BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 16

Season 16

Set priority
Show messages by
This Post:
00
181328.378 in reply to 181328.376
Date: 7/5/2011 7:43:11 AM
Overall Posts Rated:
4141
Μετά από συνομιλία με τον Βαγγέλη, τον Νικόλα, τον Μάκη, μου είπαν πως ότι και να κανόνισε ο Αχιλλέας με τον Κοσμά, θα έρθουν τα παρακάτω αποτελέσματα:

ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ@ΛΑΜΙΑ: Με την προσθήκη των βραζιλιάνων καλλονων με τα μαγιώ-κολοχωρίστρα (μοναδικό, μια μπαλίτσα από μένα στον πανμέγιστο σκάουτερ-προεδρο και τα ρακάκια κερασμένα όταν έρθει Ρέθυμνο με τα κορίτσια!), πιστεύω ότι το άγχος στην Λαμία έχει φτάσει ταβάνι, βλέπει και αυτά και...ιδρώνει επιπλέον! Νομίζω ότι έφτασε η ώρα να πάρουν ένα κόκκινο ντέρμπι αυτή την σεζόν τα κίτρινα αγόρια, στο ντέρμπι των Θαν βλέπω οριακά διπλό...

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ@ΝΙΚΟΛΑΣ: Ο γηπεδούχος θέλει την 4η θέση και ο φιλοξενούμενος την 1η, πιστεύω ότι το επόμενο μάτς με Χολαργό είναι πιο πολύ στα μέτρα του Κοσμά, διπλό!

ΦΑΜΠΡΙΚΑ@ΑΓΟΡ: Ο φιλοξενούμενος είναι ανεβασμένος, αλλά δεν βλέπω λόγο να χτυπήσει το μάτς...Είναι σίγουρα έβδομος και σίγουρα με μειονέκτημα έδρας στα μπαράζ με μπλε, πρέπει να πάρω τους βαθμούς της νίκης, άσσος!

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ@ΠΑΟ: Δεν ξέρω αν έχει παρατήσει το buzzer ο γηπεδούχος, πιστεύω ότι θα κατεβάσει τους βασικούς και θα πάρει το ματσάκι, άσσος!

ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ@ΚΟΝΔΟΡΕΣ: Οι Κόνδορες πάνε στην IV και δεν νομίζω να κάνουν την χάρη στον Κοσμά, η Βασίλισσα θέλει την τελευταία νίκη της σεζόν, άλλο ένα διπλό!

ΡΙΝΟ@ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ: Το Πολύκαστρο εξόντωσε τα αγωνιστικά του λεπτά και νομίζω θα κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει playoff, όπως και να έχει ο Ρίνο το'χει το ματσάκι, διπλό ξανα μανα!

ΑΕΤΟΣ@ΧΟΛΑΡΓΟΣ: Δεν νομίζω να έχουμε κάποια έκπληξη εδώ, εκτός αν παίξουν με διαθέσεις οι αντίπαλοι, άσσος!

ΑΡΗΣ@ΓΚΡΕΪΤ: Αίμα, δάκρυα και ιδρώτας, διπλό!

PS: Συγνώμη, αλλά δεν γνώριζα τα χαρακτηριστικά του Πρόεδρα για το (μη) τριχωτό της κεφαλής του! :-)))

Last edited by fireblaze at 7/5/2011 9:15:15 AM

From: Lamiotis

This Post:
00
181328.379 in reply to 181328.376
Date: 7/5/2011 8:06:22 AM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
ενω ο Ιονικος εχει ντερμπυ αυριο με μενα. Εκει που θα κριθουν πολλα!!! Στο κλειστο της Λαμιας λοιπον που απο οτι μου ειπε ο Θανασης ειναι απορθητο πανω απο μια σεζον και αυτο απο μονο του αποτελει προκληση για μενα.

Εχω να χασω εντος εδρας απο την σεζον 14.τοτε ειχα την τελευταια ηττα μου εντος.

