BuzzerBeater Forums

BB Hellas > [ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση

[ΕΘΝΙΚΗ] Συζήτηση (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
206172.377 in reply to 206172.376
Date: 3/20/2012 10:16:16 AM
Αφροδίτη Ζωγράφου
III.7
Overall Posts Rated:
338338
Δεν είναι λογική αυτή, αλλά τέλος πάντων. Ο άλλος που έχει ιντερνετ καφέ θα έχει 20 ομάδες από διαφορετικά Pc. Έλεος δηλαδή.

From: sainhs

To: Kon
This Post:
00
206172.379 in reply to 206172.375
Date: 3/20/2012 10:21:47 AM
Overall Posts Rated:
4343
Ρε φιλε αυτο που λες, ο ΕΝΑΣ χρηστης με ΔΥΟ ομαδες και ΔΥΟ λογαριασμους απο ΔΥΟ διαφορετικα pc, παλι παρανομο ειναι. Ειτε και οι δυο ειναι φαρμες ειτε ειναι κανονικες ειτε κοτετσια. Το οτι θα μπαινεις απο διαφορετικο pc ή απο διαφορετικο ιντερνετ για να μη φαινεται η ιδια ip συνεχεια και σε παρουν χαμπαρι δεν λεει κατι. Ειναι αντιθετο με τους κανονες. Αν δεν συμφωνεις με τους κανονες ή σου φαινονται αδικοι δικαιωμα σου, στειλε email στους ΒΒηδες.
Το θεμα ειναι οτι μπορω, να το κανω στα πλαισια του παιχνιδιου κ των κανονων. Το οτι το κανουν ολοι οι αλλοι ή οτι μου φαινονται αδικοι οι κανονες, αν με χαλαει τοτε να παω να παιξω κανα αλλο.
Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα, αλλα οταν δεν ειναι εις βαρος αλλων.
Ειναι διαφορα νοοτροπιας, εσεις ισως προτιματε για το καλο της Εθνικης να παρανομησουν καποιοι και επειδη ειναι για "καλο" σκοπο το βρισκετε οκ.
Οχι, δεν ειναι οκ και δεν ειναι ηθικο. Τα πραγματα ειναι πολυ απλα.

Last edited by sainhs at 3/20/2012 10:22:18 AM

This Post:
00
206172.380 in reply to 206172.378
Date: 3/20/2012 10:33:59 AM
L e g e n d
III.7
Overall Posts Rated:
192192
Είναι ενάντια στους κανόνες του BuzzerBeater να έχετε παραπάνω από 1 ομάδα ή να διαχειρίζεστε και άλλη ομάδα υπό οποιεσδήποτε συνθήκες.

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό, οπότε, θα πρέπει να πάμε σε ομάδα ανά χρήστη και όσοι μαζευτούν.

From: kajabbar

This Post:
11
206172.382 in reply to 206172.369
Date: 3/20/2012 11:00:39 AM
Overall Posts Rated:
231231
2) Στις αλλες χωρες που εχουν παρομοια τερατακια, ποιοι ειναι οι λογοι ή το πλανο που ακολουθουν και μπορουν να τους συντηρουν (εκτος φαρμες) και εμεις δε μπορουμε? εκτος κι αν ΟΛΟΙ βασιζονται τοσο στις φαρμες.

Ναι, βασίσονται ΜΟΝΟ στις φάρμες.

Ισως κάποια στιγμή αγοραστούν από την ομάδα που θέλει να αγοράσει το ΒΒ3 εκείνη τη σεζόν, αλλά μέχρι τα 26-27 παραμένουν και προπονούνται σε φάρμες.

Εμενα προσωπικα θα ηταν κατι σαν τιμη μου να προπονω υποψηφιο διεθνη παικτη, αλλα υπο προυποθεσεις, πχ να μπορεις να τον σηκωνεις οικονομικα, να ειναι σε θεση που εξυπηρετει τους αγων. στοχους.

Άρα δεν προπονείς παίκτη υποψήφιο διεθνή. Προπονείς παίκτη για την ομάδα σου που αν φτάσει να παίζει και Εθνική καλό θα ήταν. Με την νοοτροπία αυτή ΠΟΤΕ δεν θα είχαμε δει Αμπελάκη και Γιαννιώτη. Σέβομαι την άποψή σου, κατανοώ πως υπάρχουν αρκετοί χρήστες που την εστερνίζονται κιόλας, αλλά διαφωνώ κάθετα, οριζοντίως και διαγώνια μιας και θα αποτελούσε την αγωνιστική καταδίκη της Εθνικής μας σε ρόστερ χειρότερο από εκείνο που παρέλαβα τη σεζόν 11!

Πρέπει να κατανοήσυμε πως έχουμε 2 επιλογές και ΜΟΝΟ.

Πρώτη επιλογή να προπονούμε παίκτες με τη λογική του χρήστη Σαϊνη και κατόπιν Δημήτρη, που να επιβραβέβεται ο μάνατζερ που έχτισε τον πάικτη και παράλληλα ανέβασε και την ομάδα του προπονώντας τον όπως τον εξυπηρετούσε εκείνον, αλλά παράλληλα να μην έχουμε καμία απαίτηση για πορεία της Εθνικής μας και να γίνουμε όλοι σαν τους φιλάθλους του Αστέρα Εξαρχίων που χάσουν κερδίσουν γουστάρουνε. Σεβαστό επαναλαμβάνω για να μην κατηγορηθώ.
Επιπρόσθετο πλεονέκτημα της παραπάνω επιλογής είναι ότι μπορούμε ανά 2 σεζόν να αλλάζουμε και Εθνικό προπονητή ώστε να έχουν πολλοί μάνατζερ την τιμή να είναι στο τιμόνι της Εθνικής μας, μιας και το αποτέλεσμα θα περνάει σε τρίτη μοίρα.

