Ευτυχώς που κάνει αυτές τις μεταγραφές και φεύγουν οι δικές μου απο τη μέση, γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι ένοχος. Πάντως θα πεθυμήσω τους επόμενους μήνες τα "Tsitax μόλις πούλησε..." και "Tsitax μόλις απόκτησε".
Αφού μπήκα να γράψω να κάνω και μια εκτίμηση για την τελευταία αγωνιστική και κατ επέκταση για τα πλέι-οφ.
Στους μπλε ο Ρίνο κρατάει την πρωτιά, ο Μέγας Αλέξανδρος περιμένει στη γωνία για γκέλα του πρωτοπόρου, ο Χολαργός κάνει σχεδιασμό για τις επόμενες σεζόν, εγώ θέλω νίκη, η Βασίλισσα διέλυσε τις καταστάσεις των παικτών της χθες και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι για το ποιος θα βγει έβδομος και θα μείνει με το μισό πόδι στην κατηγορία... μπορεί ο 6ος να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ, αλλά ο 7ος θα έχει τον Παναθηναϊκό που είναι εδώ και δύο εβδομάδες χωρίς log in & με τραυματία τον μέγα Frame. Μπορεί να δούμε Αετό και Πολύκαστρο να παρατάνε τα παιχνίδια τους για να πάνε στην έβδομη θέση. Εξάλλου, η Φάμπρικα έχει ανέβει πάρα πολύ και δείχνει ικανή να κάνει το μπαμ, παραμένοντας στην κατηγορία έστω και με μειονέκτημα έδρας.
Στους κόκκινους ο ΑΓΟΡ αφού γλίτωσε το εγκεφαλικό προχθές, κλείδωσε πρωτια, το ενδιαφέρον όμως παραμένει στη δεύτερη θέση... ο Αυτοκράτορας έχει επικίνδυνο παιχνίδι με τον Αρη που έχει ενισχυθεί αφάνταστα και δεν αποκλείω διπλό εδώ (σόρρυ Θάνο). Αυτό περιμένει ο Ιωνικός Λαμίας για να κλέψει τη δεύτερη θέση...