This Post:
00
181328.380 in reply to 181328.350
Date: 7/5/2011 3:05:10 PM
Ionikos Lamias
IV.6
Overall Posts Rated:
9999
ο Θανάσης ξέρει τον τρόπο να πάρει την νίκη στα τελευταία δευτερόλεπτα! :-) (κάτι μυρίζει εδώ...!)

χαχαχα νικη στο τελευταιο δευτερολεπτο ενω εγω ηττα στο τελευταιο δευτερολεπτο!:-) (κάτι μυρίζει εδώ...!)

μπουαχαχαχαχα οπως κανει κ ο θανος

From: thanos

This Post:
00
181328.381 in reply to 181328.380
Date: 7/5/2011 3:33:52 PM
Overall Posts Rated:
272272
μπουαχαχαχαχα οπως κανει κ ο θανος

χαχαχαχαχαχα ετσι Θαναση!!!!

From: thanos
This Post:
00
181328.382 in reply to 181328.1
Date: 7/6/2011 4:12:22 PM
Overall Posts Rated:
272272
Ουφ, αυτος ο περσινος πρωταθλητης του ΙΙΙ.14 σπαμμαρει την αρχικη μου σελιδα με κατι μεταγραφες "του χιλιαρικου".....Προεδρε επεβαλλε την ταξη σε παρακαλω πολυ!!!!

This Post:
00
181328.383 in reply to 181328.382
Date: 7/6/2011 5:37:49 PM
Overall Posts Rated:
5757
Δεν εχει ωρα φαινεται να κοιταξει για μεταγραφες καλυτερης ποιοτητας.....οι ρωσιδες στο κια ριο του εχουν στερησει πολυτιμο χρονο απ το μπαζερ κ ετσι θα πεσει κ κατηγορια...:)

This Post:
00
181328.384 in reply to 181328.383
Date: 7/6/2011 6:14:52 PM
Overall Posts Rated:
272272
χαχαχα δεν πεφτει ρε....

From: wud1976

This Post:
00
181328.385 in reply to 181328.384
Date: 7/6/2011 7:58:24 PM
Overall Posts Rated:
180180
Ευτυχώς που κάνει αυτές τις μεταγραφές και φεύγουν οι δικές μου απο τη μέση, γιατί είχα αρχίσει να αισθάνομαι ένοχος. Πάντως θα πεθυμήσω τους επόμενους μήνες τα "Tsitax μόλις πούλησε..." και "Tsitax μόλις απόκτησε".

Αφού μπήκα να γράψω να κάνω και μια εκτίμηση για την τελευταία αγωνιστική και κατ επέκταση για τα πλέι-οφ.

Στους μπλε ο Ρίνο κρατάει την πρωτιά, ο Μέγας Αλέξανδρος περιμένει στη γωνία για γκέλα του πρωτοπόρου, ο Χολαργός κάνει σχεδιασμό για τις επόμενες σεζόν, εγώ θέλω νίκη, η Βασίλισσα διέλυσε τις καταστάσεις των παικτών της χθες και το πιο ενδιαφέρον κομμάτι είναι για το ποιος θα βγει έβδομος και θα μείνει με το μισό πόδι στην κατηγορία... μπορεί ο 6ος να έχει πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-άουτ, αλλά ο 7ος θα έχει τον Παναθηναϊκό που είναι εδώ και δύο εβδομάδες χωρίς log in & με τραυματία τον μέγα Frame. Μπορεί να δούμε Αετό και Πολύκαστρο να παρατάνε τα παιχνίδια τους για να πάνε στην έβδομη θέση. Εξάλλου, η Φάμπρικα έχει ανέβει πάρα πολύ και δείχνει ικανή να κάνει το μπαμ, παραμένοντας στην κατηγορία έστω και με μειονέκτημα έδρας.

Στους κόκκινους ο ΑΓΟΡ αφού γλίτωσε το εγκεφαλικό προχθές, κλείδωσε πρωτια, το ενδιαφέρον όμως παραμένει στη δεύτερη θέση... ο Αυτοκράτορας έχει επικίνδυνο παιχνίδι με τον Αρη που έχει ενισχυθεί αφάνταστα και δεν αποκλείω διπλό εδώ (σόρρυ Θάνο). Αυτό περιμένει ο Ιωνικός Λαμίας για να κλέψει τη δεύτερη θέση...