Δεύτερη επιλογή να γίνουμε ότι και οι λοιπές χώρες της πρώτης 20άδας στην κατάταξη, ακολουθώντας το ρητό if you cannot beat them, join them.
Αυτό προϋποθέτει πολλές φάρμες, σε διάσπαρτες κατηγορίες. Φυσικά όποιος θέλει θα μπορεί να γίνει φάρμα, αλλά θα ακολουθεί ΠΙΣΤΑ, ΤΥΦΛΑ και ΕΥΛΑΒΙΚΑ το πρόγραμμα που θα του δίνει το εκάστοτε τεχνικό επιτελείο της Εθνικής.
Δεν υπάρχουν στόχοι για την ομάδα του παρά μόνο εκείνοι που θα του θέτει ο παίκτης που προπονεί που θα γίνει ένα με τον χρήστη.

Εγώ όπως έχω δηλώσει κατ' επανάληψη παίζω μόνο για την νίκη, όχι μόνο στο ΒΒ, προς Θεού αλλά και σε ότι καταπιάνομαι.
Η πρώτη επιλογή σαφώς και είναι αποδεκτή και δύναται να ακολουθηθεί αν αυτό επιθυμεί η κοινότητα, απλά εγώ δεν θα συμμετέχω σε τυχόν τέτοια εγχειρήματα.

This Post:
00
206172.383 in reply to 206172.342
Date: 3/20/2012 11:18:16 AM
Overall Posts Rated:
173173
πολύ απλά οι υπόλοιποι ΔΕΝ προπονούν.

heeeyyyyyyyyy :P

This Post:
00
206172.385 in reply to 206172.384
Date: 3/20/2012 11:53:30 AM
Overall Posts Rated:
231231
Και μετά από τα γλυκά και ανθρώπινα λόγια από τον φίλο που δεν ασχολείται και απλά εκφράζει κοινωνικούς προβληματισμούς με παράλληλο ειλικρινές ενδιαφέρον για την ερωτική μου ζωή, συνεχίζουμε τη συζήτηση.

Το στήσιμο μίας υποδομής για Εθνική προϋποθέτει πλάνο και στόχους που μπορεί για ορισμένους που έχουνε σχοληθεί να φαντάζουν απλοί και αυτονόητοι, αλλά δυστυχώς για ένα κομμάτι της ελληνικής κοινότητας ακόμη δεν είναι.

Άρα όλα καταλήγουν στον τομέα της εμπιστοσύνης. Δεν μπορεί να μας εμπιστεύεται ο χρήστης Λύγκας πχ με τον Τσουρέλα και να ρωτάει τι πρέπει να προπονήσει κάθε εβδομάδα και να μην μας εμπιστεύεται ο χ, ψ χρήστης χαμηλότερης κατηγορίας και χαμηλότερης εμπειρίας στο παιχνίδι από τον Λύγκα και εμάς.

Βέβαια με τις απόψεις που αναπτύχθηκαν σήμερα στο forum ίσως είναι ανώφελο πράγματι να ασχοληθούν ορισμένοι από μας παραπάνω με το κομμάτι που λέγεται Εθνική.

Message deleted
This Post:
00
206172.387 in reply to 206172.386
Date: 3/20/2012 1:05:27 PM
Overall Posts Rated:
231231
Μα δεν αναφέρθηκα ειρωνικά σε εσένα ούτε στον Σαϊνη και το τελευταίο που ήθελα ήταν να φανεί έτσι.

Διαφωνούμε σε μία άποψη και έγραψα που θα οδηγήσουν μελλοντικά η επιλογή της μίας ή της άλλης κατά την προσωπική μου κρίση. Στυγνά μαθηματικά και μόνο.

Οι φάρμες παρεπιπτόντως δεν έχουν κριθεί παράνομες, οι δεύτεροι λογαριαμοί είναι παράνομοι.

Επιθυμώ τη νίκη, ανεξάρτητα με το αν μπορώ να την πετύχω και φυσικά σε κάθε τομέα της ζωής μου μέσα και έξω από το διαδίκτυο.

Ξέρω πολύ καλά τι σημαίνει ήττα, την έχω βιώσει, αλλά προσπαθώ πάντα να τη θεωρήσω σκαλοπάτι για να επιδιώξω τη νίκη μετέπειτα. 'Ετσι προσπαθώ να τη διαχειρίζομαι.

Το αφ'υψηλού δεν το κατάλαβα.

Δυστυχώς με απογοήτευσες και μένα. Όχι επειδή με παρεξήγησες, αλλά επειδή με χαρακτήρισες άτομο χωρίς λοιπά ενδιαφέροντα στη ζωή και τα λεγόμενά μου με το υστερόγραφό σου. Νομίζω πως δεν σου έχω δώσει ποτέ ανάλογο δικαίωμα και δεν σε έχω προσβάλει σε προσωπικό επίπεδο.

Advertisement