Μετά από συνομιλία με τον Βαγγέλη, τον Νικόλα, τον Μάκη, μου είπαν πως ότι και να κανόνισε ο Αχιλλέας με τον Κοσμά, θα έρθουν τα παρακάτω αποτελέσματα:
ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ@ΛΑΜΙΑ: Με την προσθήκη των βραζιλιάνων καλλονων με τα μαγιώ-κολοχωρίστρα (μοναδικό, μια μπαλίτσα από μένα στον πανμέγιστο σκάουτερ-προεδρο και τα ρακάκια κερασμένα όταν έρθει Ρέθυμνο με τα κορίτσια!), πιστεύω ότι το άγχος στην Λαμία έχει φτάσει ταβάνι, βλέπει και αυτά και...ιδρώνει επιπλέον! Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πάρουν ένα κόκκινο ντέρμπι αυτή την σεζόν τα κίτρινα αγόρια, στο ντέρμπι των Θαν βλέπω οριακά διπλό...
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ@ΝΙΚΟΛΑΣ: Ο γηπεδούχος θέλει την 4η θέση και ο φιλοξενούμενος την 1η, πιστεύω ότι το επόμενο μάτς με Χολαργό είναι πιο πολύ στα μέτρα του Κοσμά, διπλό!
ΦΑΜΠΡΙΚΑ@ΑΓΟΡ: Ο φιλοξενούμενος είναι ανεβασμένος, αλλά δεν βλέπω λόγο να χτυπήσει το μάτς...Είναι σίγουρα έβδομος και σίγουρα με μειονέκτημα έδρας στα μπαράζ με μπλε, πρέπει να πάρω τους βαθμούς της νίκης, άσσος!
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ@ΠΑΟ: Δεν ξέρω αν έχει παρατήσει το buzzer ο γηπεδούχος, πιστεύω ότι θα κατεβάσει τους βασικούς και θα πάρει το ματσάκι, άσσος!
ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ@ΚΟΝΔΟΡΕΣ: Οι Κόνδορες πάνε στην IV και δεν νομίζω να κάνουν την χάρη στον Κοσμά, η Βασίλισσα θέλει την τελευταία νίκη της σεζόν, άλλο ένα διπλό!
ΡΙΝΟ@ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Το Πολύκαστρο εξόντωσε τα αγωνιστικά του λεπτά και νομίζω θα κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει playoff, όπως και να έχει ο Ρίνο το'χει το ματσάκι, διπλό ξανα μανα!
ΑΕΤΟΣ@ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Δεν νομίζω να έχουμε κάποια έκπληξη εδώ, εκτός αν παίξουν με διαθέσεις οι αντίπαλοι, άσσος!
ΑΡΗΣ@ΓΚΡΕΪΤ: Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας, διπλό!
PS: Συγνώμη, αλλά δεν γνώριζα τα χαρακτηριστικά του Πρόεδρα για το (μη) τριχωτό της κεφαλής του! :-)))
Last edited by fireblaze at 7/5/2011 9:15:15 AM