γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι ένοχος. Πάντως θα πεθυμήσω τους επόμενους μήνες τα "Tsitax μόλις πούλησε..." και "Tsitax μόλις απόκτησε".

Αφού μπήκα να γράψω να κάνω και μια εκτίμηση για την τελευταία αγωνιστική και κατ επέκταση για τα πλέι-οφ.

Στους μπλε ο Ρίνο κρατάει την πρωτιά, ο Μέγας Αλέξανδρος περιμένει στη γωνία για γκέλα του πρωτοπόρου, ο Χολαργός κάνει σχεδιασμό για τις επόμενες σεζόν, εγώ θέλω νίκη, η Βασίλισσα διέλυσε τις καταστάσεις των παικτών της χθες και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι για το ποιος θα βγει έβδομος και θα μείνει με το μισό πόδι στην κατηγορία... μπορεί ο 6ος να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ, αλλά ο 7ος θα έχει τον Παναθηναϊκό που είναι εδώ και δύο εβδομάδες χωρίς log in & με τραυματία τον μέγα Frame. Μπορεί να δούμε Αετό και Πολύκαστρο να παρατάνε τα παιχνίδια τους για να πάνε στην έβδομη θέση. Εξάλλου, η Φάμπρικα έχει ανέβει πάρα πολύ και δείχνει ικανή να κάνει το μπαμ, παραμένοντας στην κατηγορία έστω και με μειονέκτημα έδρας.

Στους κόκκινους ο ΑΓΟΡ αφού γλίτωσε το εγκεφαλικό προχθές, κλείδωσε πρωτια, το ενδιαφέρον όμως παραμένει στη δεύτερη θέση... ο Αυτοκράτορας έχει επικίνδυνο παιχνίδι με τον Αρη που έχει ενισχυθεί αφάνταστα και δεν αποκλείω διπλό εδώ (σόρρυ Θάνο). Αυτό περιμένει ο Ιωνικός Λαμίας για να κλέψει τη δεύτερη θέση...

This Post:
00
181328.386 in reply to 181328.385
Date: 7/7/2011 4:23:26 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Βλεπω ο Ανδρεας να ετοιμαζεται να κανει ντου στους Παξους!!!
http://www.cosmo.gr/Celebrities/332214.html

Εθεαθη γνωστη κανονιοβολος στο νησι και φημες αναφερουν πως ο κοινος μας φιλος, ο Ουγκο απο τη Βενεζουελα,
δανεισε στον Ανδρεα μια τορπιλακατο για να παει να τη βυθισει!
Απο τη μερα που κυκλοφορησαν αυτες οι φημες, ο προεδρος Αντυ εχει το τηλεφωνο του κλειστο...

This Post:
00
181328.387 in reply to 181328.385
Date: 7/7/2011 5:43:33 AM
Overall Posts Rated:
4141
Τώρα μου έβγαλαν τα σωληνάκια και πήρα εξοδόχαρτο από την εντατική, είχα την έμπνευση να δώ σε...μαγνητοσκόπηση το τέλος του αγώνα με Φαμπρικα και η πίεση ανέβηκε στα ύψη! :-) Μα να χρειαστώ buzzerbeater για να νικήσω εντός? Αλλίμονο σε όποιον βρει τον Φάμπρικα στα play-out, έχει δυναμώσει πολύ...

Στο μεγάλο ντέρμπι, ο Αυτοκράτορας υιοθετώντας την επιθετική τακτική του αντιπάλου και απέναντι σε άμυνα που την ευννοούσε ακόμα περισσότερο, άλωσε την Λαμία και μάλιστα με μικρότερη προσπάθεια! Κάτι μου λέει ότι θα το επαναλάβει και στο play-off!

O Νικόλας έχασε στην παράταση τελικά από Αλέξανδρο, παρόλο που πίστευα ότι θα κρινόταν πιο εύκολα το ματσάκι, ο ΠΑΟ έχει αφήσει στο default τους 3...σωματοφυλακες (αν το κάνει και το Σάββατο με βολεύει αφάνταστα!), η Βασίλισσα ζορίστικε για 2η συνεχόμενη φορά και καλύτερα να μείνει 6η και αδιάφορη και να αφήσει στον Κοσμά τις ανατροπές των play-off! Πολύκαστρο και Αετός έχασαν και με τέτοια μικρή διαφορά πόντων, αγνωστο τι τελική κατάταξη θα έχουν! Ο Άρης συνέχισε χαλαρά, δεν νομίζω να κάνει την ζημιά τελευταία αγωνιστική, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...