This Post:
00
181328.386 in reply to 181328.385
Date: 7/7/2011 4:23:26 AM
Minoan Bulls
IV.15
Overall Posts Rated:
6868
Βλεπω ο Ανδρεας να ετοιμαζεται να κανει ντου στους Παξους!!!
http://www.cosmo.gr/Celebrities/332214.html

Εθεαθη γνωστη κανονιοβολος στο νησι και φημες αναφερουν πως ο κοινος μας φιλος, ο Ουγκο απο τη Βενεζουελα,
δανεισε στον Ανδρεα μια τορπιλακατο για να παει να τη βυθισει!
Απο τη μερα που κυκλοφορησαν αυτες οι φημες, ο προεδρος Αντυ εχει το τηλεφωνο του κλειστο...

This Post:
00
181328.387 in reply to 181328.385
Date: 7/7/2011 5:43:33 AM
Overall Posts Rated:
4141
Τώρα μου έβγαλαν τα σωληνάκια και πήρα εξοδόχαρτο από την εντατική, είχα την έμπνευση να δώ σε...μαγνητοσκόπηση το τέλος του αγώνα με Φαμπρικα και η πίεση ανέβηκε στα ύψη! :-) Μα να χρειαστώ buzzerbeater για να νικήσω εντός? Αλλίμονο σε όποιον βρει τον Φάμπρικα στα play-out, έχει δυναμώσει πολύ...

Στο μεγάλο ντέρμπι, ο Αυτοκράτορας υιοθετώντας την επιθετική τακτική του αντιπάλου και απέναντι σε άμυνα που την ευννοούσε ακόμα περισσότερο, άλωσε την Λαμία και μάλιστα με μικρότερη προσπάθεια! Κάτι μου λέει ότι θα το επαναλάβει και στο play-off!

O Νικόλας έχασε στην παράταση τελικά από Αλέξανδρο, παρόλο που πίστευα ότι θα κρινόταν πιο εύκολα το ματσάκι, ο ΠΑΟ έχει αφήσει στο default τους 3...σωματοφυλακες (αν το κάνει και το Σάββατο με βολεύει αφάνταστα!), η Βασίλισσα ζορίστικε για 2η συνεχόμενη φορά και καλύτερα να μείνει 6η και αδιάφορη και να αφήσει στον Κοσμά τις ανατροπές των play-off! Πολύκαστρο και Αετός έχασαν και με τέτοια μικρή διαφορά πόντων, αγνωστο τι τελική κατάταξη θα έχουν! Ο Άρης συνέχισε χαλαρά, δεν νομίζω να κάνει την ζημιά τελευταία αγωνιστική, δεν υπάρχει λόγος άλλωστε...

From: nik69
This Post:
11
181328.388 in reply to 181328.387
Date: 7/7/2011 9:06:12 AM
Overall Posts Rated:
9494
Αξιότιμοι manager της ΙΙΙ.14,
μετά απο εβδομάδες συνειδητής αποχής απο τα κοινά θα ήθελα να σας ευχαριστήσω για την παρέα σας και τα σχόλια σας που έκαναν πιο ευχάριστο το παιχνίδι.
Η προσπάθεια να "κλέψουμε" την άνοδο απο τους Ρινόκερους την 14η σαιζόν, μας οδήγησε σε μια μέτρια 15η και μια κακή 16 σαιζόν.
Η απόφαση για εθελούσιο υποβιβασμό πάρθηκε αρκετές εβδομάδες πιο πρίν.
Όπως τιμήσαμε όλες τις ομάδες τις οποίες αντιμετωπίσαμε απο τότε...με τον ίδιο ενθουσιασμό θα αντιμετωπίσουμε και το τελευταίο παιχνίδι της σαιζόν.
Είμαστε σίγουροι ότι θα επανέλθουμε δυνατότεροι.
καλή επιτυχία σε όλους

Advertisement