Καταρχήν φίλε Στέλιο είμαι ο Στέφανος.
Όσον αφορά τη διαφορά του μπατζετ δεν εκφράζεται ακριβώς έτσι μέσα από αυτό το παιχνίδι, αφού αφενός έκανα προφανώς δοκιμές στο σύστημα (σπρώξιμο) και αφετέρου αλχημείες σε κάποιες θέσεις. Άσχετα με τους χρόνους που τελικά έπαιξε ο καθένας, ο Δουβρουτζάκης ήταν αλλαγή, ενώ ο Χ"ζαχαρίας βασικός. Πίστεψέ με η μεταξύ τους διαφορά είναι μεγάλη. Ευτυχώς για μένα ο τελευταίος δεν πήρε πολλές προσπάθειες. Επίσης χρησιμοποίησα βασικό το Hanlon για να πάρει καμιά ανάσα ο μεγάλος Lodja, αλλά δε μου έκατσε καλά, αφού τραυματίστηκε τελικά.
Ο Malafaia έπαιξε άμυνα στο Σιδηρόπουλο εξ επιλογής. Δεν ήξερα βέβαια πού θα τον έβαζες να παίξει, οπότε ήταν ένα ρίσκο. Επίσης ρίσκο ήταν η επίθεσή μου. Δεν το έκανα γιατί φοβήθηκα την άμυνά σου. Ακριβώς επειδή ξέρω πως με ξέρεις (όπως με ξέρει και Ανατολίτης) καλύτερα από τους παίκτες μου, θα το θεωρούσα μεγάλο ρίσκο από την πλευρά σου να παίξεις κάτι άλλο από Μ2Μ. Όχι για κανένα άλλο λόγο, αλλά γιατί και εγώ ο ίδιος δεν ξέρω πώς θα παίξω επιθετικά στα περισσότερα ματς μέχρι και λίγο πριν από το τζάπμολ.
Γενικά με εντυπωσιάζετε! Οι περισσότεροι από εσάς είστε απίστευτα ψαγμένοι (κολλημένοι) με το ΒΒ και μου αρέσει. Εγώ ποτέ δε νομίζω πως θα μπορέσω να αφιερώσω το χρόνο και τον κόπο αυτό στο BB (δεν έχω αυτή την πολυτέλεια). Οπότε σίγουρα είσαι μέσα σε αυτούς τους προπονητές που μπορούν να με κερδίσουν Στέλιο. Ακόμα και χωρίς την υπερομάδα του ΑΓΟΡαίου, που μπορεί να με κερδίσει στον αυτόματο πιλότο, δε νομίζω ότι έχουμε τόσο μεγάλη διαφορά ποιοτικά.
A/way, δυστυχώς, όπως είπα και παραπάνω η νίκη αυτή μου άφησε πληγή και δεν ξέρω πώς θα ισορροπήσω την ερχόμενη εβδομάδα. Πάλι βλέπω να αποκλείομαι πολύύύ νωρίς από το Κύπελλο...
Καλή συνέχεια και περιμένω ακόμα περισσότερες προβλέψεις και σχόλια για τους αγώνες (ακούς Παντοκράτωρα?? :) )