From: nik69
This Post:
11
181328.388 in reply to 181328.387
Date: 7/7/2011 9:06:12 AM
Overall Posts Rated:
9494
Αξιότιμοι manager της ΙΙΙ.14,
μετά απο εβδομάδες συνειδητής αποχής απο τα κοινά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα σας και τα σχόλια σας που έκαναν πιο ευχάριστο το παιχνίδι.
Η προσπάθεια να "κλέψουμε" την άνοδο απο τους Ρινόκερους την 14η σαιζόν, μας οδήγησε σε μια μέτρια 15η και μια κακή 16 σαιζόν.
Η απόφαση για εθελούσιο υποβιβασμό πάρθηκε αρκετές εβδομάδες πιο πρίν.
Όπως τιμήσαμε όλες τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε απο τότε...με τον ίδιο ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν.
Είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε δυνατότεροι.
καλή επιτυχία σε όλους

From: wud1976

This Post:
00
181328.389 in reply to 181328.388
Date: 7/7/2011 9:36:34 AM
Overall Posts Rated:
180180
Μπράβο σου nik που το αποφάσισες, γιατί κάποιοι άλλοι σαν εμένα τελικά δεν έχουν τα "μπαλάκια" να το κάνουν. Η ομάδα σου ήταν απο τις καλύτερες και δυσκολότερες που έχω αντιμετωπίσει τις τρεις τελευταίες σεζόν και πιστεύω ότι με το χρήμα που έχεις μαζέψει όχι απλά θα επανέρθεις γρήγορα, αλλά θα έχεις την ευκαιρία στη σεζόν 18 για μεγάλα πράγματα.

@fireblaze: Γιώργο με επιβεβαιώνεις όσον αφορά τη Φάμπρικα... δεν αποκλείεται να δούμε Πολύκαστρο και Αετό να μάχονται για το ποιος θα βγει 7ος και όχι 6ος. Εγώ την πάτησα γιατί προφύλαξα βασικό παίκτη λόγω χρόνου και τελικά η παράταση μου έστειλε άλλο παίκτη πάνω απο τα 80 λεπτά και μερικούς ακόμα εκεί γύρω. Στα πλέι-οφ βλέπω ένα ή δύο σπασίματα έδρας στα τέσσερα ζευγάρια.

@candlebox: Εγώ είμαι ήδη στους Παξούς απο χθες που διάβασα την είδηση Μήτσο, κάνω συνέχεια τον πνιγμένο για να έρθει να με σώσει η Πάμελα του Μπέιγουοτς, αλλά τίποτα...

Message deleted
From: Evzonas
This Post:
00
181328.391 in reply to 181328.389
Date: 7/7/2011 11:55:35 AM
Overall Posts Rated:
100100
Συναδελφοι οι μεταγραφες του χιλιαρικου ειναι οι λεγομενες "μεταγραφες για το φιλικο".Ειναι γνωστο οτι ακολουθω σφιχτη οικονομικη τακτικη (ειδικα φετος) με στοχο να ειμαι πανετοιμος τις επομενες σεζον και να μην ακολουθησω την πορεια των τσιταχ (IV-III-A2-A2-III-IV-V-αφανισμος).οσο για τη ρωσιδα που ανεφερες κωστα...θα σου πω οτι ενω θαπρεπε να ακους τους μεγαλυτερους και να μαθεις σπανιες τακτικες καμακιου...εσυ ειρωνευεσαι!! γιαυτο το ποσοστο επιτυχιας σου στον γυναικειο πληθυσμο ειναι μολις 1%!
ΥΓ:παμελα=μυθος...οπως ανεφερε και ο φιλος θανος στο φεησμπουκ...ειναι για ξεπατωμα ακομα και στην ηλικια της!

This Post:
00
181328.392 in reply to 181328.391
Date: 7/7/2011 1:44:02 PM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Δεν μας ειπες απο που μας γραφεις το μηνυμα αυτο Ανδρεα, οχι τιποτα αλλο μωρε, απλα να μη κανει τσαμπα τον πνιγμενο ο Κοσμας...

This Post:
00
181328.393 in reply to 181328.391
Date: 7/7/2011 2:56:54 PM
Overall Posts Rated:
5757
Μα δεν μ εχετε πει κ καμια τακτικη καμακιου...εγω ειμαι ανοιχτος να ακουσω με μεγαλη προθυμια αλλα αντ αυτου με κατηγορειτε οτι ειρωνευομαι κιολας.....αν ειναι δυνατον!

From: ALARIHOS

This Post:
00
181328.394 in reply to 181328.388
Date: 7/7/2011 3:57:06 PM
Overall Posts Rated:
138138
Καλή επάνοδο στην ΙΙΙ σε μια πολύ καλή ομάδα που ίσως έχει καλύτερη τύχη σε άλλο όμιλο.

This Post:
00
181328.395 in reply to 181328.388
Date: 7/8/2011 7:44:44 AM
Overall Posts Rated:
4141
Καλή επάνοδο εύχομαι και εγώ στους Κόνδορες και να τα πούμε με το καλό στην ΙΙ!

Κοσμά τι απίστευτες αγωνιστικές καταστάσεις είναι αυτές???Και γκρίνιαζες για τα αγωνιστικά λεπτά, μήπως δέχεσαι συμβουλές από Μπουρούση??? Η' μήπως εμφανίστηκε η Πάμελα στην Κούνια μαζί με τα μωρά του Θάνου και ανέβασαν... το ηθικό??? :-p

Αύριο θα λείπω σε γάμο, αλλά πιστεύω η αγωνιστική θα κυλίσει ήσυχα,εκτός από Πολύκαστρο και Αετό που δεν ξέρω τι θα επιλέξουν, βλέπω τους υπόλοιπους γηπεδούχους και την Λαμία να νικάνε...

Advertisement