2) Στις αλλες χωρες που εχουν παρομοια τερατακια, ποιοι ειναι οι λογοι ή το πλανο που ακολουθουν και μπορουν να τους συντηρουν (εκτος φαρμες) και εμεις δε μπορουμε? εκτος κι αν ΟΛΟΙ βασιζονται τοσο στις φαρμες.
Ναι, βασίσονται ΜΟΝΟ στις φάρμες.
Ισως κάποια στιγμή αγοραστούν από την ομάδα που θέλει να αγοράσει το ΒΒ3 εκείνη τη σεζόν, αλλά μέχρι τα 26-27 παραμένουν και προπονούνται σε φάρμες.
Εμενα προσωπικα θα ηταν κατι σαν τιμη μου να προπονω υποψηφιο διεθνη παικτη, αλλα υπο προυποθεσεις, πχ να μπορεις να τον σηκωνεις οικονομικα, να ειναι σε θεση που εξυπηρετει τους αγων. στοχους.
Άρα δεν προπονείς παίκτη υποψήφιο διεθνή. Προπονείς παίκτη για την ομάδα σου που αν φτάσει να παίζει και Εθνική καλό θα ήταν. Με την νοοτροπία αυτή ΠΟΤΕ δεν θα είχαμε δει Αμπελάκη και Γιαννιώτη. Σέβομαι την άποψή σου, κατανοώ πως υπάρχουν αρκετοί χρήστες που την εστερνίζονται κιόλας, αλλά διαφωνώ κάθετα, οριζοντίως και διαγώνια μιας και θα αποτελούσε την αγωνιστική καταδίκη της Εθνικής μας σε ρόστερ χειρότερο από εκείνο που παρέλαβα τη σεζόν 11!
Πρέπει να κατανοήσυμε πως έχουμε 2 επιλογές και ΜΟΝΟ.
Πρώτη επιλογή να προπονούμε παίκτες με τη λογική του χρήστη Σαϊνη και κατόπιν Δημήτρη, που να επιβραβέβεται ο μάνατζερ που έχτισε τον πάικτη και παράλληλα ανέβασε και την ομάδα του προπονώντας τον όπως τον εξυπηρετούσε εκείνον, αλλά παράλληλα να μην έχουμε καμία απαίτηση για πορεία της Εθνικής μας και να γίνουμε όλοι σαν τους φιλάθλους του Αστέρα Εξαρχίων που χάσουν κερδίσουν γουστάρουνε. Σεβαστό επαναλαμβάνω για να μην κατηγορηθώ.
Επιπρόσθετο πλεονέκτημα της παραπάνω επιλογής είναι ότι μπορούμε ανά 2 σεζόν να αλλάζουμε και Εθνικό προπονητή ώστε να έχουν πολλοί μάνατζερ την τιμή να είναι στο τιμόνι της Εθνικής μας, μιας και το αποτέλεσμα θα περνάει σε τρίτη μοίρα.
Δεύτερη επιλογή να γίνουμε ότι και οι λοιπές χώρες της πρώτης 20άδας στην κατάταξη, ακολουθώντας το ρητό if you cannot beat them, join them.
Αυτό προϋποθέτει πολλές φάρμες, σε διάσπαρτες κατηγορίες. Φυσικά όποιος θέλει θα μπορεί να γίνει φάρμα, αλλά θα ακολουθεί ΠΙΣΤΑ, ΤΥΦΛΑ και ΕΥΛΑΒΙΚΑ το πρόγραμμα που θα του δίνει το εκάστοτε τεχνικό επιτελείο της Εθνικής.
Δεν υπάρχουν στόχοι για την ομάδα του παρά μόνο εκείνοι που θα του θέτει ο παίκτης που προπονεί που θα γίνει ένα με τον χρήστη.
Εγώ όπως έχω δηλώσει κατ' επανάληψη παίζω μόνο για την νίκη, όχι μόνο στο ΒΒ, προς Θεού αλλά και σε ότι καταπιάνομαι.
Η πρώτη επιλογή σαφώς και είναι αποδεκτή και δύναται να ακολουθηθεί αν αυτό επιθυμεί η κοινότητα, απλά εγώ δεν θα συμμετέχω σε τυχόν τέτοια εγχειρήματα.